Customer Support Support Chat: Offline
Weergeven 1 t/m 24 van in totaal 33
Gläs - Spiral Staircase Full Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 29,90

Ontdek je erotische creativiteit met deze veelzijdige, artistiek bewerkte glazen dildo. Gebruik de bolle kop voor diepe stimulatie, of het genopte einde voor G-spot massage. De spiraal as zorgt voor een extatische ervaring hoe je het ook gebruikt. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemak..
Gläs - Quintessence Beaded Glazen Anal Slider Roze Vrouwen Speeltjes

€ 34,90

Glas is hard, duurzaam en zacht als het goed met glijmiddel ingesmeerd is, het oppervlak wordt ongelooflijk glad. Onze unieke druppel-kralen ontwerp is perfect voor toenemende niveaus van anale penetratie en plezier. Handgreep met hoge duurzaamheid voor meer controle en gemakkelijk terugtrekken. Onb..
Gläs - Mr. Swirly Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 29,90

Mr. Swirly is omwikkeld met een dikke rode spiraal die de lengte van de zacht gebogen, heldere glas volgt. Deze verdikte spiraal stimuleert en masseert voor meer plezier, terwijl de unieke ronde top direct contact met de G-spot maakt. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk worden..
Gläs - Glazen Naturals Chili Pepper Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 24,90

Heb jij je portie groenten vandaag al gehad? Dit unieke speeltje leent de sensuele vormen van de natuur voor leuk, erotisch spel. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk worden gereinigd. Houdt warmte en kou vast voor een verhoogde stimulatie. Te combineren met alle soorten glijmi..
Gläs - Double Trouble Purple Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 29,90

De mogelijkheid om je speeltjes met je sekspartner te delen kan een zeer bevredigende ervaring zijn. Deze artistiek bewerkte, paarse glazen tweekoppige dildo maakt diepe, aangename penetratie en stimulatie voor alle betrokkenen mogelijk. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk wor..
Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 61 Transparant Vrouwen Speeltjes

€ 54,90

De Glazen Dildo No. 61 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het luxueus gevormde patroon op de schacht van de glazen dildo geeft een bijzondere ervaring. Elke handgeblazen dildo is uniek, slank en gemaakt..
Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 53 Violet Vrouwen Speeltjes

€ 34,90

De Glazen Dildo No. 53 van Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het luxueus gevormde patroon op de schacht van de glazen dildo geeft een bijzondere ervaring. Elke handgeblazen dildo is uniek, slank en gemaakt om van te..
Icicles - No.6 Hand Geblazen Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 64,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk. Je kunt de glas stimulators opwarmen onder war..
Icicles - No. 18 Hand Geblazen Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 74,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen.Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk.Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm ..
Gläs - Straight Glazen Dildo 17.8 cm Vrouwen Speeltjes

€ 24,90

De Glazen Straight Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dildo is geproduceerd van handgeblazen glas en daarom onbreekbaar en hypoallergeen. Glas heeft de prettige gewoonte om  zich aan te passen aan elke temper..
Gläs - Red Head Double Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 34,90

Levendige rode bolle koppen met spiralen maken deze dubbele dildo meer dan zomaar een seksspeeltje: het is een kunstwerk. Perfect voor erotisch koppels spelen. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk worden gereinigd. Houdt warmte en kou vast voor een verhoogde stimulatie. Te comb..
Gläs - Realistic Head Glazen Dildo 17.8 cm Vrouwen Speeltjes

€ 24,90

De Realistic Head Glazen Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dildo is geproduceerd van handgeblazen glas en daarom onbreekbaar en hypoallergeen. Glas heeft de prettige gewoonte om  zich aan te passen aan elke ..
Gläs - Purple Rain Ribbed Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 34,90

Voeg wat kleur aan je speeltjes collectie toe met deze doorzichtige paarse geribbelde dildo. Geribbelde structuur zorgt voor extra plezier voor vaginaal of anaal spelen. Gebogen handvat voor meer controle. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk worden gereinigd. Houdt warmte en k..
Gläs - Purple Glazen G-Spot Tickler Vrouwen Speeltjes

€ 24,90

Artistiek bewerkt, paars getint glas met gebogen kop voor directe G-spot stimulatie. Bolvormig handvat kan ook worden gebruikt voor creatieve penetratie. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk worden gereinigd. Houdt warmte en kou vast voor een verhoogde stimulatie. Te combineren..
Gläs - Double Trouble Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 29,90

