0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

Fleshjack Boys

- Transparante behuizing vergroot je penismaat.- Transparante insert laat je partner of jezelf kijken naar de actie.- Lichaamsveilig materiaal voor duurzaamheid.- Exclusieve SuperS..

€ 69,90

-13%
Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch Mannen Speeltjes Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch Mannen Speeltjes

Vibrerende Fleshlight voor de anale sex liefhebber, met extra stimulerende strucuur aan de binnenkant. De Fleshlight Vibro is de nieuwe generatie van de best verkochte sex toy v..

€ 69,90 € 79,90

Fleshjack is enthousiast om een geheel nieuwe lijn van producten aan te kondigen - Fleshjack Boys. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls merk, is elke Fleshjack Bo..

€ 69,90

-14%
Fleshjack Boys - Brent Corrigan Butt Mannen Speeltjes Fleshjack Boys - Brent Corrigan Butt Mannen Speeltjes

Ooit gefantaseerd over het neuken van de strakke kont Brent Corrigan? Hier is je kans! Gegoten volgens de vormen van de acteur zelf! Inclusief Brent Corrigan Fleshjack Butt insert ..

€ 59,90 € 69,90

De Launch Powered by Kiiroo van Fleshlight is een vol automatische masturbator waarmee je jouw Fleshlight verbind met de interactieve wereld. De Fleshlight Launch Powered by K..

€ 294,90

Ooit gefantaseerd over het neuken van de strakke kont Pierre Fitch? Hier is je kans! Gegoten volgens de vormen van de acteur zelf! Inclusief Pierre Fitch Fleshjack Butt insert met ..

€ 69,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Cody Cummings zelf! Swallow begint met een matig strakke opening, di..

€ 69,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Austin Wilde zelf! Inclusief met Austin Wilde Fleshjack mondinsert met Sw..

€ 69,90

Fleshjack is enthousiast om een geheel nieuwe lijn van producten aan te kondigen - Fleshjack Boys. Net als Fleshlights' zeer succesvolle Fleshlight Girls merk, is elke Fleshjack Bo..

€ 69,90

De Fleshlight Original Butt nodigt sinds jaren mannen uit om deel te nemen aan seksuele ervaringen waarop misschien wel een van de meest zware taboes rust - anale sex. He..

€ 61,90

-25%
Fleshlight - Fleshjack Jack Ass Endurance Value Pack Mannen Speeltjes Fleshlight - Fleshjack Jack Ass Endurance Value Pack Mannen Speeltjes

De Endurance Jack van Fleshjack is een seksspeeltje voor mannen speciaal ontworpen om de ongelooflijke sensatie van seksuele gemeenschap na te bootsen.  Stamina pakket beva..

€ 74,90 € 99,90

Net als Trenton is deze sleeve zo gemaakt dat hij jou eindeloos kan plezieren. Zijn exclusieve structuur is strakker dan wat je ooit hebt ervaren. Om je masturbatie ervaring nog sp..

€ 64,90

Laat je fantasie de vrije loop door je pik tussen dit adembenemend paar lippen te glijden, met de vorm van Samuel zelf! Swallow begint met een matig strakke opening, die ..

€ 69,90

Als je de Liam Riley Forever Masturbator van Fleshlight eenmaal gevoeld hebt, ben je verkocht. Het design masseert de penis op sensuele wijze en je laat je verlangen naar meer. Om ..

€ 64,90

Een knallend orgasme, dat is wat je zult ervaren nadat je klaar bent met deze sexy Levi Karter Explosive. Hij is ontworpen om jou het orgasme van je leven te bezorgen en dat zal he..

€ 64,90

-14%
Fleshjack Boys - Brent Everett Butt Mannen Speeltjes Fleshjack Boys - Brent Everett Butt Mannen Speeltjes

Ooit gefantaseerd over het neuken van de strakke kont Brent Everett? Hier is je kans! Gegoten volgens de vormen van de acteur zelf! Inclusief Brent Everett Fleshjack Butt insert me..

€ 59,90 € 69,90

Maak je fantasie waar door je pik lekker te laten glijden in dit prachtige paar lippen, gevormd van Brent Corrigan zelf! Inclusief Brent Corrigan Fleshjack Mouth insert met de Swal..

€ 69,90

Zet jezelf schrap, want je staat op het punt om een schok van genot te ervaren zodra je de Boomer Banks Sonic Boom masturbator uitprobeert. Deze masturbator laat je sneller komen d..

€ 64,90

-15%
Fleshjack - Endurance Jack Ass Mannen Speeltjes Fleshjack - Endurance Jack Ass Mannen Speeltjes

De Fleshjack Endurance Jack Ass is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw a..

€ 54,90 € 64,90

De Fleshjack Classic Pink is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoe..

€ 59,90