Customer Support Support Chat: Online
Nieuw
Dorcel - Mastering Recharge Vibrerende Cockring

€ 34,90

De Mastering Recharge Vibrerende Cockring van Dorcel is een oplaadbare vibrerende cockring, een spannend seksspeeltje voor hem en haar. De cockring stimuleert de erectie doordat de bloedcirculatie in de penis blijft waardoor deze al snel dikker, groter en harder wordt en blijft zolang de cockri..
Nieuw
Pipedream - Crush Sweet Heart Dark Rabbit Vibrator

€ 49,90

De Crush Sweet Heart Dark Rabbit Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de clitoris en G-Spot. De buitenzijde van de vibrator is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Sweet ..
Nieuw
Pipedream - Crush Honey Siliconen G-Spot Vibrator

€ 44,90

De Crush Honey Siliconen G-Spot Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de G-Spot. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Honey kent 10 verschillende ..
Nieuw
Pipedram - Crush Big Boy Tarzan Vibrator

€ 54,90

De Crush Big Boy Tarzan Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de clitoris en G-Spot. De buitenzijde van de vibrator is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Big Boy kent 10..
Nieuw
Pipedream - Crush Babe Ish Siliconen G-Spot Vibrator

€ 39,90

De Crush Babe Ish Siliconen G-Spot Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de G-Spot. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Babe Ish kent 10 verschil..
Nieuw
Pipedream - Crush Sweetie Dark Rabbit Vibrator

€ 49,90

De Crush Sweetie Dark Rabbit Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de clitoris en G-Spot. De buitenzijde van de vibrator is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Sweetie Da..
Nieuw
Pipedream - Crush Cupcake Silicone G-Spot Vibrator

€ 39,90

De Crush Cupcake Siliconen G-Spot Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de G-Spot. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Cupcake kent 10 verschille..
Nieuw
Pipedream - Crush Cuddle Bear Tarzan Vibrator

€ 54,90

De Crush Cuddle Bear Tarzan Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de clitoris en G-Spot. De buitenzijde van de vibrator is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Cuddle Bear..
Nieuw
Pipedream - Crush Sugar Siliconen G-Spot Vibrator

€ 39,90

De Crush Sugar Siliconen G-Spot Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de G-Spot. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Sugar kent 10 verschillende ..
Nieuw
Pipedream - Crush Darling Siliconen G-Spot Vibrator

€ 39,90

De Crush Cupcake Siliconen G-Spot Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleert de G-Spot. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Cupcake kent 10 verschille..
Nieuw
Pipedream - Crush Mi Amor Ish Siliconen Clitoris Vibrator

€ 29,90

De Crush Mi Amor Ish Siliconen Clitoris Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een bescheiden formaat en stimuleert de G-Spot. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Mi Amor Ish ke..
Nieuw
Pipedream - Crush Jelly Bean Siliconen Clitoris Vibrator

€ 29,90

De Crush Jelly Bean Siliconen Clitoris Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een bescheiden formaat en stimuleert de clitoris. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Jelly Bean ke..
Nieuw
Pipedream - Crush Boo Siliconen Clitoris Vibrator

€ 29,90

De Crush Boo Siliconen Clitoris Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een bescheiden formaat en stimuleert de clitoris. De buitenzijde van de is voorzien van een Elite Siliconen coating en voelt daarom lekker zacht aan. De Crush Boo kent 10 verschil..
Nieuw
Fleshlight Girls - Angela White Entice

€ 64,90

De Angela White Entice van Fleshlight is de nieuwste Fleshlight Girls en laat je daarmee genieten van het kunstkontje van Angela White. De buitenzijde van de masturbator is voorzien van een replica van Angela's kontje. De sleeve is aan de binnenkant voorzien van een spannende sleeve met verschillend..
Nieuw
Fleshlight Girls - Tera Patrick Twisted

€ 64,90

De Tera Patrick Twisted van Fleshlight is de nieuwste Fleshlight Girls en laat je daarmee genieten van het kunstkontje van Tera Patrick. De buitenzijde van de masturbator is voorzien van een replica van Tera's kontje. De sleeve is aan de binnenkant voorzien van een spannende sleeve met verschillende..
Nieuw
Nexus - G-Stroker Unisex Stimulator

€ 109,90

De G-Stroker Unisex Stimulator van Nexus is een seksspeeltje waar zowel mannen als vrouwen plezier van kunnen hebben. De G-Stroker zal hem laten genieten van een ultieme prostaat massage. Dames kunnen de G-Stroker gebruiken voor vaginale stimulatie. De curve van de stimulator is zo ge..
Nieuw
Mystim - Jane Wonda Geisha Ball Duo

