Customer Support Support Chat: Offline
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
STUD 100 Delay Spray Voor Mannen Mannen Speeltjes

€ 19,90

De originele STUD 100 Delay Spray Voor Mannen helpt u met het vertragen van de zaadlozing. De STUD 100 sprayt u eenvoudig over de penis waarbij deze een licht verdovend effect heeft. De vertragende spray is ideaal wanneer u graag de zaadlozing en het orgasme wat uit wilt stellen om bijvoorbeeld tege..
Durex - Performa Condooms 12 St Accessoires

€ 14,90

Durex Performa condooms zijn voorzien van een speciaal glijmiddel in de top van het condoom dat helpt om het hoogtepunt uit te stellen en de seksuele opwinding te verlengen voor langdurigere seks. Durex condooms zijn nu speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens..
Velvor - Aid Be Enduring Delay Creme Accessoires

€ 19,90

Velv'Or AID Be'Enduring Penis Delay Cream is een verfrissende crème op basis van een unieke formule die de ejaculatie vertraagt. Voor langer langduriger seksueel plezier.Velv'Or AID Be Enduring heeft een licht verdovend effect op de intieme zones van man en draagt daardoor bij aan het voorkomen van ..
Pjur - Superhero Delay Spray 20ml Accessoires

€ 19,90

Voor extra uithoudingsvermogen! De ultieme delay spray is speciaal gemaakt voor mannen die meer willen! De uitgebalanceerde ingrediënten in pjur® Superhero Spray kunnen voortijdige ejaculatie voorkomen en intiem genot verlengen. Bevat geen lidocaïne of benzocaine! Natuurlijk is pjur® Superhero Spray..
Pjur - Superhero Serum 20 ml Mannen Speeltjes

€ 19,90

Vermindert gevoeligheid - niet de sensatie! De innovatieve vertragende serum voor mannen. De gel verbetert de gladheid en biedt een desensibilisatie laagje rond de penis om gevoeligheid te verminderen zonder verdovende werking. Het is geschikt voor dagelijkse toepassing. Perfect in combinatie met al..
Pjur - MED Pro-Long Spray 20 ml Mannen Speeltjes

€ 19,90

Een versterkend product om het plezier van een man te verlengen: het actieve ingrediënt looizuur uit eikenschors heeft een samentrekkend effect. In combinatie met panthenol, geeft de spray een ongevoelig makend effect. Voor extern gebruik op de penis. 20 ml ..

Klaarkomen Uitstellen - Wij van Hot Stuff vinden het onzin dat er een taboe licht op het te vroeg klaarkomen van mannen. Het overkomt de besten en soms kun je er ook gewoon niets aan doen. In dat geval bestaan er middeltjes die je erbij kunnen helpen om je orgasme wat uit te stellen, zodat jij en je partner wat langer kunnen geniet van dat heerlijke potje seks. Gebruik simpelweg een delay spray en/of delay condoom en je zult al snel het resultaat merken.