0

10% Korting op ALLES met code: hot10

Verzorgende Sets

Swede - Fruity Love Massage Geschenkverpakking Accessoires

Deze geschenkverpakking bevat 3 flessen van Swede's heerlijke Fruity Love Massage in 50 ml flessen. Met deze geschenkverpakking krijg je een vers..

€ 19,90

De Classic Dry Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie ged..

€ 14,90

Met de Body Paint Aardbei Soufflé 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laat..

€ 9,90

Shunga - Geisha Organica Exotic Green Tea Accessoires

De Geisha Organica Exotic Groene Thee van Shunga is een verkwikkende en verzorgende set bestaande uit 5 producten waarmee jij en je lover elkaar ..

€ 34,90

Voor meer intimiteit binnen enkele seconden! Buig het metalen schijfje totdat er kristallen verschijnen. Het hart wordt warm (let op: temperatuur kan ..

€ 14,90

Met de Body Paint Vanille Botercreme 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint l..

€ 9,90

Met de Body Topping Lollipop 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA Body Topping laat je je met d..

€ 9,90

Met de Body Topping Kamperfoelie 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA Body Topping laat je je m..

€ 9,90

Met de Body Paint Chocolade Mousse 60 ml van Dona ben je klaar voor een hele ondeugende en smaakvolle avond. Met het DONA kissable body paint laa..

€ 9,90

Met de Be Romanced Gift Set Flirty van Dona ontwaak je jouw innerlijke schoonheid en wordt de sfeer bepaald voor een wel hele spannende avond. De Roma..

€ 19,90

Dona - Badzout Tropical Tease 225 ml Accessoires

Met het Badzout Tropical Tease 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen w..

€ 9,90

Dona - Badzout Sinful Spring 225 ml Accessoires

Met het Badzout Sinful Spring 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen wa..

€ 9,90

Dona - Badzout Blushing Berry 225 ml Accessoires

Met het Badzout Blushing Berry 225 ml van Dona ontwaak je je zintuigen. Dit badzout bestaat uit een mix van relaxende afrodisciaca en feromonen w..

€ 9,90

De Wet Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wo..

€ 19,90