Customer Support Support Chat: Offline
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3
MyStim - Elektrodengel voor Tens Unit SM

€ 14,90

Zet electroden vast op uw lichaam met deze gel die goed hecht en de geleiding niet in de weg zit. De elektroden zullen goed blijven zitten ook zonder het gebruik van plakband. Speciaal ontwikkeld voor gebruik met de Mystim electrosex producten. Inhoud: 50 gram ..
MyStim - The Goldfather Conductive Enhancer SM

€ 19,90

De Goldfather Conductive Enhancer is een glijmiddel op waterbasis speciaal ontwikkeld voor elektroseks. Door de 23-karaats goudstukjes verbeterd het de stroomgeleiding aanzienlijk.  Veilig te gebruiken met speeltjes van elk soort materiaal maar extra genieten met elektrische speeltjes. Ook veil..
MyStim - Bonnie & Glide Glijmiddel

€ 9,90

Bonnie & Glide is medisch veilig waterbasis glijmiddel van de hoogste kwaliteit. Te gebruiken met alle speeltjes en latex condooms. Heeft een optimale PH balans die de zuurgraad van het lichaam respecteerd en ondersteunt, is makkelijk oplosbaar in water en vetvrij waardoor het geen vlekken in kl..

Elektroden Gels - Wanneer je je op het gebied van electro speeltjes bevind is het prettig om gebruik te maken van elektro gel. Op deze manier blijven de elektroden goed zitten op de door jou uitgekozen plek op je lichaam, de gel is tevens stroomgeleidend en kun je veilig te werk gaan. Daarnaast is het ook prettig om er zeker van te zijn dat je ondertussen niet onderbroken wordt door los latende elektroden. Hot Stuff heeft verschillende elektroden gels van MyStim zoals de elektroden gel voor Tens Unit.