Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Pipedream - Icicles No. 55 Glazen Dubbele Dildo Roze

0 beoordelingen

€ 44,90
Op voorraad

De Icicles No. 5 is een handgeblazen glazen Dubbele Dildo met een lengte van 19.5 centimeter. Door de gebogen vorm en geblazen bubbels geeft Icicles No. 5 een bijzondere stimulatie. Glas heeft de goede gewoonte om zich aan te passen aan de lichaamstemperatuur, maar u kunt de dildo ook zelf voorverwarmen of juist koud maken voor een extra senatie. Voor extra plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Voor een hygienische reiniging maakt u uw speeltje na gebru..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Icicles No. 5 is een handgeblazen glazen Dubbele Dildo met een lengte van 19.5 centimeter. Door de gebogen vorm en geblazen bubbels geeft Icicles No. 5 een bijzondere stimulatie. Glas heeft de goede gewoonte om zich aan te passen aan de lichaamstemperatuur, maar u kunt de dildo ook zelf voorverwarmen of juist koud maken voor een extra senatie.

Voor extra plezier raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Voor een hygienische reiniging maakt u uw speeltje na gebruik schoon met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Glas
Lengte 19.5 cm
Diameter: 3.5 cm

Gerelateerde producten