0
Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
STUD 100 Delay Spray Voor Mannen Mannen Speeltjes
Hot Stuff's Keuze
De STUD Delay Spray Voor Mannen helpt u met het vertragen van de zaadlozing. De STUD sprayt u eenvoudig over de penis waarbij deze een licht verd..

€ 29,90

De Rooster Floki Pack van Velv'Or is een set van drie stevige siliconen cock ringen. De ringen zijn zeer sterk, maar ook comfortabel tijdens het ..

€ 34,90

De Bhandy Classic Discrete Masturbator van B Swish is een discrete masturbator waarmee je een stevige grip hebt op intense orgasmes met een zijde..

€ 29,90

De Bcharmed Basic Wave Vibrerende Cock Ring van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de erectie. De cock ring voelt flexibe..

€ 14,90

De Stamina Training Unit STU Anus Masturbator van Fleshlight is een speciaal ontworpen seksspeeltje voor mensen met een penis om de intense sensa..

€ 67,90

Nieuw
Velv'Or - Rooster Travis Bulky Cock Ring met Vibrerende Mini Bullet Mannen Speeltjes Velv'Or - Rooster Travis Bulky Cock Ring met Vibrerende Mini Bullet Mannen Speeltjes
De Rooster Travis Bulky Cock Ring met Vibrerende Mini Bullet van Velv'Or is een robuuste flexibele zacht op de huid aanvoelende siliconen cockring. Je..

€ 24,90

De Rooster Ragnar Lasso Design Siliconen Verstelbare Cock Ring van Velv'Or. Deze cockring is helemaal van siliconen gemaakt, zeer stevig en heeft..

€ 14,90

De O-Ring Set van Sportsheets bestaat uit een set van 4 cockringen in 4 verschillende maten uitlopend van klein tot groot. Op deze manier kunt u voor ..

€ 9,90

De Power Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook kan..

€ 29,90

De Diamo Vibrerende App Bestuurbare Cock Ring is het eerste externe seksspeeltje van Lovense voor mannen dat app bestuurbaar is. Diamo is een han..

€ 118,90

Een gladde siliconen cockring met ongelooflijk krachtige vibraties, Feel it, Baby! is een must-have speeltje voor koppels. Sterk en elastisch voor een..

€ 19,90

De Classic Soft Buffer Rings (Set van 4) van Ohnut is een hulpmiddel dat over de penis wordt gedragen met als functie een zachte bumper te zijn t..

€ 59,90

Nieuw
Velv'Or - Rooster Milo Pack Set Robuuste Cock Ringen Mannen Speeltjes Velv'Or - Rooster Milo Pack Set Robuuste Cock Ringen Mannen Speeltjes
De Rooster Milo Pack van Velv'Or is een set van drie robuuste siliconen cock ringen. De ringen zijn zeer sterk, maar ook comfortabel tijdens het drage..

€ 34,90

Nieuw
Velv'Or - Rooster Drake Dubbele Ring Design Cock Ring met Vibrerende Bullet Mannen Speeltjes Velv'Or - Rooster Drake Dubbele Ring Design Cock Ring met Vibrerende Bullet Mannen Speeltjes
De Rooster Drake Dubbele Ring Design Cock Ring met Vibrerende Bullet van Velv'Or is een dubbele stretchy zacht op de huid aanvoelende siliconen c..

€ 29,90

De Rooster Jason Size Verstelbare Firm Strap Design Cock Ring van Velv'Or. Deze cockring is helemaal van siliconen gemaakt, zeer stevig en heeft ..

€ 16,90

Satisfyer - Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
De Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook ka..

€ 29,90

De Veelzijdige Silicone Cock/Ballen Ringen van uit de Fantasy C-Ringz collectie van Pipedream is seksspeeltje voor mannen waarmee de erectie word..

€ 14,90

De Power Clit Vibrerende Cockring van Marc Dorcel is een leuk seksspeeltje voor mannen en is zowel geschikt voor beginners als gevorderde cockring dra..

€ 14,90

De Charged You Turn Plus van The Screaming O is een oplaadbare vibrerende ring, een seksspeeltje voor hem en haar. De Charged You Turn Plus ..

€ 29,90

De Rooster Enric Minimalistic Slick Cock Ring van Velv'Or is een minimalistische flexibele zacht op de huid aanvoelende cockring. Je kunt deze co..

€ 14,90

De Winni Krachtig Smart Remote Control Vibrerende Penisring van Svakom is een seksspeeltje speciaal ontworpen voor stellen. De vibrerende penisri..

€ 74,90

De Silicone Flexibele Cock Ring van Fifty Shades of Grey is een zeer stretchy en sterke love ring. De cockring is bedoeld om de bloedtoevoer in de pen..

€ 9,90

Een Peniskooi is ideaal wanneer u de controle uit handen wilt geven aan uw partner en u een volgzame beleving wilt ervaren. Uw penis en zijn bestemmin..

€ 149,90

De JNaja Perineum Cockring van Velv'Or is een ergonomisch gevormde cockring die de natuurlijke rondingen van het mannelijk lichaam volgt. De NJaj..

€ 59,90

De Snug Tugger Stretchy Penis En Ballen Ring van Colt is een intense penis en balen ring die ervoor zorgt dat je binnen een mum van tijd een keih..

€ 9,90

De BCharmed Basic Plus Duale Vibrerende Cock Ring  van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter bevordering van de erectie en het uithoud..

€ 19,90

Zet je partner in het slot met de Hardcore Silicone Penis Kooi. Zet het slot vast, verstop de sleutel en weet zeker dat je partner zijn pik niet verro..

€ 44,90

Marc Dorcel - Maximize Ring Mannen Speeltjes
De Marc Dorcel Maximize Ring is een flexibele cockring die een grotere en langdurige erectie stimuleert. Daarnaast wordt ook het mannelijk orgasme uit..

€ 12,90

Geniet van de meest explosieve orgasmes ooit met de Ass- Gasm Cockring Plug. Geheel gemaakt van onze zijdezachte Elite Siliconen™, deze draagbare plug..

€ 19,90

De Verge Perineum Stimulerende Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens..

€ 99,90

De Pivot Krachtig Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens We-Vibe. De ..

€ 88,90

De Tammy Vibrerende Penis Ring van Svakom is een seksspeeltje voor hem en haar. Hij draagt de Tammy Vibrerende Penis Ring om zo een extra st..

€ 64,90