Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
-14%
Fleshjack Boys - Liam Riley Forever Mannen Speeltjes Fleshjack Boys - Liam Riley Forever Mannen Speeltjes
Als je de Liam Riley Forever Masturbator van Fleshlight eenmaal gevoeld hebt, ben je verkocht. Het design masseert de penis op sensuele wijze en je la..

€ 59,90 € 69,90

De Fleshlight Original Butt nodigt sinds jaren mannen uit om deel te nemen aan seksuele ervaringen waarop misschien wel een van de meest zwa..

€ 59,90

Fleshjack Boys - Milan Christopher King Mannen Speeltjes
De Milan Christopher King van Fleshlight uit de Fleshjack Boys collectie is een spannende masturbator voorzien van een nauwe opening, een spannen..

€ 69,90

Zet jezelf schrap, want je staat op het punt om een schok van genot te ervaren zodra je de Boomer Banks Sonic Boom masturbator uitprobeert. Deze mastu..

€ 69,90

De Fleshsack van Fleshlight is een discrete masturbator voor mannen die dol zijn op het geven van anale penetratie. De masturbator heeft een setj..

€ 62,90

Een knallend orgasme, dat is wat je zult ervaren nadat je klaar bent met deze sexy Levi Karter Explosive. Hij is ontworpen om jou het orgasme van je l..

€ 69,90

De Fleshjack Classic Pink is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor..

€ 59,90

Fleshjack Boys - Hot Stuff heeft de grootste collectie aan gay masturbators en daarom voor iedereen de perfecte masturbator. De Fleshjack Boy is zoals de naam al doet vermoeden de Fleshlight voor mannen die de seksuele aanwezigheid van andere mannen kunnen waarderen. Deze Fleshlights zijn uiteraard gebaseerd op bekende porno acteurs zoals Brent Corrigan, Bel Ami en Pierre Fitch en niet meer weg te denken uit de gay masturbator scène.