€ 59,90

De Jane Wonda Geisha Ball Duo van MyStim is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee je de bekkenbodemspieren kunt trainen. Je kunt deze Geisha Ballen, ook wel vaginale ballen genoemd, gebruiken met en zonder E-Stim functie. Wanneer je gebruik wilt maken van de E-Stim functie, dien je uiteraard we..
Nieuw
Mystim - Unplain Jane Geisha Ball Mono

€ 44,90

De Jane Wonda Geisha Ball Mono van MyStim is een seksspeeltje voor vrouwen waarmee je de bekkenbodemspieren kunt trainen. Je kunt deze Geisha Ball, ook wel vaginale ballen genoemd, gebruiken met en zonder E-Stim functie. Wanneer je gebruik wilt maken van de E-Stim functie, dien je uiteraard wel..
Nieuw
Mystim - Booty Garland Anal Chain L E-Stim Beads

€ 89,90

De Booty Garland Anal Chain L E-Stim Beads van MyStim is een ergonomisch ontworpen anaal seksspeeltje waarbij je de optie hebt tot E-Stim stimulatie. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een Tension Lover, Pure Vibes of Cluster Buster bedieningsunit. Anale beads is een spannend seksspeeltj..
Nieuw
Mystim - Booty Garland Anal Chain S E-Stim Beads

€ 79,90

De Booty Garland Anal Chain S E-Stim Beads van MyStim is een ergonomisch ontworpen anaal seksspeeltje waarbij je de optie hebt tot E-Stim stimulatie. Hiervoor dien je in het bezit te zijn van een Tension Lover, Pure Vibes of Cluster Buster bedieningsunit. Anale beads is een spannend seksspeeltj..
Nieuw
Swan - Touch Trio USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator

€ 139,90

De Touch Trio USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator van Swan is een uitdagende tarzan vibrator welke stimuleert met een drievoudige clitoris stimulator. De body van de Touch Trio kan roteren waardoor elk plekje aan de binnenkant van de vagina gemasseerd wordt. De G-spot wordt optimaal gestimulee..
Nieuw
Swan - Touch Solo USB-Oplaadbare Vibrator

€ 109,90

De Touch Solo USB-Oplaadbare Stimulator van Swan is een ergonomisch vormgegeven tarzan vibrator waarbij het grote oppervlak van de clitoris stimulator de gehele erogene zone stimuleert met de volle body. De G-spot wordt optimaal gestimuleerd terwijl je geniet van spannende clitorale sensaties. De To..
Nieuw
Swan - Touch Duo USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator

€ 139,90

De Touch Duo USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator van Swan is een sensationele tarzan vibrator welke stimuleert met een twee lange bunny oren en een roterende schacht. De body van de Touch Duo kan roteren waardoor elk plekje aan de binnenkant van de vagina gemasseerd wordt. De G-spot wordt opti..
NS Novelties - Mojis Plug #WTF Siliconen Anale Plug

€ 14,90

De Mojis #WTF Siliconen Anale Plug van NS Novelties is een speels anaal seksspeeltje, voorzien van een #WTF emoji op de onderzijde van de anale plug. De Mojis #WTF Siliconen Anale Plug is geproduceerd van bodysafe siliconen, waardoor het product comfortabel aanvoelt. De toelopende kop is s..
NS Novelties - Mojis #OMG Siliconen Anale Plug

€ 14,90

De Mojis #OMG Siliconen Anale Plug van NS Novelties is een speels anaal seksspeeltje, voorzien van een #OMG emoji op de onderzijde van de anale plug. De Mojis #OMG Siliconen Anale Plug is geproduceerd van bodysafe siliconen, waardoor het product comfortabel aanvoelt. De toelopende kop is s..
NS Novelties - Mojis Plug #ILY Siliconen Anale Plug

€ 14,90

De Mojis #ILY Siliconen Anale Plug van NS Novelties is een speels anaal seksspeeltje, voorzien van een #ILY emoji op de onderzijde van de anale plug. De Mojis #ILY Siliconen Anale Plug is geproduceerd van bodysafe siliconen, waardoor het product comfortabel aanvoelt. De toelopende kop is s..
NS Novelties - Colours Pride Edition 15 cm Wave Dildo

€ 39,90

De Colours Pride Edition 15 cm Wave Dildo van NS Novelties is een flexibele, waterproof en levensecht lijkende penis die uw G-Spot masseert zoals alleen een real life penis kan. De dildo heeft een abstract uiterlijk en is daarom discreet. De dildo heeft een golvend design waardoor hij de&n..
CalExotics - Apollo USB-Oplaadbare Siliconen Support Ring

