0

Check onze Sale!

Massagers met Draad

Europe Magic Wand: De Sex And The City Wand MassagerDe Europe Magic Wand heeft zijn bekendheid als beste Wand Massager verworven doordat deze het popu..

€ 134,90

-13%
Power Bullet - PalmPower Wand Massager Vrouwen Speeltjes Power Bullet - PalmPower Wand Massager Vrouwen Speeltjes

De PalmPower Wand Massager van Swan is een vibrator met een krachtige PowerBullet motor. De PalmPower kan gebruikt worden voor een diepe massage van (..

€ 64,90 € 74,90

De Die Cast Wand Massager van Doxy is een krachtige grote wand massager waarmee je geniet van een heerlijke Clitorale massage. De Doxy Die Cast Wand M..

€ 134,90

Met de Doxy doe je jezelf een groot plezier. Het is namelijk werelds meest krachtige massager en tegelijk is hij gemakkelijk te hanteren en geeft hij ..

€ 99,90

De DOXY nummer 3 is de nieuwe kleinere plug-in wand massager van DOXY. DOXY nummer 3 is lichter om vast te houden en makkelijker te manouvreren. De sm..

€ 169,90

-13%
Bodywand - Originele Plug-In Massager Blauw Vrouwen Speeltjes Bodywand - Originele Plug-In Massager Blauw Vrouwen Speeltjes

De Bodywand Massager Original Plug-in is ongekend krachtig en altijd gereed doordat het is aangesloten op het lichtnet met een ste..

€ 69,90 € 79,90

-12%
Bodywand - Original Plug-In Massager Vrouwen Speeltjes Bodywand - Original Plug-In Massager Vrouwen Speeltjes

De Original Plug-In Massager van Bodywand is een traditionele wand massager waarbij het seksspeeltje aangesloten is op het stopcontact. Op deze m..

€ 74,90 € 84,90

De Bodywand Massager Midnight Plug-in is ongekend krachtig en altijd gereed doordat het is aangesloten op het lichtnet met een stekker. De vibraties z..

€ 59,90