0

Verzend Informatie

Hoe verzenden wij?

Bij Hot Stuff bestel je jouw favoriete producten snel, voordelig en discreet. Bestel je van maandag tot vrijdag vóór 23.59 uur, dan heb je jouw bestelling de volgende avond tussen 16:00 en 22:00 uur in huis. Ook bieden we je een same-day-delivery optie: bestel je vandaag voor 10:00 uur, dan wordt je pakketje dezelfde dag nog verzonden en heb je deze dezelfde avond nog in huis. Ontvang je jouw pakketje graag in de middag, dan kies je de optie Middagbezorging. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid je pakketje af te halen op één van de vele PakjeGemak afhaallocaties en kun je je bestelling ook komen afhalen in onze winkel in het centrum van Amsterdam. Bestellingen met een aankoopbedrag vanaf €80,- worden (binnen Nederland) geheel gratis verzonden. Wij versturen al onze pakketen met PostNL, BPost en Redjepakketje. 


DISCRETIE & VERZENDMETHODe

Bestellingen binnen Nederland en België worden geheel discreet verzonden. De verzendkosten zijn €5,- per bestelling en gratis voor bestellingen met een aankoopbedrag vanaf €80,-  Met discreet bedoelen wij dat je bestelling uitsluitend verzonden wordt in een blanco doos zonder enige opdruk. Wij bieden je 4 verschillende verzendmethoden: Middagbezorging, Avondbezorging, PakjeGemak en Afhalen in de Winkel. Zodra je pakketje verzonden is, ontvang je per mail een bevestiging van de verzending waarbij wij je een Track & Trace link toesturen. Met deze link kun je het pakketje volgen tot het moment van bezorging. Om je privacy te waarborgen zijn dien je jouw pakketje persoonlijk in ontvangst te nemen en voor ontvangst te tekenen. Onze pakketjes worden op deze manier nooit bij de buren afgeleverd. Kom je je bestelling liever afhalen in de winkel, dan mailen we je zodra je bestelling klaar staat om opgehaald te worden.


AVONDBEZORGING

We begrijpen dat niet iedereen overdag thuis kan zijn om een pakketje in ontvangst te nemen. Daarom kun je bij Hot Stuff standaard kiezen voor Avondbezorging. Plaats je vóór 23:59 uur je bestelling dan ontvang je jouw bestelling de volgende avond tussen 16:00 en 22:00 uur bij jou thuis. Met de avondbezorging optie heb je dus de hele avond rustig de tijd om jouw favoriete Hot Stuff producten te bekijken, vóór 23:59 uur te bestellen en heb je ze de volgende avond in huis. En bestel je voor 10:00 uur dan heb je het voordeel van een same-day-delivery service en heb je je pakketje ook dezelfde avond nog in huis. Avondbezorging en same-day-delivery is echter alleen beschikbaar voor bestellingen die binnen Nederland worden verzonden. Voor bestellingen met een aankoopbedrag boven €80,- worden geheel gratis verzonden.


MIDDAGBEZORGING

Wil je jouw bestelling graag in de middag ontvangen, dan kies je voor Middagbezorging als verzendmethode. Je bestelling wordt dan de eerstvolgende dag door ons verzonden en de dag daaropvolgend in de middag thuis bij je bezorgd.


PAKJEGEMAK (OPHALEN BIJ ÉÉN VAN DE 2600+ AFHAALLOCATIES) Ook in Belgie

Ben je niet altijd thuis, dan is PakjeGemak een uitkomst. Met PakjeGemak kies je zelf een afhaallocatie en haal je je pakketje op wanneer het jou uitkomt. PakjeGemak van PostNL heeft 2600+ locaties, waaronder vele supermarkten, postkantoren, bouwmarkten en sigarenwinkels. Zo vind je altijd een geschikte locatie bij jou in de buurt en heb je de mogelijkheid je pakketje af te halen op een door jou gewenst tijdstip, zowel doordeweeks als in het weekend. 

Na het selecteren van de PakjeGemak optie, worden de dichtstbijzijnde locaties weergegeven op basis van de ingevoerde postcode. Hier kies je jouw gewenste afhaallocatie, waar je het pakketje later op een door jou gekozen moment afhaalt. Ben je binnen Nederland op vakantie en wil je iets bestellen, voer dan de postcode in van je vakantieadres en haal je pakketje tijdens je vakantie op. De kosten voor de PakjeGemak optie zijn €5,- per bestelling, maar is gratis voor bestellingen vanaf €80,-. PakjeGemak is zowel in Nederland als België beschikbaar. 


GRATIS AFHALEN WINKEL AMSTERDAM

Je kunt je bestelling ook geheel kosteloos afhalen in onze winkel in Amsterdam. De Hot Stuff winkel bevind zich op 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, in het centrum van Amsterdam. Zodra je bestelling klaar staat, brengen we je per mail op de hoogte en ben je van maandag t/m zondag tussen 10:00 uur en 22:00 uur van harte welkom om je bestelling op te halen.

 Meer informatie over onze winkel in Amsterdam


VERZENDKOSTEN

Bij een bestelling vanaf €80,- verzenden we je bestelling gratis in Nederland en België. Bij bestellingen onder de €80,- rekenen we € 5,- voor een standaard zending in Nederland en €5,- in België.

Land Vanaf € 80,- Onder de € 80,-
Nederland Gratis € 5,-
België Gratis € 5,-

Voor overige landen gelden aangepaste tarieven. Bekijk in onderstaand overzicht de verzendkosten per land vanaf verschillende bestelbedragen.

Zendingen naar adressen buiten Nederland zijn doorgaans 1-4 werkdagen onderweg afhankelijk van het land van bestemming. Pakketjes die naar België verzonden worden, worden doorgaans de volgende dag al bezorgd. Neem bij vragen in geval van een vertraging bij voorkeur per e-mail contact met ons op. We verzoeken je in deze mail ook uw volledige adres te vermelden zodat we kunnen controleren of er een fout is ontstaan in de adresgegevens.


HEB JE VRAGEN?

Stuur een e-mail naar support@hotstuff.nl.

Let wel: De kosten voor het retourneren van je bestelling nemen wij niet voor onze rekening en we raden je zeker aan om een bewijs van verzending met traceergegevens bij je te houden – als je retourpakketje verloren raakt dan is dit niet onze verantwoordelijkheid.

Terugbetalingen kunnen alleen gemaakt worden via de oorspronkelijke betalingsmethode en zal op je rekening te zien zijn binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. We zullen je via mail contacteren wanneer we je retour hebben ontvangen en verwerkt.