€ 49,90

De Apollo USB-Oplaadbare Siliconen Support Ring van CalExotics is een flexibel erectie bevorderend seksspeeltje dat tegelijk ook de dames voorziet van een prettige clitoris stimulatie. De Apollo Support Ring is een cockring ter bevordering van de erectie waarbij de eerste ring rondom de penis g..
CalExotics - Apollo USB-Oplaadbare Siliconen Power Ring

€ 44,90

De Apollo USB-Oplaadbare Siliconen Power Ring van CalExotics is een flexibel erectie bevorderend seksspeeltje dat tegelijk ook de dames voorziet van een prettige clitoris stimulatie. De Apollo Power Ring is een cockring ter bevordering van de erectie door de ring rondom de penis te plaatsten. D..
CalExotics - Apollo Trainer Kit Penis Pomp

€ 24,90

De Apollo Trainer Kit Penis Pomp van CalExotics is een penis pomp met penisring ter vergroting van de penis. Met behulp van de penis pomp kun je snel en effectief een erectie creëren. Plaats de pomp over de penis, pomp en je zult zien dat de erectie groeit. De penisring gebruik je om de erectie..
CalExotics - Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump

€ 89,90

De Apollo USB-Oplaadbare Automatische Power Pump van CalExotics is een automatische penis pomp ter vergroting van de penis. Met behulp van de penis pomp kun je snel en effectief een erectie creëren. Plaats de pomp over de penis, laat hem pompen en je zult zien dat de erectie groeit.. De Ap..
CalExotics - Apollo Automatische Head Pump

€ 74,90

De Apollo Automatische Head Pump van CalExotics is een zuigend speeltje voor de penis. De pomp is eenvoudig te gebruiken en past precies over de eikel en bovenzijde van de penis. Het stimuleert de bloedtoevoer van de penis en zorgt voor intens plezier. De Head Pump gebruikt zuigkracht om zo dru..
CalExotics - Apollo Omkeerbare Flexibele Stroker

€ 22,90

Met de Apollo Omkeerbare Flexibele Stroker haal je een multifunctionele hand masturbator in huis. De Apollo Omkeerbare Flexibele Stroker is gemaakt van TPE dat aanvoelt als een levensechte huid. Net zo zacht en met het zelfde effect op de penis. De Stroker is zacht, strak en stretchy ..
CalExotics - Apollo Curved Probe Prostaat Massager

€ 14,90

De Apollo Curved Probe Prostaat Massager van CalExotics is een seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de prostaat. Het design van de prostaat massager is zo ontworpen dat de massager de prostaat precies raakt waardoor je een intense stimulatie ervaart. De prostaat massager is naadloos en h..
CalExotics - Apollo Probe Prostaat Massager

€ 14,90

De Apollo Curved Probe Prostaat Massager van CalExotics is een seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de prostaat. Het design van de prostaat massager is zo ontworpen dat de massager de prostaat precies raakt waardoor je een intense stimulatie ervaart. De prostaat massager is naadloos en h..
Anal Fantasy - Cockring Beginners Anale Plug

€ 24,90

De Cockring Beginners Anale Plug van Anal Fantasy uit de collectie van Pipedream is een seksspeeltje voor mannen. De ring wordt rondom de ballen en penis geplaatst. Zo ervaar je een prettige stimulatie en wordt de erectie bevorderd. De ronde gladde kop maakt het inbrengen van de buttplug eenvoudig t..
Uprize - Remote Control Rising 15 cm Vibrerende Realistische Dildo

€ 144,90

De Remote Control Rising 15 cm Vibrerende Realistische Dildo van Uprize is een unieke dildo waarmee je geniet van een levensechte erectie. De Remote Control Rising 15 cm Vibrerende Realistische Dildo is de eerste bionische dildo ter wereld waarmee je één druk op de knop kunt genieten van d..
Uprize - Remote Control Rising 20 cm Vibrerende Realistische Dildo

€ 149,90

De Remote Control Rising 20 cm Vibrerende Realistische Dildo van Uprize is een unieke dildo waarmee je geniet van een levensechte erectie. De Remote Control Rising 20 cm Vibrerende Realistische Dildo is de eerste bionische dildo ter wereld waarmee je één druk op de knop kunt genieten van d..
Uprize - Universal Strap On Harness

€ 29,90

De Universal Strap On Harness van Uprize is het harnas dat je gebruikt wanneer je graag samen wilt genieten van de Remote Control Rising 20 cm Vibrerende Realistische Dildo of de Remote Control Rising 15 cm Vibrerende Realistische Dildo. Het harnas is voorzien van een siliconen 5 cm O..
CalExotics - Venus Butterfly Rocking Penis Met Afstandbediening

