0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

Verzorgende Sets

Swede - Fruity Love Massage Geschenkverpakking Accessoires

Deze geschenkverpakking bevat 3 flessen van Swede's heerlijke Fruity Love Massage in 50 ml flessen. Met deze geschenkverpakking krijg je een verscheidenheid aan opwarmende, ge..

€ 19,90

De Classic Dry Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wordt ter vervanging van..

€ 14,90

Met de Body Paint Aardbei Soufflé 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laat je je met de verleidelijke co..

€ 9,90

Shunga - Geisha Organica Exotic Green Tea Accessoires

De Geisha Organica Exotic Groene Thee van Shunga is een verkwikkende en verzorgende set bestaande uit 5 producten waarmee jij en je lover elkaar eens goed kunnen verwennen. De..

€ 34,90

Voor meer intimiteit binnen enkele seconden! Buig het metalen schijfje totdat er kristallen verschijnen. Het hart wordt warm (let op: temperatuur kan oplopen tot 55◦C) en is na ca...

€ 14,90

Met de Body Paint Vanille Botercreme 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laat je je met de verleidelijke..

€ 9,90

Met de Body Topping Lollipop 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA Body Topping laat je je met de verleidelijke combinatie van..

€ 9,90

Met de Body Topping Kamperfoelie 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA Body Topping laat je je met de verleidelijke combinatie..

€ 9,90

Met de Body Paint Chocolade Mousse 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laat je je met de verleidelijke c..

€ 9,90

Met de Be Romanced Gift Set Flirty van Dona ontwaak je jouw innerlijke schoonheid en wordt de sfeer bepaald voor een wel hele spannende avond. De Romance Gift Set is leuk om cadeau..

€ 19,90

Dona - Badzout Tropical Tease 225 ml Accessoires

Met het Badzout Tropical Tease 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen waarbij de geweldige aroma's je..

€ 9,90

Dona - Badzout Sinful Spring 225 ml Accessoires

Met het Badzout Sinful Spring 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen waarbij de geweldige aroma's je ..

€ 9,90

Dona - Badzout Blushing Berry 225 ml Accessoires

Met het Badzout Blushing Berry 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen waarbij de geweldige aroma's je..

€ 9,90

De Wet Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wordt ter vervanging van de regu..

€ 19,90