0

Bestellen kan gewoon. Je pakketje wordt contactloos bezorgd

Vaginale Ballen

De BFit Classic Kegel Balls van B Swish zijn een setje vaginale ballen die je gebruikt om de bekkenbodemspier mee te trainen. Het trainen van dez..

€ 24,90

-30%
Svakom - Nova Kegel Trainings Ballen Vrouwen Speeltjes Svakom - Nova Kegel Trainings Ballen Vrouwen Speeltjes

De Nova Kegel Trainings Ballen is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodem spieren getraind worden, ook wel kegelbal oefeningen genoe..

€ 34,90 € 49,90

De Loveballs 3 pc Kegel Trainers Single van Satisfyer zijn vaginale ballen waarmee je de bekkenbodem spieren kunt versterken. Hoe sterker de bekk..

€ 19,90

De Frisky Pleasure Balls Kegel Trainers van Pillow talk is een set vaginale ballen waarmee je de bekkenbodemspier traint, maar sommige vrouwen er..

€ 39,90

De Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g van Fifty Shades of Grey helpen je bij het versterken van je bekkenbodemspieren. De Inner Goddess ..

€ 24,90

De Dual Balls Noir Kegel Trainers van Dorcel is een product waarmee je de bekkenbodem spieren traint. Daarnaast kan het ook een prettig gevoel ge..

€ 24,90

-34%
FeelzToys - Desi Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes FeelzToys - Desi Vaginale Ballen Vrouwen Speeltjes

Zeer stijlvolle, maar vooral zeer goede en lekkere vaginaal stimulerende ballen voor dagelijks gebruik. Doorgaans zijn dit soort producten voorzi..

€ 9,90 € 14,90

De Golden Balls Vaginale Ballen van Rocks-Off is een seksspeeltje voor vrouwen om de bekkenbodemspieren mee te trainen, een fitness voor de vagin..

€ 29,90

Duo Balls Fascinate van het merk Vibe Therapy.Het ergonomische design is gemaakt van hygiensich medische kwaliteit siliconen. Het product is gemaakt v..

€ 19,90

De Loveballs 3 pc Kegel Trainers Heavy van Satisfyer zijn vaginale ballen waarmee je de bekkenbodem spieren kunt versterken. Hoe sterker de bekke..

€ 24,90

De Loveballs 3 pc Kegel Trainers van Satisfyer zijn vaginale ballen waarmee je de bekkenbodem spieren kunt versterken. Hoe sterker de bekkenbodem..

€ 24,90

Luna Beads Noir zijn een slankere versie van de Ben Wa ballen die je ontzettend veel plezier geven tijdens het voorspel, maar daarnaast zeker weten oo..

€ 39,90

De vaginal training set versterkt de bekkenbodemspieren en kan gebruikt worden door zowel beginners als gevorderden door de verschillende gewichten in..

€ 49,90

De Joyballs Trend Duo Vaginale Bal van JoyDivision is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee de bekkenbodemspieren getraind kunnen worden. Daarnaa..

€ 19,90

De Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67g van Fifty Shades of Grey is een seksspeeltje voor dames dat je gebruikt als training voor de bekkenbodem..

€ 19,90

-10%
OhMiBod - Krush App Bluetooth Kegel Trainer Vrouwen Speeltjes OhMiBod - Krush App Bluetooth Kegel Trainer Vrouwen Speeltjes

De Krush App Bluetooth Kegel Trainer is een fitness seksspeeltje voor dames waarbij de bekkenbodemspieren op unieke wijze versterkt worden. Het t..

€ 129,90 € 144,90

Stimuleert stiekem je G-spot op een heerlijke manier en biedt een zwaar gewicht om zich rondom vast te pakken, de Inner Goddess zilveren ballen zijn i..

€ 29,90

Dit stijlvolle en krachtige eitje van Nalone is een super veelzijdig 3-in-1 product. Geschikt voor zowel het verstevigen van de bekkenbodemspieren doo..

€ 59,90

Besteed de aandacht en zorg aan uw vagina die het verdient en train als een pro. Met de Ami set van Je Joue werkt u geleidelijk aan een sterkere&..

€ 59,90

Train je bekkenbodem en geniet van heerlijke inwendige stimulatie met de Fifty Shades of Grey Beyond Aroused kegelballen set. Bereik 6 verschillende g..

€ 39,90

De Pussy Playballs Kegel Trainers van Rianne S is een mooie set vaginale ballen om de bekkenbodem spieren mee te trainen. De set bestaat uit 4 ve..

€ 34,90

-25%
Fun Toys - Gballs Bluetooth Pelvic Trainers Vrouwen Speeltjes Fun Toys - Gballs Bluetooth Pelvic Trainers Vrouwen Speeltjes

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het goed trainen van je bekkenbodemspieren? Dan zijn de Gballs Bluetooth Pelvic Trainers oplaadbare ballen precies ..

€ 74,90 € 99,90

De We-Vibe Bloom Vibrerende Kegel Balls zijn een functioneel seksspeeltje voor vrouwen en stellen. De Bloom Vibrerende Kegel Balls zijn vaginale train..

€ 129,90

Prachtige vormen, micro-vibration design, gemakkelijk in te brengen en te reinigen na gebruik dankzij haar smooth uiterlijk. MYA beads zijn de perfect..

€ 49,90

De Inspire Vibrerende Kegel Trainers uit de Inspire Collectie van California Exotic Novelties zijn een vrouwen seksspeeltje dat dient als fitness..

€ 89,90

LELO's Luna Vaginale Balletjes Mini zijn trainings balletjes die je helpen om goede Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast zeker weten ook voor plez..

€ 54,90

Breng je lichaam genot en in vorm tegelijkertijd, deze officiële Fifty Shades of Grey zilveren ballen kronkelen en schudden in je. Tijdens het massere..

€ 24,90

De Divine Balls Vaginale Ballen van Dorcel zijn oplaadbare geisha ballen met een ultra-zachte bodysafe silicone coating. Deze vibrerende ballen g..

€ 84,90

Clarity wordt gekenmerkt door een compacte vorm, die discreet en zorgvuldig ontworpen is. De gladde textuur geeft u een ongelooflijke sensatie en maak..

€ 34,90

Met de Swan Clutch vaginale kegel ballen brengt u uw kegeltraining naar een heel ander level. Aan en uit te zetten door de vaginale spieren aan te spa..

€ 119,90

Steele Kegel Ballen van S&M zijn een slankere versie van de Ben Wa ballen die je ontzettend veel plezier geven tijdens het voorspel, maar daarnaas..

€ 19,90

Plaisirs Secrets Geisha Ballen zijn trainings balletjes die u helpen Kegel-oefeningen te doen, maar daarnaast ook voor plezier zorgen. Ze zijn perfect..

€ 19,90