De mogelijkheid om je speeltjes met je sekspartner te delen kan een zeer bevredigende ervaring zijn. Deze artistiek bewerkte, geribbelde, double-headed dildo maakt diepe, aangename penetratie en stimulatie voor alle betrokkenen mogelijk. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk wor..
Gläs - Blue Spiral Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 29,90

Glas is altijd hard. Breng glijmiddel aan op deze schoonheid voor uren van diepe penetratie en genot. Verdikte spiraal richel verhoogt stimulatie, terwijl de bolle kop de G-spot activeert. Onbreekbaar en hypoallergeen, kan dit speeltje gemakkelijk worden gereinigd. Houdt warmte en kou vast voor een ..
Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 62 Transparant Vrouwen Speeltjes

€ 44,90

De Glazen Dildo No. 62 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het luxueus gevormde patroon op de schacht van de glazen dildo geeft een bijzondere ervaring. Elke handgeblazen dildo is uniek, slank en gemaakt..
Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 60 Transparant Vrouwen Speeltjes

€ 34,90

De Glazen Dildo No. 60 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het luxueus gevormde patroon op de schacht van de glazen dildo geeft een bijzondere ervaring. Elke handgeblazen dildo is uniek, slank en gemaakt..
Pipedream Icicles - Glazen Dildo No. 43 Roze Vrouwen Speeltjes

€ 59,90

De Glazen Dildo No. 43 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het luxueus gevormde patroon op de schacht van de glazen dildo geeft een bijzondere ervaring. Elke handgeblazen dildo is uniek, slank en gemaakt..
Pipedream - Icicles No. 66 Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 32,90

De Icicles No. 66 Glass Dildo uit de Icicles lijn van Pipedream is een elegante en luxe hand geblazen glazen dildo met prachtige ronde vormen. Het hypo-allergene glas is non-poreus, bodysafe en wanneer je er voorzichtig mee om gaat kun je levenslang van dit mooie seksspeeltje genieten. Goe..
Pipedream - Icicles No. 55 Glazen Dubbele Dildo Roze Vrouwen Speeltjes

€ 44,90

De Icicles No. 5 is een handgeblazen glazen Dubbele Dildo met een lengte van 19.5 centimeter. Door de gebogen vorm en geblazen bubbels geeft Icicles No. 5 een bijzondere stimulatie. Glas heeft de goede gewoonte om zich aan te passen aan de lichaamstemperatuur, maar u kunt de dildo ook..
Pipedream - Icicles No 40 Hand Blown Massager Vrouwen Speeltjes

€ 44,90

Dit is weer eens een Icicle van Pipedream die er niet om liegt! Met zorg en liefde gemaakt om jou het ultieme genot te brengen! Deze glazen dildo van Pipedream is bedoeld voor degene die iets meer zoeken dan een gewone dildo. Hij is gemaakt van glas waardoor je hem kan verwarmen of koelen voor nog m..
Icicles - No. 38 Hand Geblazen Dildo Anale Dildo's

€ 64,90

Deze elegante zweep en dildo in een uit de Fifty Shades of Grey Collectie van Pipedream is helemaal hand gemaakt. De zweep is uniek en gemaakt om hard te keer te gaan. Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamveilig en als er goed mee om gegaan wordt zal deze je hele leven lang mee gaan. De s..
Icicles - No. 2 Hand Geblazen Glazen Dildo Vrouwen Speeltjes

€ 39,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is strak, uniek en gemaakt om hard te spelen.Het hypoallergene glas is niet poreus en lichaamsvriendelijk.Je kunt de glas stimulators opwarmen onder warm wat..

Glasdildo's – Deze dildo's zijn van glas gemaakt en een ware must voor vrouwen (en mannen) die een perfect ontworpen speeltje met prachtig design kunnen waarderen.Hot Stuff heeft een prachtige collectie aan glasdildos. Glas is heerlijk glas en past zich snel aan aan jouw lichaamstemperatuur. Of je maakt hem juist wat kouder voor een ervaring waar je kippenvel van zult krijgen. Kies een dildo met relief of eentje zonder. Welke je ook kiest, wij weten zeker dat je er van zult genieten.