0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

Originals

De Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit is een Fleshlight waarmee je het uithoudingsvermogen van de penis traint. Op deze manier train je jezelf om seks langer vol te houden ..

€ 64,90

De Flight Pilot Masturbator van Fleshlight is een kleinere, strakkere en verfijnde versie van de originele en best verkochte Fleshlight. De Pilot is met zijn lichte en discrete beh..

€ 44,90

Fleshlight Vibro toont de meest recente ontwikkeling in nieuwe en innovatieve merkproducten van Fleshlight. Terwijl de buitenkant nagenoeg identiek is aan de standaard Fleshli..

€ 79,90

-22%
Fleshlight - Pink Lady Stamina Value Pack Mannen Speeltjes Fleshlight - Pink Lady Stamina Value Pack Mannen Speeltjes

Deze sextoy voor mannen is speciaal ontworpen om het zalige gevoel van geslachtsgemeenschap te simuleren en je te helpen bij het vinden van je ritme, om zo je seksuele prestaties n..

€ 69,90 € 89,90

Fleshlight - GO Torque Ice Masturbator Mannen Speeltjes

Met de Fleshlight GO's discrete, lichte en compacte ontwerp, ben je nu in staat om te genieten waar je ook bent. De GO is een gecomprimeerde en draagbare versie van het oorspronkel..

€ 49,90

-13%
Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch Mannen Speeltjes Fleshjack Vibro - Pink Bottom Touch Mannen Speeltjes

Vibrerende Fleshlight voor de anale sex liefhebber, met extra stimulerende strucuur aan de binnenkant. De Fleshlight Vibro is de nieuwe generatie van de best verkochte sex toy v..

€ 69,90 € 79,90

Fleshlight - Jack's Soday - Cherry Pop Mannen Speeltjes

Jack's Cherry Pop is een verfrissende traktatie wanneer je dorstig bent voor lol... vrijblijvend! Glip binnen in dit strakke kleine kontje en in de knusse Squeeze textuur voor een ..

€ 39,90

Fleshlight - Jack's Soda - Gape Soda Mannen Speeltjes

Jack's Gape Soda is perfect gerijpt en klaar voor gebruik. De ingang is zo plezierig mogelijk gemaakt, hier kunt u de vruchten van plukken! Een ontspande opening en de textuur van ..

€ 39,90

Fleshlight - Ice Lady Crystal Mannen Speeltjes

De Fleshlight Ice biedt dezelfde superzachte genoegens van de oorspronkelijke Fleshlight, maar met een doorzichtig gekleurde sleeve en case voor een betere visuele stimulatie. Fles..

€ 52,90

Geboren in het hart van Texas’ Hill country combineert Lady Lager de lekkerste lippen en de zeldzaamste sensaties die je steeds weer weet op te vullen en je nooit in de steek zal l..

€ 44,90

De Fleshlight Original Lady heeft al meerdere mannen jarenlang het genot van de merkproducten van Fleshlight bezorgd, overigens meer dan gelijk welke andere Fleshlight insert. De i..

€ 59,90

Alleen bij Hot Stuff, de nieuwe Fleshlight Flight Instructor. De Fleshlight Flight is nu ook verkrijgbaar in het wit! De nieuwste textuur, de instructeur, combineert meerde..

€ 44,90

Fleshlight - Pure Mannen Speeltjes

Plezierkenners weten dat twee dingen de perfecte Fleshlight ervaring creëren: de mogelijkheid tot snelle actie, en de prachtige subtiliteiten van een goed ontworpen, zeer stimulere..

€ 61,90

De tuitende, volle lippen van de Fleshlight Original Mouth zijn al sinds jaren een hoofdbestanddeel van de klassieke lijn van de Fleshlight inserts. Als je fantaseert ove..

€ 61,90

De eerste van een nieuwe klasse van insert sleeves die niet alleen ongelooflijk stimulerende texturen heeft, maar ook variatie in de diameter van het kanaal, de vier spiraalvormige..

€ 64,90

De Fleshlight Original Butt nodigt sinds jaren mannen uit om deel te nemen aan seksuele ervaringen waarop misschien wel een van de meest zware taboes rust - anale sex. He..

€ 61,90

Fleshlight - Ice Butt Crystal Mannen Speeltjes

De Fleshlight Ice biedt dezelfde superzachte genoegens van de oorspronkelijke Fleshlight, maar met een doorzichtig gekleurde sleeve en case voor een betere visuele stimulatie. Fles..

€ 64,90

Fleshjack - Sword Masturbator Mannen Speeltjes

Sword van Fleshjack wordt nog steeds gemaakt van Fleshlight's gepatenteerde Superskin materiaal, maar de interne masturbatie sleeve zit in een zachte behuizing. Met de zachte buite..

€ 64,90

-15%
Fleshjack - Endurance Jack Ass Mannen Speeltjes Fleshjack - Endurance Jack Ass Mannen Speeltjes

De Fleshjack Endurance Jack Ass is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw a..

€ 54,90 € 64,90

De Fleshjack Classic Pink is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor het zeer natuurgetrouw aanvoe..

€ 59,90

Een Samurai die zijn nobelheid toont met Blade van Fleshlight. Dit nieuwe, samenknijpbare handvat in de vorm van een zwaard en de uiterst intense textuur, zorgen dat jij de volledi..

€ 64,90