Verzend Informatie

Hoe verzenden wij?

Bij Hot Stuff bestel je jouw favoriete producten snel, voordelig en discreet. Ontvang je jouw pakketje graag in de middag, dan kies je de optie Middagbezorging. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid je pakketje af te halen op één van de vele PakjeGemak afhaallocaties en kun je je bestelling ook komen afhalen in onze winkel in het centrum van Amsterdam. Bestellingen met een aankoopbedrag vanaf €80,- worden (binnen Nederland) gratis verzonden. Wij versturen al onze pakketen met PostNL en BPost.


DISCRETIE & VERZENDMETHODE

Bestellingen binnen Nederland en België worden discreet verzonden. De verzendkosten zijn €5,- per bestelling en gratis voor bestellingen met een aankoopbedrag vanaf €80,- Met discreet bedoelen wij dat je bestelling uitsluitend verzonden wordt in een blanco doos zonder enige opdruk. Wij bieden je 4 verschillende verzendmethoden: Middagbezorging, Avondbezorging, PakjeGemak en Afhalen in de Winkel. Zodra je pakketje verzonden is, ontvang je per mail een bevestiging van de verzending waarbij wij je een Track & Trace link toesturen. Met deze link kun je het pakketje volgen tot het moment van bezorging. Om je privacy te waarborgen zijn dien je jouw pakketje persoonlijk in ontvangst te nemen en voor ontvangst te tekenen. Onze pakketjes worden op deze manier nooit bij de buren afgeleverd. Kom je je bestelling liever afhalen in de winkel, dan mailen we je zodra je bestelling klaar staat om opgehaald te worden.


AVONDBEZORGING

We begrijpen dat niet iedereen overdag thuis kan zijn om een pakketje in ontvangst te nemen. Daarom kun je bij Hot Stuff standaard kiezen voor Avondbezorging. Bestellingen met een aankoopbedrag boven €80,- worden gratis verzonden. Via de trackinglink kun je precies zien rond welke tijd je je pakketje kunt verwachten. De bezorger doet twee aflever pogingen. Ben je na de tweede keer niet thuis, dan komt het pakketje retour naar Hot Stuff. De nieuw te maken verzendkosten zijn dan voor de klant.


MIDDAGBEZORGING

Wil je jouw bestelling graag in de middag ontvangen, dan kies je voor Middagbezorging als verzendmethode. Je bestelling wordt dan de eerstvolgende dag door ons verzonden en de dag daaropvolgend in de middag thuis bij je bezorgd. Via de trackinglink kun je precies zien wanneer je de bezorger met jouw pakketje kunt verwachten. De bezorger doet slechts één bezorg poging, dus zorg dat je thuis bent. Mocht je toch onverhoopt niet thuis zijn, dan brengt de bezorger je pakketje naar het dichts bijzijnde pakjegemak locatie. Welke locatie dit is, dat is terug te lezen in de trackinglink. Het pakket blijft twee weken op de afhaallocatie liggen, daarna wordt het pakket retour naar Hot Stuff verzonden. Wanneer we het pakketje dan opnieuw moeten verzenden, zijn de verzendkosten voor rekening van de klant.

PAKJEGEMAK (OPHALEN BIJ ÉÉN VAN DE 2600+ AFHAALLOCATIES) Ook in Belgie

Ben je niet altijd thuis, dan is PakjeGemak een uitkomst. Met PakjeGemak kies je zelf een afhaallocatie en haal je je pakketje op wanneer het jou uitkomt. PakjeGemak van PostNL heeft 2600+ locaties, waaronder vele supermarkten, postkantoren, bouwmarkten en sigarenwinkels. Zo vind je altijd een geschikte locatie bij jou in de buurt en heb je de mogelijkheid je pakketje af te halen op een door jou gewenst tijdstip, zowel doordeweeks als in het weekend.

Na het selecteren van de PakjeGemak optie, worden de dichtstbijzijnde locaties weergegeven op basis van de ingevoerde postcode. Hier kies je jouw gewenste afhaallocatie, waar je het pakketje later op een door jou gekozen moment afhaalt. Ben je binnen Nederland op vakantie en wil je iets bestellen, voer dan de postcode in van je vakantieadres en haal je pakketje tijdens je vakantie op. De kosten voor de PakjeGemak optie zijn €5,- per bestelling, maar is gratis voor bestellingen vanaf €80,-. PakjeGemak is zowel in Nederland als België beschikbaar. Het pakket blijft twee weken op de afhaallocatie liggen, zodat je ruim de tijd hebt om het op te halen. Doe je dit niet, dan komt het pakketje automatisch terug naar Hot Stuff. De verzendkosten om het opnieuw te verzenden zijn hierna voor je eigen rekening.


GRATIS AFHALEN WINKEL AMSTERDAM

Je kunt je bestelling ook geheel kosteloos afhalen in onze winkel in Amsterdam. De Hot Stuff winkel bevind zich op 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station, in het centrum van Amsterdam. Zodra je bestelling klaar staat, brengen we je per mail op de hoogte en ben je van maandag t/m zondag tussen 10:00 uur en 22:00 uur van harte welkom om je bestelling op te halen.  Meer informatie over onze winkel in Amsterdam


VERZENDKOSTEN

Bij een bestelling vanaf €80,- verzenden we je bestelling gratis in Nederland en België. Bij bestellingen onder de €80,- rekenen we € 5,- voor een standaard zending in Nederland en €5,- in België.

Land Vanaf € 80,- Onder de € 80,-
Nederland Gratis € 5,-
België Gratis € 5,-

Voor overige landen gelden aangepaste tarieven. Bekijk in onderstaand overzicht de verzendkosten per land vanaf verschillende bestelbedragen.

Zendingen naar adressen buiten Nederland zijn doorgaans 1-4 werkdagen onderweg afhankelijk van het land van bestemming. Pakketjes die naar België verzonden worden, worden doorgaans de volgende dag al bezorgd. Neem bij vragen in geval van een vertraging bij voorkeur per e-mail contact met ons op. We verzoeken je in deze mail ook uw volledige adres te vermelden zodat we kunnen controleren of er een fout is ontstaan in de adresgegevens.


HEB JE VRAGEN?

Stuur een e-mail naar support@hotstuff.nl.