Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Voeg wat kleur aan je speeltjes collectie toe met deze doorzichtige paarse geribbelde dildo. Geribbelde structuur zorgt voor extra plezier voor vagina..

€ 34,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is stra..

€ 39,90

De Realistic Head Glazen Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dil..

€ 24,90

De Glazen Dildo No. 62 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 44,90

De Glazen Dildo No. 43 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 59,90

Glas is hard, duurzaam en zacht als het goed met glijmiddel ingesmeerd is, het oppervlak wordt ongelooflijk glad. Onze unieke druppel-kralen ontwerp i..

€ 34,90

De natuurlijke ronding en uitlopende kop van dit mooie heldere glazen seksspeeltje vormen de perfecte voorwaarden voor diepe P-spot penetratie. Een be..

€ 24,90

Een minimaal ontwerp voor maximale orgasmes. Verdikte spiraal en dikke noppen masseren al jouw innerlijke rondingen. Perfect voor het vinden en het st..

€ 24,90

De Glazen Dildo No. 61 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 54,90

De Glazen Dildo No. 53 van Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor detail. Het ..

€ 34,90

De Icicles No. 5 is een handgeblazen glazen Dubbele Dildo met een lengte van 19.5 centimeter. Door de gebogen vorm en geblazen bubbels ..

€ 44,90

Deze elegante zweep en dildo in een uit de Fifty Shades of Grey Collectie van Pipedream is helemaal hand gemaakt. De zweep is uniek en gemaakt om hard..

€ 64,90

Ontdek je erotische creativiteit met deze veelzijdige, artistiek bewerkte glazen dildo. Gebruik de bolle kop voor diepe stimulatie, of het genopte ein..

€ 29,90

Dit is een spannend speeltje met veel leuke mogelijkheden! Het paarse glas met spiraal is bedekt met verdikte noppen, waardoor de Purple Rose geweldig..

€ 29,90

Neem je seksspelen naar het volgende niveau met dit kunstwerk van glas! De joystick is een perfect speeltje voor beginners; het spiraalvormige uiteind..

€ 24,90

De mogelijkheid om je speeltjes met je sekspartner te delen kan een zeer bevredigende ervaring zijn. Deze artistiek bewerkte, geribbelde, double-heade..

€ 29,90

Al onze juicers beschikken over zware-glas-glas draaibedieningen en extra dikke koppelplaten voor een zorgeloze draaiende stimulatie. Met getint glas,..

€ 24,90

De Glazen Dildo No. 60 van Pipedream Icicles is een multifunctionele elegante handgeblazen waterproof glazen dildo die geproduceerd is met oog voor de..

€ 34,90

De Icicles No. 66 Glass Dildo uit de Icicles lijn van Pipedream is een elegante en luxe hand geblazen glazen dildo met prachtige ronde vormen.&nb..

€ 32,90

Dit is weer eens een Icicle van Pipedream die er niet om liegt! Met zorg en liefde gemaakt om jou het ultieme genot te brengen! Deze glazen dildo van ..

€ 44,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is stra..

€ 64,90

Deze luxe lijn van Pipedream met handgemaakte glas dildo's en vibrators zal u ademloos achterlaten. Elke hand-gemaakte glas Icicles stimulator is stra..

€ 74,90

De Glazen Straight Dildo uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De dildo is ..

€ 24,90

Levendige rode bolle koppen met spiralen maken deze dubbele dildo meer dan zomaar een seksspeeltje: het is een kunstwerk. Perfect voor erotisch koppel..

€ 34,90

Artistiek bewerkt, paars getint glas met gebogen kop voor directe G-spot stimulatie. Bolvormig handvat kan ook worden gebruikt voor creatieve penetrat..

€ 24,90

Prikkel je fantasie met onze getextureerde kietelaar! Dit artistiek bewerkte glazen speeltje heeft een eenvoudig vast te houden basis en verhoogde ric..

€ 29,90

Mr. Swirly is omwikkeld met een dikke rode spiraal die de lengte van de zacht gebogen, heldere glas volgt. Deze verdikte spiraal stimuleert en masseer..

€ 29,90

De perfecte keuze voor de anaal liefhebber, onze Honey Dripper Anal Slider is een slank, duurzaam speeltje met een basis met goede grip en een schuin ..

€ 29,90

Heb jij je portie groenten vandaag al gehad? Dit unieke speeltje leent de sensuele vormen van de natuur voor leuk, erotisch spel. Onbreekbaar en hypoa..

€ 24,90

De Glazen Curved G-Spot Stimulator uit de Gläs collectie is een dildo welke voorzien is van de perfecte maat voor G-spot stimulatie. De..

€ 24,90

De mogelijkheid om je speeltjes met je sekspartner te delen kan een zeer bevredigende ervaring zijn. Deze artistiek bewerkte, paarse glazen tweekoppig..

€ 29,90

Aanschouw deze slanke, sensuele schoonheid van zwart glas. Deze double-header heeft bolvormige ballen aan beide uiteinden voor een diep persoonlijk ge..

€ 24,90