Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Voeg wat kleur aan je speeltjes collectie toe met deze doorzichtige paarse geribbelde dildo. Geribbelde structuur zorgt voor extra plezier voor vagina..

€ 34,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is stra..

€ 39,90

De Glazen Dildo No. 62 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 44,90

De Realistic Head Glazen Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dil..

€ 24,90

De Glazen Dildo No. 53 van Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het ..

€ 34,90

De Glazen Dildo No. 43 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 59,90

Deze elegante zweep en dildo in een uit de Fifty Shades of Grey Collectie van Pipedream is helemaal hand gemaakt. De zweep is uniek en gemaakt om hard..

€ 64,90

Ontdek je erotische creativiteit met deze veelzijdige, artistiek bewerkte glazen dildo. Gebruik de bolle kop voor diepe stimulatie, of het genopte ein..

€ 29,90

Glas is hard, duurzaam en zacht als het goed met glijmiddel ingesmeerd is, het oppervlak wordt ongelooflijk glad. Onze unieke druppel-kralen ontwerp i..

€ 34,90

De natuurlijke ronding en uitlopende kop van dit mooie heldere glazen seksspeeltje vormen de perfecte voorwaarden voor diepe P-spot penetratie. Een be..

€ 24,90

Een minimaal ontwerp voor maximale orgasmes. Verdikte spiraal en dikke noppen masseren al jouw innerlijke rondingen. Perfect voor het vinden en het st..

€ 24,90

De Glazen Dildo No. 61 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 54,90

De Icicles No. 66 Glass Dildo uit de Icicles lijn van Pipedream is een elegante en luxe hand geblazen glazen dildo met prachtige ronde vormen.&nb..

€ 32,90

De Icicles No. 5 is een handgeblazen glazen Dubbele Dildo met een lengte van 19.5 centimeter. Door de gebogen vorm en geblazen bubbels ..

€ 44,90

Dit is een spannend speeltje met veel leuke mogelijkheden! Het paarse glas met spiraal is bedekt met verdikte noppen, waardoor de Purple Rose geweldig..

€ 29,90

Artistiek bewerkt, paars getint glas met gebogen kop voor directe G-spot stimulatie. Bolvormig handvat kan ook worden gebruikt voor creatieve penetrat..

€ 24,90

Mr. Swirly is omwikkeld met een dikke rode spiraal die de lengte van de zacht gebogen, heldere glas volgt. Deze verdikte spiraal stimuleert en masseer..

€ 29,90

Neem je seksspelen naar het volgende niveau met dit kunstwerk van glas! De joystick is een perfect speeltje voor beginners; het spiraalvormige uiteind..

€ 24,90

Heb jij je portie groenten vandaag al gehad? Dit unieke speeltje leent de sensuele vormen van de natuur voor leuk, erotisch spel. Onbreekbaar en hypoa..

€ 24,90

De Glazen Curved G-Spot Stimulator uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De..

€ 24,90

De mogelijkheid om je speeltjes met je sekspartner te delen kan een zeer bevredigende ervaring zijn. Deze artistiek bewerkte, geribbelde, double-heade..

€ 29,90

Al onze juicers beschikken over zware-glas-glas draaibedieningen en extra dikke koppelplaten voor een zorgeloze draaiende stimulatie. Met getint glas,..

€ 24,90

De Glazen Dildo No. 60 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 34,90

Dit is weer eens een Icicle van Pipedream die er niet om liegt! Met zorg en liefde gemaakt om jou het ultieme genot te brengen! Deze glazen dildo van ..

€ 44,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is stra..

€ 64,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is stra..

€ 74,90

De Sweetheart van Glas is een prachtige glazen g-spot dildo. Het roze hart aan de bovenzijde van de glazen dildo fungeert als handvat. De schacht..

€ 47,90

De Glazen Straight Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dildo is ..

€ 24,90

Levendige rode bolle koppen met spiralen maken deze dubbele dildo meer dan zomaar een seksspeeltje: het is een kunstwerk. Perfect voor erotisch koppel..

€ 34,90

Prikkel je fantasie met onze getextureerde kietelaar! Dit artistiek bewerkte glazen speeltje heeft een eenvoudig vast te houden basis en verhoogde ric..

€ 29,90

De perfecte keuze voor de anaal liefhebber, onze Honey Dripper Anal Slider is een slank, duurzaam speeltje met een basis met goede grip en een schuin ..

€ 29,90

Met de Glas G-Spot Pleasure Glazen Dildo Set haal je het  meeste uit jouw G-spot ontdekking met twee gladde glazen dildo's welke gevormd zij..

€ 94,90

Glasdildo's – Deze dildo's zijn van glas gemaakt en een ware must voor vrouwen (en mannen) die een perfect ontworpen speeltje met prachtig design kunnen waarderen.Hot Stuff heeft een prachtige collectie aan glasdildos. Glas is heerlijk glas en past zich snel aan aan jouw lichaamstemperatuur. Of je maakt hem juist wat kouder voor een ervaring waar je kippenvel van zult krijgen. Kies een dildo met relief of eentje zonder. Welke je ook kiest, wij weten zeker dat je er van zult genieten.