Customer Support Support Chat: Online
Weergeven 1 t/m 17 van in totaal 17
Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch Mannen Speeltjes

€ 74,90

Vibrerende Fleshlight voor de anale sex liefhebber, met extra stimulerende strucuur aan de binnenkant. De Fleshlight Vibro is de nieuwe generatie van de best verkochte sex toy voor mannen. Het gevoel is werkelijk waar onbeschrijfelijk! De Fleshlight Vibro wordt geleverd met: - Fleshlight Vibr..
Fleshjack Boys - Cody Cummings Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Fleshjack is enthousiast om een geheel nieuwe lijn van producten aan te kondigen - Fleshjack Boys. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls merk, is elke Fleshjack Boys masturbatie sleeve een exacte replica van de anatomie van de ster. Cody's sleeve is gevormd naar zijn achterste en..
Fleshjack Boys - Brent Corrigan Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Ooit gefantaseerd over het neuken van de strakke kont Brent Corrigan? Hier is je kans! Gegoten volgens de vormen van de acteur zelf! Inclusief Brent Corrigan Fleshjack Butt insert met een innerlijke Squeeze structuur en een poederblauwe Fleshjack behuizing. SQUEEZE Een ultra strakke toegang veran..
Fleshlight - Launch Powered by Kiiroo Mannen Speeltjes

€ 294,90

De Launch Powered by Kiiroo van Fleshlight is een vol automatische masturbator waarmee je jouw Fleshlight verbind met de interactieve wereld. De Fleshlight Launch Powered by Kiiroo kent twee opties: interactieve mode en de manual mode. De manual mode is een masturbatie optie waarbij je geniet v..
Fleshjack Boys - Pierre Fitch Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Ooit gefantaseerd over het neuken van de strakke kont Pierre Fitch? Hier is je kans! Gegoten volgens de vormen van de acteur zelf! Inclusief Pierre Fitch Fleshjack Butt insert met de Squueze innerlijke structuur  en een poederblauwe Fleshjack behuizing. SQUEEZE Een ultra strakke toegang vera..
Fleshjack Boys - Cody Cummings Mouth Mannen Speeltjes

€ 59,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Cody Cummings zelf! Swallow begint met een matig strakke opening, die dan verandert in een geribbeld kanaal naar de achterkant van de keel toe en eindigt met een super strak kanaal. I..
Fleshjack Boys - Austin Wilde Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Austin Wilde zelf! Inclusief met Austin Wilde Fleshjack mondinsert met Swallow binnentextuur en een poederblauwe Fleshjack behuizing. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls m..
Fleshjack Boys - Austin Wilde Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Fleshjack is enthousiast om een geheel nieuwe lijn van producten aan te kondigen - Fleshjack Boys. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls merk, is elke Fleshjack Boys masturbatie sleeve een exacte replica van de anatomie van de ster. Ooit al eens gedroomd om Austin Wilde's strakke..
Fleshlight - Pink Butt Original Mannen Speeltjes

€ 61,90

De Fleshlight Original Butt nodigt sinds jaren mannen uit om deel te nemen aan seksuele ervaringen waarop misschien wel een van de meest zware taboes rust - anale sex. Het penetreren van de strakke, geplooide opening van ons gepatenteerde SuperSkin materiaal en het strakke maar toch soepel..
Fleshlight - Fleshjack Jack Ass Endurance Value Pack Mannen Speeltjes

€ 99,90

De Endurance Jack van Fleshjack is een seksspeeltje voor mannen speciaal ontworpen om de ongelooflijke sensatie van seksuele gemeenschap na te bootsen.  Stamina pakket bevat: - Gepatenteerde Superskin Fleshjack sleeve - Exclusieve zilveren case - Shower Mount - Fleshlube Water (100 ml)..
Fleshjack Boys - Trenton Ducati Titanium Mannen Speeltjes

€ 64,90

Net als Trenton is deze sleeve zo gemaakt dat hij jou eindeloos kan plezieren. Zijn exclusieve structuur is strakker dan wat je ooit hebt ervaren. Om je masturbatie ervaring nog spannender te maken en om je Fleshlight in zo goed mogelijke conditie te houden, raden wij je aan om gebruik te maken van ..
Fleshjack Boys - Samuel O'Toole Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Samuel zelf! Swallow begint met een matig strakke opening, die dan verandert in een geribbeld kanaal naar de achterkant van de keel toe en eindigt met een super strak kanaal. Inc..
Fleshjack Boys - Liam Riley Forever Mannen Speeltjes

€ 64,90

Als je de Liam Riley Forever Masturbator van Fleshlight eenmaal gevoeld hebt, ben je verkocht. Het design masseert de penis op sensuele wijze en je laat je verlangen naar meer. Om je masturbatie ervaring nog spannender te maken en om je Fleshlight in zo goed mogelijke conditie te houden, raden wij j..
Fleshjack Boys - Levi Karter Explosive Mannen Speeltjes

€ 64,90

Een knallend orgasme, dat is wat je zult ervaren nadat je klaar bent met deze sexy Levi Karter Explosive. Hij is ontworpen om jou het orgasme van je leven te bezorgen en dat zal hem zeker lukken. De exclusieve structuur is meer intens dan bijna alle anale ervaringen die je zult ervaren. Om je mastur..
Fleshjack Boys - Brent Corrigan Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Maak je fantasie waar door je pik lekker te laten glijden in dit prachtige paar lippen, gevormd van Brent Corrigan zelf! Inclusief Brent Corrigan Fleshjack Mouth insert met de Swallow innerlijke structuur en een poeder blauwe Fleshjack behuizing. SWALLOW Begint met een matig strakke opening, die ..
Fleshjack Boys - Boomer Banks Sonic Boom Mannen Speeltjes

€ 64,90

Zet jezelf schrap, want je staat op het punt om een schok van genot te ervaren zodra je de Boomer Banks Sonic Boom masturbator uitprobeert. Deze masturbator laat je sneller komen dan je voor mogelijk houdt. De heerlijke structuur laat je ultiem genieten, elke keer weer. Om je masturbatie ervaring no..
Fleshjack - Endurance Jack Ass Mannen Speeltjes

€ 64,90

De Fleshjack Endurance Jack Ass is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoelt. De Fleshjack omsluit de penis, en geeft een ongelooflijk realistisch gevoel. Plaats de voorgevormde 'gel insert..

Fleshjack Boys - Hot Stuff heeft de grootste collectie aan gay masturbators en daarom voor iedereen de perfecte masturbator. De Fleshjack Boy is zoals de naam al doet vermoeden de Fleshlight voor mannen die de seksuele aanwezigheid van andere mannen kunnen waarderen. Deze Fleshlights zijn uiteraard gebaseerd op bekende porno acteurs zoals Brent Corrigan, Bel Ami en Pierre Fitch en niet meer weg te denken uit de gay masturbator scène.