0

Black Friday Pre-Sale | Kortingen tot 60%

Hot Octopuss

De Pulse Pulse Solo Essential Masturbator, ook wel "The Guybrator" genoemd, is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Hot Octopuss. De Pulse S..

€ 99,90

-14%
Hot Octopuss - Pulse III Duo Oscillator Masturbator Mannen Speeltjes Hot Octopuss - Pulse III Duo Oscillator Masturbator Mannen Speeltjes

De Pulse III Duo Oscillator Masturbator, ook wel "The Guybrator" genoemd, is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Hot Octopuss. De Duo Oscillator..

€ 119,90 € 139,90

De Pocket Pulse Masturbator van Hot Octopuss is het nieuwste seksspeeltje voor mannen en is de pocket variant van de succesvolle Hot Octopuss Pul..

€ 89,90

De USB-Oplaadbare Atom Cock Ring van Hot Octopuss is een zeer krachtige cock ring welke de penis stimuleert met diepe rumble vibraties. Het ergon..

€ 79,90

De USB-Oplaadbare Atom Plus Cock Ring van Hot Octopuss is een zeer krachtige cock ring welke de penis stimuleert met diepe rumble vibraties. Dit ..

€ 99,90

-60%
Hot Octopuss - Queen Bee Clitorale Stimulator Vrouwen Speeltjes Hot Octopuss - Queen Bee Clitorale Stimulator Vrouwen Speeltjes

De Queen Bee Clitorale Stimulator is het eerste seksspeeltje voor vrouwen van de makers van de wereldberoemde en meest verkochte masturbator voor..

€ 59,90 € 149,90

Hot Octopuss

De Hot Octopuss is het fijnste speeltje voor mannen, vrouwen of stellen. Dit seksspeeltje wordt aangebracht om de penis of tegen de clitoris en zorgt, dankzij de krachtige motor, voor een intense stimulatie. Van Hot Octopuss zijn verschillende producten verkrijgbaar. Deze hebben allemaal een andere werking, maar zorgen zeker voor een ultiem prettig gevoel. 

Hoe werkt Hot Octopuss?

Iedere Hot Octopuss wordt aangebracht rondom de penis of tegen de clitoris en geeft een krachtige, intense stimulatie. De Hot Octopuss is een automatische maturbator, waardoor je niet zelf actief hoeft te masturberen. Wil je als stel samen genieten van de vibraties van de Hot Octopuss, dan is de Pulse III Duo Oscillator Maturbator wellicht een goed speeltje. Terwijl je, wanneer je alleen bent, ook een Pulse III Solo Oscillator Masturbator voor mannen of de Queen Bee Clitorale Stimulator voor vrouwen aan kunt schaffen. 

De Hot Octopuss producten zijn waterdicht, waardoor deze heerlijke sensatie ook onder de douche gecreëerd kan worden. De vleugels van de Hot Octopuss zijn extra groot en daardoor geschikt voor elke penis afmeting. Opladen van de Hot Octopuss gaat eenvoudig via de USB aansluiting. 

De Hot Octopuss bestellen bij Hot Stuff

Hot Stuff verkoopt verschillende producten van Hot Octopuss. Wil je één van deze producten bestellen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij snappen dat je, wanneer je de Hot Octopuss bestelt, zo snel mogelijk wilt genieten van deze heerlijke sensatie. Daarom leveren wij onze producten, wanneer je deze voor 23:59 bestelt, standaard de volgende avond al. Bestel je jouw Hot Octopuss voor 10:00, dan kunnen we ook zorgen dat deze dezelfde avond nog bij jouw thuis is. Zo kun je bij Hot Stuff snel genieten van de heerlijke sensatie die de Hot Octopuss je biedt. De Hot Octopuss is al verkrijgbaar vanaf € 99,90 en wordt gratis voor je verzonden.

Producten om bij jouw Hot Octopuss aan te schaffen

Naast de Oscillator masturbator en de Clitorale Stimulator vind je van Hot Octopuss ook nog andere producten, zoals de Hot Octopuss Pulse Masturbator Mount, waardoor je, zonder je handen te gebruiken, in iedere positie gebruik kan maken jouw Hot Octopuss. 

Het schoonmaken van de Hot Octopuss kan je het beste doen met speciaal schoonmaakmiddel voor seksspeeltjes. Hierdoor blijven je producten het langste goed en voorkom je uitslag of irritatie van de huid. Daarnaast is het gebruik van de Hot Octopuss extra comfortabel in combinatie met glijmiddel, zodat deze zacht om jouw penis aanvoelt. 

Over Hot Stuff

Hot Stuff is een betrouwbare leverancier van onder andere Hot Octopuss producten. Ook vind je bij ons veel andere bekende merken, waardoor onze seksspeeltjes altijd veilig en vertrouwd zijn. Hot Stuff heeft naast deze webwinkel ook een fysieke winkel in Amsterdam. Deze vind je aan de Lange Niezel 23. Wil je de producten van Hot Octopuss of één van onze andere producten eerst bekijken, om te kunnen beslissen of dit het ideale seksspeeltje voor jouw, je partner of jullie samen is? Kom dan eens langs tussen 10:00 en 22:00. Wij vertellen je dan ook graag meer over de werking van de Hot Octopuss producten en vergelijkbare producten van Hot Stuff.

Contact opnemen

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in onze winkel? Dan helpen wij je natuurlijk alsnog graag met antwoord op al je vragen over de Hot Octopuss of onze andere producten. Je kunt ons telefonisch bereiken via 020 - 62 27 333, het contactformulier op de website of het e-mail adres support@hotstuff.nl. We hopen jouw te kunnen helpen de beste keuze te maken, zodat jij snel kunt genieten van de heerlijke sensaties van onze Hot Octopuss of andere producten uit ons assortiment.