Customer Support Support Chat: Offline
Nieuw
Wonderlust - Harmony Duale Stimulatie Vibrator

€ 59,90

De Harmony Duale Stimulatie Vibrator van Wonderlust is een veelzijdige sextoy voor vrouwen met een motor van het kwaliteitsmerk PowerBullet waarmee je zowel de G-Spot als Clitoris mee kunt stimuleren, tegelijk of afzonderlijk van elkaar. Harmony is een nette en degelijke vibrator, ligt stevig i..
Nieuw
Wonderlust - Serenity PowerBullet G-Spot Vibrator

€ 49,90

De Serenity PowerBullet G-Spot Vibrator van Wonderlust is een veelzijdige sextoy voor vrouwen met een motor van het kwaliteitsmerk PowerBullet waarmee je zowel de G-Spot als Clitoris mee kunt stimuleren. Van oorsprong is de Serenity bedoeld voor G-Spot stimulatie, omdat de vibrator met de flexi..
Nieuw
Dorr - Foxy Mini Twist Clitorale Vibrator

€ 39,90

De Foxy Mini Twist Clitorale Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Foxy Mini Vibrator heeft is voorzien van een sterke, maar fluisterstille, motor waarmee je wordt verwent door 5 verschillende vibratie pat..
Nieuw
Dorr - Avond Travel Size Wand Massager

€ 59,90

De Avond Travel Size Wand Massager van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Avond Travel Massager heeft een ontzettend stille motor, maar doet daarbij niets aan kracht af. De vibrator is voorzien van een sterke m..
Nieuw
Dorr - Aura G Point USB-Oplaadbare Vibrator

€ 64,90

De Aura G Point USB-Oplaadbare Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Aura G Point Vibrator heeft een fluisterstille motor, maar doet daarbij niets aan kracht af. De vibrator is voorzien van een sterke..
Nieuw
Dorr - Spot USB-Oplaadbare Vibrerende Bullet

€ 64,90

De Spot USB-Oplaadbare Vibrerende Bullet van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Spot USB-Oplaadbare Vibrerende Bullet heeft een fluisterstille motor, maar doet daarbij niets aan kracht af. De vibrator is voorzi..
Nieuw
Dorr - Iora Dual Action USB-Oplaadbare Rabbit Vibrator

€ 74,90

De Iora Dual Action USB-Oplaadbare Rabbit Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Iora Dual Action USB-Oplaadbare Rabbit Vibrator heeft twee afzonderlijk geplaatste motoren, waarmee je de Clitoris en G-..
Nieuw
Dorr - Silker G Point Curved USB-Oplaadbare Vibrator

€ 69,90

De Silker G Point Curved USB-Oplaadbare Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Functie voor ongekend genot. De Silker G Point Vibrator heeft een zeer stille motor, maar doet daarbij niets aan kracht af. De vibrator is voorzien van ee..
Nieuw
Lovetoy - King-Sized Legendary Realistic Dildo 30.5 cm

€ 59,90

De King-Sized Legendary Realistic Dildo 30.5 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totaal lengte van 30.5 (12 inch) centimeter en een diameter van 5.5 centimeter. Daarmee is de King-Sized Legendary Realistic Dildo 30.5 cm een flink geschapen jongeman waarmee je een goed gevuld ..
Nieuw
Lovetoy - King-Sized Legendary Realistic Dildo 28 cm

€ 54,90

De King-Sized Legendary Realistic Dildo 28 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 28 centimeter (11 inch) en een diameter van 5.5 centimeter. Daarmee is de King-Sized Legendary Realistic Dildo 28 cm een flink geschapen jongeman waarmee je een goed gevuld gevoel..
Nieuw
Lovetoy - King-Sized Legendary Realistic Dildo 26.5 cm

€ 54,90

De King-Sized Legendary Realistic Dildo 26.5 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 26.5 centimeter en een diameter van 5.5 centimeter. Daarmee is de King-Sized Legendary Realistic Dildo 26.5 cm een flink geschapen jongeman waarmee je een goed gevuld gevoel zul..
Nieuw
Lovetoy - King-Sized Legendary Realistic Dildo 23 cm

