0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

OhMiBod

De Krush App Bluetooth Kegel Trainer is een fitness seksspeeltje voor dames waarbij de bekkenbodemspieren op unieke wijze versterkt worden. Het trainen en daarmee versterken v..

€ 144,90

De Club Vibe 2.OH is een revolutionaire draadloze en USB oplaadbare vibrator met afstandsbediening. Deze geavanceerde, lichtgewicht en slanke vibe smeekt gedragen te worden tijdens..

€ 89,90

-12%
OhMiBod - Bluemotion App Controlled Nex 1 (2nd generation) Vrouwen Speeltjes OhMiBod - Bluemotion App Controlled Nex 1 (2nd generation) Vrouwen Speeltjes

De Bluemotion App Controlled Nex 1 (2nd generation) van OhMiBod is de verbeterde versie van de originele Bluemotion App Controlled Vibrator (Nex 1). De Bluemotion Ap..

€ 109,90 € 124,90

-14%
OhMiBod - Freestyle Rabbit Vibrator Blauw Vrouwen Speeltjes OhMiBod - Freestyle Rabbit Vibrator Blauw Vrouwen Speeltjes

Verdubbel je genot en verdubbel het plezier met OhMiBod'sFreestyle :W. Geïnspireerd door de kracht en de vorm van een brekende golf, is deze vibe OhMiBod's antwoord op de tradition..

€ 109,90 € 127,90

De Original 3.OH Muziek Vibrator van OhMiBod is een zeer krachtige en muzikale vibrator en daarmee de ultieme vibrator voor dames die graag naar hun favoriete muziek luisteren..

€ 49,90

-16%
OhMiBod - Club Vibe 3.OH Hero Anale Speeltjes OhMiBod - Club Vibe 3.OH Hero Anale Speeltjes

De Club Vibe 3.OH Hero van OhMiBod laat je met haar nieuwste seksspeeltje uit de Club Vibe Line genieten van muziek met vibraties. De vibrerende multifunctionele plug is een s..

€ 104,90 € 124,90

-26%
OhMiBod - Freestyle G Muziek Vibrator Vrouwen Speeltjes OhMiBod - Freestyle G Muziek Vibrator Vrouwen Speeltjes

Voeg wat muziek toe aan je innerlijke :G Noot (Ok G-Spot) met de Freestyle: G, een draadloze muziek aangedreven vibrator. Wanneer deze is aangesloten op een iPod/iPhone (of iedere ..

€ 99,90 € 134,90

De Lightshow Interactieve Clitorale Vibrator van OhMiBod is een Wi-Fi en Bluetooth compatibele massager dat haar clitoraal verwent en haar partner de controle in handen geeft...

€ 139,90

De Explore Pleasure Buttplug  van LoveLife is een ideale buttplug voor beginnende anaal liefhebbers. De buttplug heeft een ronde kop en prettig handvat waarmee u de buttplug g..

€ 29,90

-23%
Lovelife - Dare Curved Pleasure Plug Anale Speeltjes Lovelife - Dare Curved Pleasure Plug Anale Speeltjes

De Dare Curved Pleasure Buttplug  van LoveLife is een ideale buttplug voor beginnende anaal liefhebbers. De buttplug heeft een ronde kop en prettig handvat waarmee u..

€ 22,90 € 29,90

OhMiBod

OhMiBod is de bedenker van de originele iPod vibrators. Gestationeerd in New Hampshire, Verenigde Staten, is het door voornamelijk vrouwen aangestuurde bedrijf koploper in de evolutie op het gebied van erotische speeltjes. OhMiBod heeft een breed assortiment aan hoogwaardige lichaamsvriendelijke producten.

Sinds de oprichting in 2006 heeft OhMiBod zich van "de iPod vibrator"-ontwikkelaar ontwikkeld tot een award-winnende innovator van erotische speeltjes waarbij de combinatie tussen technologie en erotische speeltjes centraal staat. OhMiBod heeft een uitgebreide collectie aan speeltjes welke te besturen zijn via de iPhone, iPod en iTouch.