€ 64,90

De  Venus Butterfly Rocking Penis Met Afstandbediening van CalExotics is een siliconen seksspeeltje voor vrouwen ter stimulatie van de clitoris en G-Spot. De body en de vleugels van de vlinder omsluiten de vagina en stimuleren de clitoris. De rocking penis wordt ingebracht en masseert de G..
CalExotics - Venus Butterfly Remote G-Spot En Clitoris Stimulator

€ 59,90

De Venus Butterfly Remote G-Spot En Clitoris Stimulator van CalExotics is een siliconen seksspeeltje voor vrouwen ter stimulatie van de clitoris en G-Spot. De body en de vleugels van de vlinder omsluiten de vagina en stimuleren de clitoris. De penis wordt ingebracht en stimuleert de G-spot met vibra..
Womanizer - Womanizer Inside Out Duale Stimulator

€ 188,90

De Womanizer Inside Out Duale Stimulator van Womanizer is een sensationeel en uniek seksspeeltje voor vrouwen welke zowel de G-Spot als Clitoris stimuleert. Na feedback van vele vrouwen die aangaven de clitoris stimulatie via de Pleasure Air Technology geweldig te vinden, maar toch de G-Spot st..
CalExotics - Me2 Rumbler Vibrerende Strap On

€ 64,90

De Me2 Rumbler Vibrerende Strap On van CalExotics is een seksspeeltje om samen te delen. Deze spannende strap on is geschikt voor zowel vrouw-vrouw als vrouw-man stellen. De vibrerende basis voorziet de drager van heerlijke diepe vibraties. Tegelijk geniet ook de ontvanger via de dildo van gewe..
CalExotics - Vibrerende Booty Probe Butt Plug

€ 24,90

De Vibrerende Booty Probe Butt Plug van CalExoticis is een anaal seksspeeltje dat zowel geschikt is voor haar als hem. Deze butt plug is voorzien van een vibrerende bullet waarmee je de anale stimulatie kunt versterken met 3 vibratie opties. De Vibrerende Booty Probe Butt Plug heeft een to..
CalExotics - Vibrerende Silicone Booty Rider Butt Plug

€ 34,90

De Vibrerende Silicone Booty Rider Butt Plug van CalExoticis is een anaal seksspeeltje dat zowel geschikt is voor haar als hem. Deze butt plug is voorzien van een vibrerende bullet met 10 vibratie opties waarmee je de anale stimulatie kunt versterken. De Vibrerende Silicone Booty Rider But..
CalExotics - Silicone Booty Exciter Butt Plug

€ 24,90

De Silicone Booty Exciter Butt Plug van CalExoticis is een anaal seksspeeltje dat zowel geschikt is voor haar als hem. Deze butt plug heeft een mooie curve en is daarom zeer geschikt ter stimulatie van de prostaat. Voor haar geeft de curve een vullend gevoel en zal de G-Spot bij penetratie nog ..
CalExotics - Silicone Booty Slider Butt Plug

€ 24,90

De Silicone Booty Slider Butt Plug van CalExoticis is een anaal seksspeeltje dat zowel geschikt is voor haar als hem. Deze butt plug heeft een klassieke vorm, met een spitse kop en een slank lijf, waardoor hij zowel kort als langer gedragen kan worden. De Silicone Booty Slider heeft een totale ..
CalExotics - Silicone Anal Stud Butt Plug

€ 24,90

De Silicone Anal Stud Butt Plug van CalExoticis is een anaal seksspeeltje dat zowel geschikt is voor haar als hem. Deze butt plug heeft de vorm van een penis met een duidelijke eikel en een mooie curve. De Silicone Anal Stud heeft een totale lengte van 14 centimeter en een diameter van 4.5 cent..
CalExotics - Silicone Back End Play Butt Plug

€ 19,90

De Silicone Back End Play Butt Plug van CalExoticis is een anaal seksspeeltje dat zowel geschikt is voor haar als hem. De Back End Play heeft een golvende body en een ronde kop. Het inbrengen is daarom extra uitdagend en wanneer je de butt plug heen en weer beweegt zul je versteld staan van de ..
CalExotics - Anale Siliconen Beaded Double Rider

€ 22,90

De Anale Siliconen Beaded Double Rider van CalExoticis is een anaal seksspeeltje waar iedereen van kan genieten. Deze anale beads zijn voorzien van twee lussen waarmee je deze spannende anale stimulator rondom de penis en ballen kunt bevestigen. Op deze manier geniet je van een geweldige dubbel..