€ 54,90

De King-Sized Legendary Realistic Dildo 23 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 23 centimeter en een diameter van 5.5 centimeter. Daarmee is de King-Sized Legendary Realistic Dildo 23 cm een flink geschapen jongeman waarmee je een goed gevuld gevoel zult erva..
Nieuw
LoveToy - King-Sized Legendary Realistic Dildo 25.5 cm

€ 44,90

De King-Sized Legendary Realistic Dildo 25.5 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 25.5 centimeter en een diameter van 4.5 centimeter. Daarmee is de King-Sized Legendary Realistic Dildo 25.5 cm een flink geschapen jongeman waarmee je een goed gevuld gevoel zul..
Nieuw
LoveToy - Ultra Soft Dude Dildo 23 cm

€ 34,90

De Ultra Soft Dude Dildo 23 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 23 centimeter en een diameter van 4.1 centimeter. Daarmee is deze realistische Soft Dude Dildo een prima geschapen vent waardoor je een goed gevuld gevoel zult ervaren. De Soft Dude Dildo geeft je ni..
Nieuw
Lovetoy - Ultra Soft Dude Dildo 22.5 cm

€ 34,90

De Ultra Soft Dude Dildo 22.5 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 22.5 centimeter en een diameter van 4.7 centimeter. Daarmee is deze realistische Soft Dude Dildo een prima geschapen vent waardoor je een goed gevuld gevoel zult ervaren. De Soft Dude Dildo geeft j..
Nieuw
Lovetoy - Ultra Soft Dude Dildo 22.5 cm Slim

€ 34,90

De Ultra Soft Dude Dildo 22.5 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 22.5 centimeter en een diameter van 3.6 centimeter. Daarmee is deze realistische Soft Dude Dildo een prima geschapen vent waardoor je een goed gevuld gevoel zult ervaren. De Soft Dude Dildo geeft j..
Nieuw
Lovetoy - Ultra Soft Dude Dildo 21.5 cm

€ 34,90

De Ultra Soft Dude Dildo 21.5 cm van LoveToy is een unisex seksspeeltje met een totale lengte van 21.5 centimeter en een diameter van 4.5 centimeter. Daarmee is deze realistische Soft Dude Dildo een prima geschapen vent waardoor je een goed gevuld gevoel zult ervaren. De Soft Dude Dildo geeft j..
Boho - Azura USB-Oplaadbare Vibrator

€ 89,90

De Azura USB-Oplaadbare Vibrator van Boho is een compacte vibrator voor clitoraal en/of G-Spot stimulatie. De vibrator heeft een compact formaat en een ergonomisch design waardoor de vibrator comfortabel in de hand ligt. Naast het gebruik voor de clitoris of g-spot kan de vibrator ook gebruikt ..
Boho - Rufous Buttplug voor Beginners

€ 34,90

De Rufous Buttplug voor Beginners van Boho is een perfect anaal seksspeeltje voor beginners. Dankzij het ergonomische kegelvormige design is de buttplug eenvoudig en comfortabel in teb rengen en daarom ideaal voor beginners. Het handvat maakt het veilig en gemakkelijk om de buttplug uit te neme..
Boho - Zinnia USB-Oplaadbare Vibrerende Buttplug

€ 84,90

De Zinnia USB-Oplaadbare Vibrerende Buttplug van Boho is een perfect vibrerend anaal seksspeeltje voor beginners, zowel voor hem als voor haar. Dankzij het ergonomische design is de buttplug eenvoudig en comfortabel in te brengen en daarom ideaal voor beginners. Het handvat maakt het veilig en ..
Boho - Saffron USB-Oplaadbare  Tarzan Vibrator

€ 124,90

De Saffron USB-Oplaadbare  Tarzan Vibrator van Boho is een seksspeeltje voor vrouwen waarbij zowel de clitoris als de G-Spot gestimuleerd worden. Deze vibrator voelt zacht aan en heeft een ergonomische vorm waardoor hij eenvoudig in te brengen is. De Saffron vibrator is geheel USB-Oplaadba..
Boho - Cyan Flexibele Vibrerende Cockring

