Customer Support Support Chat: Online
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 36
-15%
Anal Fantasy - Anale Deluxe Fantasy Kit Anale Speeltjes

€ 54,90 € 64,90

Als je nog weinig ervaring hebt is de Deluxe Fantasy Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!   De Deluxe Fantasy Kit bevat zes unieke stukken perfect voor uw eerste anale ontmoeting. Probeer de Boyfriend Beads voor geleidelijke anale stimula..
Anal Fantasy - Anale Beginners Fantasy Kit Anale Speeltjes

€ 34,90

Als je nog weinig ervaring hebt is de Beginner’s Fantasy Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! De Beginner 's Fantasy Kit heeft vijf unieke stukken perfect voor uw eerste anale ontmoeting. Probeer de kralen voor geleidelijke anale stimulatie, d..
Nexus - Excite Anaal Beads Anale Speeltjes

€ 19,90

De Excite Anaal Beads van Nexus zijn een perfect anaal seksspeeltje voor beginners. De anale beads zijn vrij klein en daarom eenvoudig in te brengen. Het gebruik van anale beads versterkt het orgasme wanneer je de beads tijdens de climax langzaam één voor één uitneemt. De Excite Anaal Bead..
California Exotic - X-10 Anale Beads Anale Speeltjes

€ 9,90

Deze zachte en super flexibele anaalparels zijn stevig aan elkaar verbonden zodat je ze moeiteloos kunt inbrengen. Naarmate je de parels dieper inbrengt worden de parels dikker en ervaar je de sensaties intenser. Trek bij een naderend orgasme de parels terug en je ervaart het diepste anale genot! Ti..
ToyJoy - Bottom Beads Anale Stimulator Anale Speeltjes

€ 14,90

De Bottom Beads Anale Stimulator van ToyJoy is een unisex anaal seksspeeltje waarmee het orgasme versterkt kan worden. De Bottom Beads Anale Stimulator heeft een flexibel design en is geproduceerd van premium soft touch silicone. De anale ketting geeft een sensationele stimulatie met 6 in ..
-20%
Fun Factory - Bendybeads Anale Beads Anale Speeltjes

€ 19,90 € 24,90

De Fun Factory Bendybeads zijn gemaakt van 100% Medische silicone wat dit product gegarandeerd veilig en geurloos maakt. Door de vijf stimulatie balletjes van de Ketting wordt anale sex nog intenser en heftiger. Tip: Breng zo veel mogelijk balletjes anaal in en trek deze een voor een terug, vlak ..
ToyJoy - Sweet Sensation Anale Plug Anale Speeltjes

€ 14,90

De Sweet Sensation Anale Plug van ToyJoy is een anale plug van hoge kwaliteit. Dit ondeugende anale seksspeeltje is geschikt om plezier te geven aan zowel mannen als vrouwen. Voor de dames geeft hij een heerlijke sensatie terwijl zij bijvoorbeeld vaginal gepenetreerd wordt. Aan heren geeft deze..
Anal Fantasy - Beginners Anale Bead Kit Anale Speeltjes

€ 24,90

Als je nog onervaren bent, is de Beginner’s Bead Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  Begin met de kleinste set kralen, die een top van slechts 1,25 cm heeft en daarna geleidelijk uitbreidt naar 2 cm. Eenmaal gewend aan het formaat, kun ..
Rocks-Off - Petite Sensations Vibrerende Pearls Anale Speeltjes

€ 22,90

De Petite Sensations Vibrerende Pearls van Rocks-Off laat je anaal genieten van heerlijke vibraties met elke ronding van de anale beads. De beads zijn voorzien van krachtige vibraties en heeft 5 rondingen welke je een heerlijke sensatie geven tijdens het anale spel. De Petite Sensations Vi..
NS Novelties - Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm Anale Speeltjes

€ 24,90

De Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm van NS Novelties is een ondeugend anaal speeltje. De flexibele Perles D'Lux Short Anale Beads 16.5 cm zijn geproduceerd van hoogwaardige silicone en zijn daarom bodysafe en waterproof. Het zijdezachte silicone zorgt er overigens ook voor ..
Rocks-Off - Petite Sensations Bubbles Buttplug Anale Speeltjes

€ 22,90

De Petite Sensations Bubbles Buttplug van Rocks-Off laat je anaal genieten van heerlijke vibraties met elke ronding van de buttplug. De buttplug is voorzien van krachtige vibraties en heeft 3 rondingen welke je een heerlijke sensatie geven tijdens het anale spel. De Petite Sensations Bubbl..
Powerbullet - Vibrerende Anale Beads 2 Anale Speeltjes

€ 34,90

Voel de vibratie door alles heen! Buigt in elke en iedere richting! Voel de trillingen van punt tot punt. Iedere kraal vibreert. Totaal nieuw zijdezacht luchtig materiaal. Het meest uiteenlopende en flexibele anale speeltje op de planeet. Probeer het zelf! Aangedreven door PowerBullet Breeze. ..
Anal Fantasy - Vibrerende Anale Power Beads Anale Speeltjes

