Customer Support Support Chat: Offline
Weergeven 1 t/m 15 van in totaal 15
Fleshlight - Fleshjack Go Surge Butt Combo Mannen Speeltjes

€ 64,90

De Fleshjack Go Surge Butt Combo van Fleshlight is een perfect seksspeeltje voor mannen die van billen hebben. De Go Surge heeft nu een Butt Sleeve waar je eindeloos van kunt gaan genieten. Het uiterlijk van de Fleshlight Butt Combo is zeer discreet. De Go Surge Butt Combo is aan beide zijden te ope..
Fleshlight - Pink Butt Original Mannen Speeltjes

€ 61,90

De Fleshlight Original Butt nodigt sinds jaren mannen uit om deel te nemen aan seksuele ervaringen waarop misschien wel een van de meest zware taboes rust - anale sex. Het penetreren van de strakke, geplooide opening van ons gepatenteerde SuperSkin materiaal en het strakke maar toch soepel..
Fleshjack Boys - Brent Corrigan Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Ooit gefantaseerd over het neuken van de strakke kont Brent Corrigan? Hier is je kans! Gegoten volgens de vormen van de acteur zelf! Inclusief Brent Corrigan Fleshjack Butt insert met een innerlijke Squeeze structuur en een poederblauwe Fleshjack behuizing. SQUEEZE Een ultra strakke toegang veran..
Fleshlight - Fleshjack Jack Ass Endurance Value Pack Mannen Speeltjes

€ 99,90

De Endurance Jack van Fleshjack is een seksspeeltje voor mannen speciaal ontworpen om de ongelooflijke sensatie van seksuele gemeenschap na te bootsen.  Stamina pakket bevat: - Gepatenteerde Superskin Fleshjack sleeve - Exclusieve zilveren case - Shower Mount - Fleshlube Water (100 ml)..
Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch Mannen Speeltjes

€ 74,90

Vibrerende Fleshlight voor de anale sex liefhebber, met extra stimulerende strucuur aan de binnenkant. De Fleshlight Vibro is de nieuwe generatie van de best verkochte sex toy voor mannen. Het gevoel is werkelijk waar onbeschrijfelijk! De Fleshlight Vibro wordt geleverd met: - Fleshlight Vibr..
Fleshjack Boys - Samuel O'Toole Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Samuel zelf! Swallow begint met een matig strakke opening, die dan verandert in een geribbeld kanaal naar de achterkant van de keel toe en eindigt met een super strak kanaal. Inc..
Fleshjack Boys - Pierre Fitch Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Ooit gefantaseerd over het neuken van de strakke kont Pierre Fitch? Hier is je kans! Gegoten volgens de vormen van de acteur zelf! Inclusief Pierre Fitch Fleshjack Butt insert met de Squueze innerlijke structuur  en een poederblauwe Fleshjack behuizing. SQUEEZE Een ultra strakke toegang vera..
Fleshjack Boys - Jimmy Visconti Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Maakt niet uit hoeveel centimeters je erin stopt, Jimmy kan je aan zonder te kokhalzen. Dit prachtige paar lippen is gekoppeld aan onze nieuwe Swallow structuur, voor de beste blowjob die je ooit hebt gehad. SWALLOW Begint met een matig strakke opening, die dan verandert in een geribbeld kanaal n..
Fleshjack Boys - Cody Cummings Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Cody Cummings zelf! Swallow begint met een matig strakke opening, die dan verandert in een geribbeld kanaal naar de achterkant van de keel toe en eindigt met een super strak kanaal. I..
Fleshjack Boys - Cody Cummings Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Fleshjack is enthousiast om een geheel nieuwe lijn van producten aan te kondigen - Fleshjack Boys. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls merk, is elke Fleshjack Boys masturbatie sleeve een exacte replica van de anatomie van de ster. Cody's sleeve is gevormd naar zijn achterste en..
Fleshjack Boys - Brent Corrigan Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Maak je fantasie waar door je pik lekker te laten glijden in dit prachtige paar lippen, gevormd van Brent Corrigan zelf! Inclusief Brent Corrigan Fleshjack Mouth insert met de Swallow innerlijke structuur en een poeder blauwe Fleshjack behuizing. SWALLOW Begint met een matig strakke opening, die ..
Fleshjack Boys - Austin Wilde Mouth Mannen Speeltjes

€ 64,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Austin Wilde zelf! Inclusief met Austin Wilde Fleshjack mondinsert met Swallow binnentextuur en een poederblauwe Fleshjack behuizing. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls m..
Fleshjack Boys - Austin Wilde Butt Mannen Speeltjes

€ 64,90

Fleshjack is enthousiast om een geheel nieuwe lijn van producten aan te kondigen - Fleshjack Boys. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls merk, is elke Fleshjack Boys masturbatie sleeve een exacte replica van de anatomie van de ster. Ooit al eens gedroomd om Austin Wilde's strakke..
Fleshjack - Endurance Jack Ass Mannen Speeltjes

€ 64,90

De Fleshjack Endurance Jack Ass is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoelt. De Fleshjack omsluit de penis, en geeft een ongelooflijk realistisch gevoel. Plaats de voorgevormde 'gel insert..
Fleshjack - Classic Jack Ass Mannen Speeltjes

€ 59,90

De Fleshjack Classic Pink is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoelt. De Fleshjack omsluit de penis, en geeft een ongelooflijk realistisch gevoel. Plaats de voorgevormde 'gel insert' in ..

Fleshjack Boys - Hot Stuff heeft de grootste collectie aan gay masturbators en daarom voor iedereen de perfecte masturbator. De Fleshjack Boy is zoals de naam al doet vermoeden de Fleshlight voor mannen die de seksuele aanwezigheid van andere mannen kunnen waarderen. Deze Fleshlights zijn uiteraard gebaseerd op bekende porno acteurs zoals Brent Corrigan, Bel Ami en Pierre Fitch en niet meer weg te denken uit de gay masturbator scène.