0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

MyStim

MyStim - Pure Vibes Bedieningsunit SM

Met de Mystim Pure Vibes Bedieningsunit begeeft u zich in een nieuwe wereld van genot. Door middel van elektrostimulatie zult u geheel nieuw..

€ 99,90

-29%
MyStim - Charming Chuck Penis Strap SM

De Charming Chuck penis strap van MyStim bestaat uit 2 elastische banden die de penis, eikel of testikels stevig omhelzen voor elektrostimulatie . Ze ..

€ 24,90 € 34,90

-14%
Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage Mannen Speeltjes Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage Mannen Speeltjes

De Public Enemy #2 van Mystim is een transparante penis kooi met een e-stim functie. Public Enemy #2 kan worden aangepast tot 4 maten in zowel lengte ..

€ 119,90 € 139,90

MyStim - Elektrodengel voor Tens Unit SM

Zet electroden vast op uw lichaam met deze gel die goed hecht en de geleiding niet in de weg zit. De elektroden zullen goed blijven zitten ook zonder ..

€ 14,90

-14%
MyStim - Rodeo Robin Penis Strap SM

De Mystim Rodeo Robin Penis Testikel elektroset stimuleert de gehele penis door middel van elektro. Makkelijk verstelbaar en aan te brengen waar u maa..

€ 29,90 € 34,90

Met de Mystim Tension Lover Bedieningsunit begeeft u zich in een nieuwe wereld van genot. Door middel van elektrostimulatie zult u geheel nieuwe sensa..

€ 139,90

De Goldfather Conductive Enhancer is een glijmiddel op waterbasis speciaal ontwikkeld voor elektroseks. Door de 23-karaats goudstukjes verbeterd het d..

€ 19,90

-13%
MyStim - Plunging Pete Corona Strap SM MyStim - Plunging Pete Corona Strap SM

De Plunging Pete van MyStim is 1 uit de lijn van 3 corona eikel ringen met elektrostimulatie. Plunging Pete is zoals de naam al ze..

€ 64,90 € 74,90

MyStim - Twisting Tom Electrosex Anale Speeltjes

De Twisting Tom is een heerlijke, anatomisch gevormde quattro polaire prostaatstimulator met een spannend extraatje. De eerste ele..

€ 69,90

Intense dildo van Mystim met elektrostimulatie. Houdt u wel van stevige stimulatie dan is de O(h!)thello Dildo perfect voor u! Zowel&nb..

€ 84,90

 De Tingling Timmy is een heerlijke, anatomisch gevormde quattro polaire dildo. De eerste elektro dildo die gebruikt maakt van vie..

€ 79,90

Het Spinny Spencer E-Stim Pinwheel is een monopolair E-Stim seksspeeltje met kleine wieltjes die je voorzien van zachte tot intense stimulatie op al j..

€ 49,90

-17%
MyStim - Pearly Pete Corona Penis Strap SM MyStim - Pearly Pete Corona Penis Strap SM

De Pearly Pete van MyStim is 1 uit de lijn van 3 corona eikel ringen met elektrostimulatie. Pearly Pete is zoals de naam al zegt v..

€ 49,90 € 59,90

MyStim - Curving Curt Electrosex Anale Speeltjes

De Curving Curt is een heerlijke, anatomisch gevormde prostaatstimulator met een spannend extraatje. Te gebruiken als gewone prostaatstimulator door d..

€ 64,90

-13%
Mystim - Cluster Buster Wireless Estim Device Starterkit SM Mystim - Cluster Buster Wireless Estim Device Starterkit SM

De Cluster Buster Wireless Estim Device Starterkit van MyStim is een E-Stim seksspeeltje waarmee je meerdere electro seksspeeltjes kunt besturen...

€ 139,90 € 159,90

Bonnie & Glide is medisch veilig waterbasis glijmiddel van de hoogste kwaliteit. Te gebruiken met alle speeltjes en latex condooms. Heeft een opti..

€ 9,90

De Opus E-Masturbator Donut van Mystim is een seksspeeltje voor mannen. Deze E-Stim masturbator laat je genieten van een fantastische masturbatie..

€ 89,90

Intense dildo van Mystim met elektrostimulatie. Houdt u wel van stevige stimulatie dan is de Mighty Merlin Dildo perfect voor u! Super ..

€ 149,90

De Heavenly Henry E-Stim Cockring van MyStim is een bi-polaire siliconen cockring waarmee je kunt genieten van electro stimulatie, maar je kunt d..

€ 44,90

MyStim - Elektroden Voor Tens Unit SM

Deze Mystim Elektrodes plaatst u op gevoelige plekjes welke u vervolgens heerlijk stimuleert met elektro. Deze elektroden zijn zelfklevend maar voor e..

€ 14,90

De Booty Garland Anal Chain S E-Stim Beads van MyStim is een ergonomisch ontworpen anaal seksspeeltje waarbij je de optie hebt tot E-Stim stimula..

€ 79,90

MyStim - Big Bend-It! Electrosex Anale Speeltjes

Big Bend-it! van Mystim is een protaatstimulator die een ongekende nieuwe sensatie geeft. Door zijn 4 bi-polaire ovale ballen met elektrostimulatie ku..

€ 69,90

MyStim - Barry Bite Electro Klemmen SM

Geniet u van stimulatie van de tepels of hebben ze juist een wat stevigere aanpak nodig? De Barry Bite elektrostimulatie tepelklemmen zijn precies wat..

€ 54,90

De Jane Wonda Geisha Ball Mono van MyStim is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee je de bekkenbodemspieren kunt trainen. Je kunt deze Geisha Bal..

€ 44,90

Middelmaat intense elektroplug van Mystim. Hoeft het van u niet allemaal groot, grootser, groots maar houdt u wel van stevige stimulatie dan..

€ 64,90

De Tingling Aparte Estim Vibrator van MyStim is een zeer discreet en USB-Oplaadbaar E-stim seksspeeltje voor dames waarmee geniet van G-Spot en/o..

€ 119,90

De eerste van zijn soort, de Tickling Truman E-Stim Vibrator van MyStim is er één als geen ander, omdat hij je laat genieten van zowel vibraties als e..

€ 119,90

De Tickling Truman lijkt hetzelfde als de Terrific Truman maar heeft een spannende verassing in petto. Naast de 8 verschillende vibratieprogramma..

€ 109,90

The Mystim Tickleberry Finn urethral sound is long and beaded. It is perfectly suitable for the special stimulation of the penis. With some practice i..

€ 94,90

De Mystim Thin Finn een lange en 8 mm dikke elektro penisplug. Door het gladde oppervlak is de Thin Finn na enige oefening gemakkelijk in te..

€ 79,90

De Terrific Truman is een klassieke en natuurlijk gevormde vibrator van MyStim. Beschikt over 8 verschillende vibratieprogrammas en 5 intens..

€ 89,90

De Cluster Buster Wireless Estim Device Starterkit van MyStim is een E-Stim seksspeeltje waarmee je meerdere electro seksspeeltjes kunt besturen...

€ 49,90

MyStim

Mystim geeft je warme rillingen. Sinds 2005 produceert Mystim hoge kwaliteitsspeeltjes voor erotische elektro-stimulatie. Met hun achtergrond in de medische technologie en een onderscheidend gevoel voor goed design, heeft Mystim de kennis en ambitie om de hoogste kwaliteitsnormen te handhaven. Vibrators en dildo’s in de meest fantastische vormen die je naar een ongekend hoogtepunt brengen. Alleen door het te proberen zul je dit kunnen ervaren, dus waar wacht je nog op?