€ 59,90

De Cyan Flexibele Vibrerende Cockring van Boho is een seksspeeltje voor mannen ter bevordering van de erectie. Daarnaast vertraagd het dragen van een cockring ook het orgasme en kun je daarom langer van elkaar genieten. De Cyan Flexibele Vibrerende Cockring kent 7 sterke vibraties waar je eenvo..
Fairy - Fairy Future Wand Massager

€ 74,90

De Fairy Future Wand Massager van Fairy is de nieuwste zeer krachtige Wand Massager. De wand massager geeft een intense clitorale massage, maar kan met bijpassende opzetstukken van Power Head gebruikt worden als G-Spot stimulator. Bij pijnlijke spieren geeft de Fairy Future Wand Massager een diepe m..
B-Vibe - Triplet Flexibele Vibrerende Anale Beads

€ 129,90

De Triplet Flexibele Vibrerende Anale Beads van B-Vibe is een naadloos anaal seksspeeltje van zeer hoge kwaliteit. De premium anal kralen hebben flexibele toelopende kralen, een prettige goed vast te houden handvat en twee zeer krachtige motoren. De motoren zorgen voor krachtige vibraties waarb..
Intimate Organics - Massage Olie Awake 240 ml

€ 24,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Intimate Organics - Massage Olie Bloom 240 ml

€ 24,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Intimate Earth - Massage Olie Relax 240 ml

€ 24,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Intimate Earth - Massage Olie Naked Unscented 120 ml

€ 14,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Intimate Earth - Massage Olie Gras 120 ml

€ 14,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Intimate Earth - Massage Olie Chai 120 ml

€ 14,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Intimate Earth - Discover G-Spot Stimulerend Serum 30 ml

€ 24,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Intimate Earth - Gentle Clitoral Arousal Serum 30 ml

€ 24,90

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door g..
Fantasy Lingerie - Curve Bustier & G-String

€ 54,90

De Curve Bustier & G-String van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, maar kan ook gedragen worden als onder een avondjurk. De Curve Bustier & G-String is geproduceerd van polyest..
Fantasy Lingerie - Curve Hoge Stockings Met Kanten Garter

€ 29,90

De Curve Hoge Stockings Met Kanten Garter van Fantasy Lingerie is een perfecte accessoires om je ondeugende Fantasy Lingerie outfit mee af te maken. De set is één geheel en bestaat uit hoge stockings en een garterbelt van kant waaraan de stockings bevestigd zijn. De Curve Hoge Stockings Me..
Fantasy Lingerie - Curve Kanten Jurk & String

€ 44,90

De Curve Kanten Jurk & String van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, terwijl jij je comfortabel met je look voelt dankzij de perfecte pasvorm en kwaliteit. De Curve Kanten Jurk &am..
Fantasy Lingerie - Curve Retro Floral Bralette & Hoge Garter Slip

€ 49,90

De Curve Retro Floral Bralette & Hoge Garter Slip van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, terwijl jij je comfortabel met je look voelt dankzij de perfecte pasvorm en kwaliteit. De C..
Fantasy Lingerie - Curve Stretch Kanten Chemise & G-String

€ 44,90

De Curve Stretch Kanten Chemise & G-String van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, terwijl jij je comfortabel met je look voelt dankzij de perfecte pasvorm en kwaliteit. De Curve St..
Fantasy Lingerie - Curve Josephine Jurk & G-String

€ 59,90

De Curve Josephine Jurk & G-String van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, terwijl jij je comfortabel met je look voelt dankzij de perfecte pasvorm en kwaliteit. De Curve Josephine ..
Fantasy Lingerie - Curve Kenna Soft Cup BH Set

€ 59,90

De Curve Kenna Soft Cup BH Set van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, terwijl jij je comfortabel met je look voelt dankzij de perfecte pasvorm en kwaliteit. De Curve Kenna Soft Cup BH ..
Fantasy Lingerie - Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip

€ 59,90

De Curve Katia BH Met Kanten Garter Slip van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, maar kan ook gedragen worden als spannende top boven een spijkerbroek in de zomer. De Curve Katia BH Met..
Fantasy Lingerie - Curve Kanten Kimono & String

€ 64,90

De Curve Kanten Kimono & String van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, terwijl jij je comfortabel met je look voelt dankzij de perfecte pasvorm en kwaliteit. De Curve Kanten Kimono..
Fantasy Lingerie - Curve Valentina Babydoll & Slip

€ 54,90

De Curve Valentina Babydoll & Slip van Fantasy Lingerie is een speels en zeer spannende outfit. Deze sexy outfit geeft je de mogelijkheid om je partner op sensuele manier te verleiden, maar kan ook gedragen worden als nachtelijke outfit. De Curve Valentina Babydoll & Slip is geproduceer..
Bristol B - Nippies Solid Star

€ 9,90

De Nippies van Bristol B zijn luxe tepelcovers (tepelstickers) waarmee de borsten op elegante wijze een mooie en functionele dekking krijgen. De Nippies zijn geproduceerd van echte lingerieweefsels waardoor de Nippies net als een bh elastisch, zacht en licht ondersteunend zijn. De Nippies zijn daaro..
Bristol B - Nippies Solid Hart

€ 9,90

De Nippies van Bristol B zijn luxe tepelcovers (tepelstickers) waarmee de borsten op elegante wijze een mooie en functionele dekking krijgen. De Nippies zijn geproduceerd van echte lingerieweefsels waardoor de Nippies net als een bh elastisch, zacht en licht ondersteunend zijn. De Nippies zijn daaro..
Bristol B - Nippies Basic Hart

€ 9,90

De Nippies van Bristol B zijn luxe tepelcovers (tepelstickers) waarmee de borsten op elegante wijze een mooie en functionele dekking krijgen. De Nippies zijn geproduceerd van echte lingerieweefsels waardoor de Nippies net als een bh elastisch, zacht en licht ondersteunend zijn. De Nippies zijn daaro..
Bristol B - Nippies Basic Kruis

€ 9,90

De Nippies van Bristol B zijn luxe tepelcovers (tepelstickers) waarmee de borsten op elegante wijze een mooie en functionele dekking krijgen. De Nippies zijn geproduceerd van echte lingerieweefsels waardoor de Nippies net als een bh elastisch, zacht en licht ondersteunend zijn. De Nippies zijn daaro..
Beppy - Wet Tampons 8 St.

€ 19,90

De Wet Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wordt ter vervanging van de reguliere tampon of maandverband. De Beppy tampon heeft geen touwtje en daarom ben je verzekerd van onzichtbare bescherming ..
Beppy - Classic Dry Tampons 8 St.

€ 14,90

De Classic Dry Tampons 8 St. van Beppy is een tampon zonder touwtje. De Beppy tampon is een zacht flexibel sponsje dat tijdens de menstruatie gedragen wordt ter vervanging van de reguliere tampon of maandverband. De Beppy tampon heeft geen touwtje en daarom ben je verzekerd van onzichtbare besc..
Sportsheets - Edge Tawse Lederen Zweep

€ 59,90

De Edge Tawse Lederen Zweep van Sportsheets is een lederen zweep van zeer hoge kwaliteit. De Tawse is een zweep waarbij de lederen stroken vanuit de basis van de zweep uiteenlopen. Dankzij deze lederen stroken kun je een jezelf of een ander een heerlijke tik op de billen verkopen. Zo ben je erv..
Hustler - Vibrerende Spread From Behind Vagina & Anus Masturbator

€ 94,90

De Vibrerende Spread From Behind Vagina & Anus van Hustler is een masturbator geïnspireerd door de bekende Hustler Pornofilms. Deze masturbator heeft het uiterlijk van een levensecht kutje en strak kontje. De masturbator is geproduceerd van lichaam-veilige materialen van hoge kwaliteit waar..