0

Black Friday Pre-Sale | Kortingen tot 60%

Originals

Deze sextoy voor mannen is speciaal ontworpen om het zalige gevoel van geslachtsgemeenschap te simuleren en je te helpen bij het vinden van je ritme, ..

€ 94,90

De Fleshlight Pink Lady Stamina Training Unit is een Fleshlight waarmee je het uithoudingsvermogen van de penis traint. Op deze manier train je jezelf..

€ 64,90

Fleshlight - Ice Lady Crystal Mannen Speeltjes

De Fleshlight Ice biedt dezelfde superzachte genoegens van de oorspronkelijke Fleshlight, maar met een doorzichtig gekleurde sleeve en case voor een b..

€ 52,90

-25%
Fleshlight - GO Torque Ice Masturbator Mannen Speeltjes

Met de Fleshlight GO's discrete, lichte en compacte ontwerp, ben je nu in staat om te genieten waar je ook bent. De GO is een gecomprimeerde en draagb..

€ 44,90 € 59,90

-10%
Fleshlight - Flight Pilot Masturbator Mannen Speeltjes Fleshlight - Flight Pilot Masturbator Mannen Speeltjes

De Flight Pilot Masturbator van Fleshlight is een kleinere, strakkere en verfijnde versie van de originele en best verkochte Fleshlight. De Pilot is m..

€ 44,90 € 49,90

-17%
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch Mannen Speeltjes Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch Mannen Speeltjes

Fleshlight Vibro toont de meest recente ontwikkeling in nieuwe en innovatieve merkproducten van Fleshlight. Terwijl de buitenkant nagenoeg identi..

€ 74,90 € 89,90

Fleshlight - Jack's Soday - Cherry Pop Mannen Speeltjes

Jack's Cherry Pop is een verfrissende traktatie wanneer je dorstig bent voor lol... vrijblijvend! Glip binnen in dit strakke kleine kontje en in de kn..

€ 39,90

Fleshlight - Jack's Soda - Gape Soda Mannen Speeltjes

Jack's Gape Soda is perfect gerijpt en klaar voor gebruik. De ingang is zo plezierig mogelijk gemaakt, hier kunt u de vruchten van plukken! Een ontspa..

€ 39,90

Geboren in het hart van Texas’ Hill country combineert Lady Lager de lekkerste lippen en de zeldzaamste sensaties die je steeds weer weet op te vullen..

€ 44,90

De Fleshlight Original Lady heeft al meerdere mannen jarenlang het genot van de merkproducten van Fleshlight bezorgd, overigens meer dan gelijk welke ..

€ 59,90

Fleshlight - Pure Mannen Speeltjes

Plezierkenners weten dat twee dingen de perfecte Fleshlight ervaring creëren: de mogelijkheid tot snelle actie, en de prachtige subtiliteiten van een ..

€ 61,90

De tuitende, volle lippen van de Fleshlight Original Mouth zijn al sinds jaren een hoofdbestanddeel van de klassieke lijn van de Fleshlight ..

€ 61,90

-14%
Fleshlight - Pink Lady Vortex Mannen Speeltjes Fleshlight - Pink Lady Vortex Mannen Speeltjes

De eerste van een nieuwe klasse van insert sleeves die niet alleen ongelooflijk stimulerende texturen heeft, maar ook variatie in de diameter van het ..

€ 59,90 € 69,90

De Fleshlight Original Butt nodigt sinds jaren mannen uit om deel te nemen aan seksuele ervaringen waarop misschien wel een van de meest zwa..

€ 61,90

Fleshlight - Ice Butt Crystal Mannen Speeltjes

De Fleshlight Ice biedt dezelfde superzachte genoegens van de oorspronkelijke Fleshlight, maar met een doorzichtig gekleurde sleeve en case voor een b..

€ 64,90

Fleshjack - Sword Masturbator Mannen Speeltjes

Sword van Fleshjack wordt nog steeds gemaakt van Fleshlight's gepatenteerde Superskin materiaal, maar de interne masturbatie sleeve zit in een zachte ..

€ 64,90

De Fleshjack Endurance Jack Ass is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waa..

€ 64,90

De Fleshjack Classic Pink is gemaakt van hoogwaardig gepatenteerd materiaal, Real Feel Super Skin®, en heeft sterke kenmerken van echte huid, waardoor..

€ 59,90

Een Samurai die zijn nobelheid toont met Blade van Fleshlight. Dit nieuwe, samenknijpbare handvat in de vorm van een zwaard en de uiterst intense text..

€ 64,90