Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Hot Stuff's Keuze
De Max 2 Gender Neutrale Teledildonic Masturbator van Lovense is de vernieuwde en verbeterde versie van de Lovense Max Teledildonic Masturbator. ..

€ 108,90

Nieuw
Kiiroo - Keon Single Pack Interactieve Automatische Unit Mannen Speeltjes
De Keon Single Pack is een uniek en innovatief automatisch seksspeeltje voor piemels van Kiiroo. De Keon Single Pack is een automatische interact..

€ 199,90

Nieuw
Nexus - Eclipse Stroke & Vibratie Masturbator USB-oplaadbaar Mannen Speeltjes Nexus - Eclipse Stroke & Vibratie Masturbator USB-oplaadbaar Mannen Speeltjes
De Eclipse Masturbator van Nexus is een seksspeeltje voor piemels dat ontworpen is om zich compleet te richten op het meest gevoelige stukje hier..

€ 104,90

-11%
Hot Octopuss - Pulse Duo Lux Draadloze Masturbator Mannen Speeltjes Hot Octopuss - Pulse Duo Lux Draadloze Masturbator Mannen Speeltjes
De Pulse Duo Lux Draadloze Masturbator, is een sensationeel seksspeeltje van Hot Octopuss speciaal ontwikkelt voor mannen, om samen van te genieten. O..

€ 169,90 € 189,90

-17%
Autoblow 2 - Automatische Masturbator incl. Sleeve Mannen Speeltjes Autoblow 2 - Automatische Masturbator incl. Sleeve Mannen Speeltjes
De nieuwe en verbeterde Autoblow 2 Plus XT Masturbator is de eerste realistische masturbator voor mannen. De 2 Plus XT Masturbator is een masturbator ..

€ 124,90 € 149,90

De Men Masturbator Heat Vibration van Satisyfer is een seksspeeltje voor piemels waarmee je geniet van een vibrerende masturbatie met een verwarm..

€ 54,90

De TR Masturbator Stamina Trainer van MyHixel is een uniek seksspeeltje (en het enige in zijn soort) voor mannen die meer controle en een langdur..

€ 189,00

-2%
Kiiroo - Keon Duo Pack Inclusief Stroker Mannen Speeltjes Kiiroo - Keon Duo Pack Inclusief Stroker Mannen Speeltjes
Hot Stuff's Keuze
De Keon Duo Pack Inclusief Stroker is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Kiiroo. De Keon Duo is een automatische interactieve masturbator ..

€ 244,90 € 249,90

De Super Wet Travel Beaver Dark Skin Masturbator van Hidden Desire uit de Bangers collectie is een manuele masturbator geproduceerd van het unieke TPR..

€ 34,90

Winnaar van de 2014 AVN "O" Award for Outstanding Product voor mannen! Maak je klaar voor de meest ongelooflijke, intense, geavanceerde roterende m..

€ 99,90

-10%
Hot Octopuss - Pulse III Solo Oscillator Masturbator Mannen Speeltjes Hot Octopuss - Pulse III Solo Oscillator Masturbator Mannen Speeltjes
De Pulse Pulse Solo Essential Masturbator, ook wel "The Guybrator" genoemd, is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Hot Octopuss. De Pulse S..

€ 89,90 € 99,90

De Onyx 2 Male Masturbator Jessica Drake van Kiiroo is een veelzijdige interactieve bluetooth masturbator welke jou thuis laat genieten van een h..

€ 224,90

-7%
Pipedream - Roto Penis Massager Mannen Speeltjes Pipedream - Roto Penis Massager Mannen Speeltjes
Maak je klaar voor de Vibrating Roto-Teazer, de meest ongelooflijke, intense, geavanceerde roterende vibrerende masturbator ooit! Nooit meer pompen of..

€ 69,90 € 74,90

-20%
Colt - Mighty Mouth Masturbator Mannen Speeltjes Colt - Mighty Mouth Masturbator Mannen Speeltjes
De Mighty Mouth Masturbator van Colt is de perfecte masturbator voor jou wanneer je dol bent op power, meerdere functies en afwisseling. De ..

€ 59,90 € 74,90

De Power Stroker van Apollo is een vibrerende en pulserende masturbator die u een heerlijke ervaring geeft. De Power Stroker Masturbator hee..

€ 69,90

De A.I. Machine van Autoblow is een legendarische Blowjob Masturbator waarmee je geniet van 9 verschillende fantastische en de beste blowjobs die..

€ 219,90

Hot Stuff's Keuze
De Arcwave Ion Pleasure Air Masturbator van Arcwave is het eerste seksspeeltje voor mannen met Pleasure Air (luchtdruk) functie. De draadloze mas..

€ 184,90

De F1s Developers Kit Masturbator Red van Lelo is de eerste masturbator ooit uitgebracht door Lelo. De F1s Developers Kit Masturbator Red is..

€ 149,90

Ervaar de meest geavanceerde, handsfree en USB-oplaadbare stroker ooit gemaakt! Deze Mega-Bator Vagina Masturbator van Pipedream Extreme is de enige h..

€ 169,90

De Pulse III Duo Oscillator Masturbator, ook wel "The Guybrator" genoemd, is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Hot Octopuss. De Duo Oscillator..

€ 139,90

De Flip Zero 0 Elektronische Vibratie van Tenga is de nieuwe versie van de succesvolle Tenga Flip Zero, maar dan nu met geweldige vibraties. Deze..

€ 199,90

De PDX Elite Milk Me Silly van Pipedream Extreme is een luxe automatische masturbator waarmee je geniet van de meest intense en realistische milk..

€ 999,90

De Vulcan USB-Oplaadbare Masturbator van LoversPremium is een USB-Oplaadbaar seksspeeltje voor mannen. De masturbator kent explosive vibraties da..

€ 59,90

De Onyx 2 Teledildonic Masturbator van Kiiroo is een veelzijdige interactieve bluetooth masturbator welke jou thuis laat genieten van een heerlij..

€ 218,90

De Alex Krachtige Thrusting Masturbator van Svakom is een masturbator met echte power. Dit seksspeeltje voor mannen is de eerst masturbator van S..

€ 139,90

De PDX Elite Vibrerende Silicone Stimulator van Pipedream is een seksspeeltje voor optimaal genot. De penis stimulator is zacht, flexibel, van si..

€ 44,90

De Blowpro Automatische Blow Job Masturbator van Zolo is een automatische masturbator waarmee je geniet van een heerlijke blow-job. De Zolo ..

€ 149,90

De SM400 Moaning Super Masturbator is een seksspeeltje voor hem dat niet alleen de penis stimuleert, maar ook kreunt tijdens gebruik. De masturba..

€ 124,90

De Autoblow 2 is een prettige automatische masturbator, maar is soms wat onhandig vast te houden. Daarom hebben de makers van de Autoblow 2 Masturbato..

€ 29,90

SenseMax's vibrerende VR masturbator SenseTube is uitgerust met de nieuwste bewegingstechnologie, het verbeteren van jouw virtual reality ervaring en ..

€ 124,90

De Satisfyer Men Vibration Masturbator van Satisfyer is een vibrerende masturbator waarmee je geniet van een fantastische blow-job. Deze masturba..

€ 49,90

De Oplaadbare Roto-Bator Masturbator met Kontje is de meest intense en geavanceerde roterende masturbator die u zich kunt voorstellen. De Oplaadbare R..

€ 149,90