Customer Support Support Chat: Online
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7
Mystim - Pubic Enemy No 2 Cock Cage Mannen Speeltjes

€ 139,90

De Public Enemy #2 van Mystim is een transparante penis kooi met een e-stim functie. Public Enemy #2 kan worden aangepast tot 4 maten in zowel lengte als diameter in slechts 6 simpele stappen. Zo is Public Enemy #2 een geschikte penis kooi voor elke man. Met de urethral sound en 3 dirigerende opperv..
Pipedream - Hardcore Silicone Penis Kooi Mannen Speeltjes

€ 44,90

Zet je partner in het slot met de Hardcore Silicone Penis Kooi. Zet het slot vast, verstop de sleutel en weet zeker dat je partner zijn pik niet verroert! Dit kuisheid speeltje is gemaakt van huidvriendlijk en ftalaat-vrij Elite Silicone en is ontworpen voor langdurig en comfortabel gebruik. Het spe..
MyStim - Pubic Enemy NO1 Cock Cage Mannen Speeltjes

€ 119,90

De Public Enemy #1 van Mystim is een transparante penis kooi met een e-stim functie. Public Enemy #1 kan worden aangepast tot 5 maten in zowel lengte als diameter in slechts 6 simpele stappen. Zo is Public Enemy #1 een geschikte penis kooi voor elke man. Met de geleidende oppervlaken ..
MyStim - Pubic Enemy No. 1 E-Stim Peniskooi Zilver Mannen Speeltjes

€ 139,90

De Public Enemy No. 1 is MyStim's luxe peniskooi (kuisheidsgordel) met E-Stim functie: hij helpt je om de penis van je minaar veilig op te bergen waarbij hij niet hard kan worden tot zijn meester of meesteres hem vrij laat met de bijbehorende sleutel.Met het Urethral Sound en de 3 geleiden..
MyStim - Public Enemy No. 1 Cock Cage Gold Edition

€ 139,90

De Public Enemy No. 1 is MyStim's luxe peniskooi (kuisheidsgordel) met E-Stim functie: hij helpt je om de penis van je minaar veilig op te bergen waarbij hij niet hard kan worden tot zijn meester of meesteres hem vrij laat met de bijbehorende sleutel.Met het Urethral Sound en de 3 geleidende oppervl..
CB6000S - Peniskooi Kuisheidsgordel Mannen Speeltjes

€ 149,90

Een Peniskooi is ideaal wanneer u de controle uit handen wilt geven aan uw partner en u een volgzame beleving wilt ervaren. Uw penis en zijn bestemming zijn voorstaan in handen van uw meester of meesteres en alleen toelaatbaar wanneer zij u toestemming geven. De CB6000 Peniskooi is een Kuisheidsg..
CB6000 - Peniskooi Kuisheidsgordel Mannen Speeltjes

€ 149,90

De CB6000 Cock Cage (peniskooi) van Chastity is een spannende kooi van transparante polycarbonaat met de natuurlijke vorm van de penis. Daarom is hij niet alleen spannend om te zien en in gebruik, maar is hij ook oersterk. Doordat de CB6000 de vorm van de penis heeft is hij vrijwel onzichtbaar onder..

Kuisheidsgordels - De Kuisheidsgordel is, wanneer hij niet beland in de handen van je ex, bedoeld om je seksleven een kinky twist te geven door de controle uit handen te geven over je penis. Wanneer je een kuisheidsgordel draagt ben niet jij, maar is jouw partner de baas over alles wat er met jouw penis gebeurd. Je partner bepaalt wanneer jij plast, je penis een erectie krijgt en wanneer je hem mag gebruiken voor sex.