€ 24,90

Als je nog weinig ervaring hebt zijn de Power Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  De Power Beads hebben een taps toelopende top voor makkelijke toegang en breiden daarna geleidelijk uit naar 2.5 cm. De flexibele as buigt mee met de co..
Satisfyer - Anale Plugs Set 3 Stuks Anale Speeltjes

€ 19,90

De Anale Plugs Set 3 Stuks van Satisfyer is een set anale seksspeeltje voor zowel hem als haar. Elke butt plug heeft een unieke vorm en zorgt op zijn eigen manier voor een plezierige anale stimulatie. De anale plugs zijn geproduceerd van bodysafe siliconen dat zijdezacht aanvoelt op de huid. De..
MyStim - Big Bend-It! Electrosex Anale Speeltjes

€ 69,90

Big Bend-it! van Mystim is een protaatstimulator die een ongekende nieuwe sensatie geeft. Door zijn 4 bi-polaire ovale ballen met elektrostimulatie kunt u de prostaat gericht en intenser dan ooit tevoren stimuleren. De Big Bend-It! is zoals de naam al zegt groot maar flexibel. Door de Flex & Sta..
JoyDivision - Joyballs Anal Wave Long Anale Speeltjes

€ 24,90

De Joyballs Anal Wave Long van JoyDivision is een unisex anaal seksspeeltje ter versterking van het orgasme. De Joyballs Anal Wave Long is geproduceerd van hoogwaardige siliconen en voelt daarom comfortabel zacht aan. De Joyballs Anal Wave Long worden anaal ingebracht waarna tijdens h..
Anal Fantasy - First Time Fun Anale Beads Anale Speeltjes

€ 17,90

Als je nog onervaren bent, zijn de First-Time Fun Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen. De First-Time Fun Beads hebben een top van slechts 0,65 cm voor makkelijke toegang en daarna breiden ze geleidelijk uit naar 2,5 cm. De flexibele as buigt..
Anal Fantasy - Elite Vibro Anale Ballen Anale Speeltjes

€ 27,90

Als je nog onervaren bent, zijn de Elite Vibro Balls precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  De Elite Vibro Balls zijn gecoat met ons exclusieve siliconen materiaal voor optimale hygiëne, en voorzien van een stevig koord voor een veilig en eenv..
Anal Fantasy - Beginners Anale Power Beads Anale Speeltjes

€ 24,90

Als je nog onervaren bent zijn de Beginner’s Power Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!   Geniet van de spannende sensaties van anale druk en plezier door telkens een kraal in te brengen, zoveel als je comfortabel vindt voordat je zacht..
Tantus - Ripple But Plugg Small Paars Anale Speeltjes

€ 29,90

De Ripple Small is een geweldige eerste plug. Zijn verfijnde ontwerp heeft een starters grootte - kleiner dan een vingertop om te beginnen, en 2,5 cm breed op het breedste punt.  Maximale diameter: 2,5 cm  Inbrengbare lengte: 12,6 cm ..
S&M - Zwarte Siliconen Anaal Beads Anale Speeltjes

€ 24,90

Deze zwarte anale beads van S&M zijn gemaakt van 100% lichaamsveilig siliconen dat noiet poreus is en geen geurtjes opneemt. De 9 kralen hebben een diameter van 23 mm per stuk en zijn dus zelfs voor de absolute beginner op anaal gebied prima in te brengen met een drupje glijmiddel op waterbasis...
Manzzz Toy - Giletti Siliconen Anale Beads Anale Speeltjes

€ 19,90

De Giletti Siliconen Anale Beads van ManzzzToys is een unisex waterproof anaal speeltje. Gemaakt van 100% silicone voelt de Giletti Siliconen Anale Beads zijde zacht en is hij bodysafe. De Giletti Siliconen Anale Beads is geschikt voor anale seks lovers met en..
JoyDivision - Joyballs Anal Wave Kort Anale Speeltjes

€ 24,90

De Joyballs Anal Wave Kort van JoyDivision is een unisex anaal seksspeeltje ter versterking van het orgasme. De Joyballs Anal Wave Kort is geproduceerd van hoogwaardige siliconen en voelt daarom comfortabel zacht aan. De Joyballs Anal Wave Kort worden anaal ingebracht waarna tijdens h..
Heavy Metal Anale Beads Anale Speeltjes

€ 17,90

Een koord van vier zware, solide, glad gepolijste metalen anaal balletjes. Zeer exclusief! Aan het uiteinde van het koord is een ring bevestigd, waarmee de balletjes makkelijk weer terug te trekken zijn.  Kogel voor kogel langzaam invoeren en genieten. Vlak voor het ultieme hoogtepunt trekt..

Anaal Beads - In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn Anale Beads net zo geschikt voor vrouwen als voor mannen. Voor de man geeft het een plezierige stimulatie aan de prostaat. En voor de vrouw geeft vrijwel elk anaal speeltje naast de anale stimulatie haar ook een extra stimulatie tijdens de vaginale penetratie en kan het voor een gigantisch intense ervaring zorgen. Voor extra plezier tijdens anale sex raden we je aan om gebruik te maken van een goede glijmiddel.