Customer Support Support Chat: Online
Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14
Swede - Fruity Love Massage Geschenkverpakking

€ 19,90

Deze geschenkverpakking bevat 3 flessen van Swede's heerlijke Fruity Love Massage in 50 ml flessen. Met deze geschenkverpakking krijg je een verscheidenheid aan opwarmende, gearomatiseerde massages voor jou en jouw partner of kan het het perfecte geschenk voor een vriend of familie zijn. F..
Beppy - Classic Dry Tampon 8 St. Accessoires

€ 14,90

De Classic Dry Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wordt ter vervanging van de reguliere tampon of maandverband. De Beppy tampon heeft geen touwtje en daarom ben je verzekerd van onzichtbare besc..
Dona - Body Paint Aardbei Soufflé 60 ml Accessoires

€ 9,90

Met de Body Paint Aardbei Soufflé 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laat je je met de verleidelijke combinatie van afrodisiaca en feromonen onder kliederen met jouw favoriete smaak mouse. Vervolgens mag je partner je helem..
Shunga - Geisha Organica Exotic Green Tea Accessoires

€ 34,90

De Geisha Organica Exotic Groene Thee van Shunga is een verkwikkende en verzorgende set bestaande uit 5 producten waarmee jij en je lover elkaar eens goed kunnen verwennen. De set bestaat uit de volgende producten:- Kissable massage oil Organica- Verwarmende aphrodisiac oil- Mini-massage candle..
LoversPremium - Warme Massageharten (3 st.)

€ 14,90

Voor meer intimiteit binnen enkele seconden! Buig het metalen schijfje totdat er kristallen verschijnen. Het hart wordt warm (let op: temperatuur kan oplopen tot 55◦C) en is na ca. 40 minuten afgekoeld. Gebruik het hart om lichaamsdelen op te warmen en te masseren. De set bestaat uit drie harten,..
Done - Body Paint Vanille Botercreme 60 ml Accessoires

€ 9,90

Met de Body Paint Vanille Botercreme 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laat je je met de verleidelijke combinatie van afrodisiaca en feromonen onder kliederen met jouw favoriete smaak mouse. Vervolgens mag je partner je he..
Dona - Body Topping Lollipop 60 ml Accessoires

€ 9,90

Met de Body Topping Lollipop 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA Body Topping laat je je met de verleidelijke combinatie van afrodisiaca en feromonen onder kliederen met jouw favoriete smaak mouse. Vervolgens mag je partner je helemaal aflikken..
Dona - Body Topping Kamperfoelie 60 ml Accessoires

€ 9,90

Met de Body Topping Kamperfoelie 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA Body Topping laat je je met de verleidelijke combinatie van afrodisiaca en feromonen onder kliederen met jouw favoriete smaak. Vervolgens mag je partner je helemaal aflikken. ..
Dona - Body Paint Chocolade Mousse 60 ml Accessoires

€ 9,90

Met de Body Paint Chocolade Mousse 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laat je je met de verleidelijke combinatie van afrodisiaca en feromonen onder kliederen met jouw favoriete smaak mouse. Vervolgens mag je partner je hele..
Dona - Be Sexy Gift Set Flirty Accessoires

€ 19,90

Met de Be Romanced Gift Set Flirty van Dona ontwaak je jouw innerlijke schoonheid en wordt de sfeer bepaald voor een wel hele spannende avond. De Romance Gift Set is leuk om cadeau te krijgen, maar natuurlijk ook heel leuk om weg te geven.Verleid je lover en nodig een ondeugende aanraking uit met de..
Dona - Badzout Tropical Tease 225 ml Accessoires

€ 9,90

Met het Badzout Tropical Tease 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen waarbij de geweldige aroma's je huid zullen verwennen en je daarna een zalig zacht en verfrissend gevoel geven.Leuk om te weten:• Aphrodisiaca & fe..
Dona - Badzout Sinful Spring 225 ml Accessoires

€ 9,90

Met het Badzout Sinful Spring 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen waarbij de geweldige aroma's je huid zullen verwennen en je daarna een zalig zacht en verfrissend gevoel geven.Leuk om te weten:• Aphrodisiaca & fer..
Dona - Badzout Blushing Berry 225 ml Accessoires

€ 9,90

Met het Badzout Blushing Berry 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen waarbij de geweldige aroma's je huid zullen verwennen en je daarna een zalig zacht en verfrissend gevoel geven.Leuk om te weten:• Aphrodisiaca & fe..
Beppy - Wet Tampons 8 St. Accessoires

€ 19,90

De Wet Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wordt ter vervanging van de reguliere tampon of maandverband. De Beppy tampon heeft geen touwtje en daarom ben je verzekerd van onzichtbare bescherming ..

Verzorgende Sets - Hot Stuff heeft een collectie gemaakt van verzorgende sets waarvan wij denken dat je er zeker van zult genieten. Verwen jezelf of je lover met één van de verzorgende sets en je zult verrast worden door haar dankbaarheid. Je hebt keuze uit verschillende producten zoals de enige echte Ladyshape of geef je een heerlijke massage met één van de heerlijke massage verpakkingen.