Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
-10%
Fleshlight - Flight Pilot Masturbator Mannen Speeltjes Fleshlight - Flight Pilot Masturbator Mannen Speeltjes
De Flight Pilot Masturbator van Fleshlight is een kleinere, strakkere en verfijnde versie van de originele en best verkochte Fleshlight. De Pilot is m..

€ 44,90 € 49,90

-6%
Fleshlight - Pink Lady Stamina Value Pack Mannen Speeltjes Fleshlight - Pink Lady Stamina Value Pack Mannen Speeltjes
Deze sextoy voor mannen is speciaal ontworpen om het zalige gevoel van geslachtsgemeenschap te simuleren en je te helpen bij het vinden van je ritme, ..

€ 84,90 € 89,90

-6%
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch Mannen Speeltjes Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch Mannen Speeltjes
Fleshlight Vibro toont de meest recente ontwikkeling in nieuwe en innovatieve merkproducten van Fleshlight. Terwijl de buitenkant nagenoeg identi..

€ 79,90 € 84,90

-8%
Fleshlight - Pink Lady Original Mannen Speeltjes Fleshlight - Pink Lady Original Mannen Speeltjes
De Fleshlight Original Lady heeft al meerdere piemels jarenlang het genot van de merkproducten van Fleshlight bezorgd. De ideale introductie van de Fl..

€ 59,90 € 64,90

-8%
Fleshlight - Pink Lady Stamina Training Unit Mannen Speeltjes Fleshlight - Pink Lady Stamina Training Unit Mannen Speeltjes
De Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit is een Fleshlight waarmee je het uithoudingsvermogen van de penis traint. Op deze manier train je jezelf..

€ 59,90 € 64,90

Fleshlight - GO Torque Ice Masturbator Mannen Speeltjes
Met de Fleshlight GO's discrete, lichte en compacte ontwerp, ben je nu in staat om te genieten waar je ook bent. De GO is een gecomprimeerde en draagb..

€ 52,90

De eerste van een nieuwe klasse van insert sleeves die niet alleen ongelooflijk stimulerende texturen heeft, maar ook variatie in de diameter van het ..

€ 62,90

De Fleshlight Original Butt nodigt sinds jaren mannen uit om deel te nemen aan seksuele ervaringen waarop misschien wel een van de meest zwa..

€ 59,90

Fleshlight - Ice Butt Crystal Mannen Speeltjes
De Fleshlight Ice biedt dezelfde superzachte genoegens van de oorspronkelijke Fleshlight, maar met een doorzichtig gekleurde sleeve en case voor een b..

€ 64,90

De tuitende, volle lippen van de Fleshlight Original Mouth zijn al sinds jaren een hoofdbestanddeel van de klassieke lijn van de Fleshlight ..

€ 59,90

-8%
Fleshlight - Ice Lady Crystal Mannen Speeltjes
De Fleshlight Ice biedt dezelfde superzachte genoegens van de oorspronkelijke Fleshlight, maar met een doorzichtig gekleurde sleeve en case voor een b..

€ 59,90 € 64,90

De Fleshjack Classic Pink is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor..

€ 59,90

Fleshlight Originals - Voor mannen die nog niet bekend zijn met Fleshlight is het fijn om met de Originals serie te beginnen. De Fleshlight Originals zijn er in verschillende vormen, zoals de Sex in a Can Lady Jager waarbij de buitenkant op een bierblik. Zo vermoed niemand dat jij een masturbator in de kast hebt liggen. Of je kiest voor de Fleshlight Pink Lady Original, een gangbare Fleshlight en ideaal voor beginners. Voor elke man is er perfecte Fleshlight, dus kies er eentje uit en geniet!