Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Hot Stuff's Keuze
De Max 2 Gender Neutrale Teledildonic Masturbator van Lovense is de vernieuwde en verbeterde versie van de Lovense Max Teledildonic Masturbator. ..

€ 108,90

-10% Nieuw
Hot Octopuss - Pulse Solo Lux Masturbator Mannen Speeltjes Hot Octopuss - Pulse Solo Lux Masturbator Mannen Speeltjes
De Pulse Solo Lux van Hot Octopuss is een masturbator welke de penis stimuleert met krachtige oscillaties dankzij de gepatenteerde wetenschappeli..

€ 134,90 € 149,90

De Spinner Masturbator Beads van Tenga is een seksspeeltje voor heren waarmee je geniet van een spannende stimulatie. De Beads Masturbator is zo ..

€ 29,90

Nieuw
Tenga - Aero Masturbator Mannen Speeltjes Tenga - Aero Masturbator Mannen Speeltjes
De Aero masturbator is het nieuwste seksspeeltje voor de penis van Tenga. Met deze masturbator ben jij volledig in controle over de zuigkracht en..

€ 69,90

Kiiroo - Keon Single Pack Interactieve Automatische Unit Mannen Speeltjes
De Keon Single Pack is een uniek en innovatief automatisch seksspeeltje voor piemels van Kiiroo. De Keon Single Pack is een automatische interact..

€ 199,90

De FeelNatalia van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Natalia Starr's vulva. De buitenzijde van de sleeve ..

€ 78,90

De FeelKenzie van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Kenzie Taylor's vulva. De buitenzijde van de sleeve i..

€ 78,90

De FeelBritney van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Britney Amber's vulva. De buitenzijde van de sleeve ..

€ 78,90

De FeelApolonia van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Apolonia Lapeidra's vulva. De buitenzijde van de sl..

€ 78,90

-10%
Fleshlight - Quickshot Vantage Combo Pack Mannen Speeltjes Fleshlight - Quickshot Vantage Combo Pack Mannen Speeltjes
De Quickshot Vantage Combo Pack is een voordeel set met daarin een Quickshot, Fleshlight waterbasis glijmiddel en de Fleshwash toy cleaner. De di..

€ 44,90 € 49,90

-14%
Fleshlight - Quickshot Riley Reid Compact Utopia Masturbator Mannen Speeltjes Fleshlight - Quickshot Riley Reid Compact Utopia Masturbator Mannen Speeltjes
De Quickshot Riley Reid Compact Utopia Masturbator van Fleshlight is een doorzichtige masturbator waarbij je zelf kunt zien hoe je penis dwa..

€ 29,90 € 34,90

De Bhandy Classic Discrete Masturbator van B Swish is een discrete masturbator waarmee je een stevige grip hebt op intense orgasmes met een zijde..

€ 29,90

De Eclipse Masturbator van Nexus is een seksspeeltje voor piemels dat ontworpen is om zich compleet te richten op het meest gevoelige stukje hier..

€ 104,90

De Stamina Training Unit STU Anus Masturbator van Fleshlight is een speciaal ontworpen seksspeeltje voor mensen met een penis om de intense sensa..

€ 67,90

De Men Wand Vibrerende Masturbator van Satisfyer is een seksspeeltje voor de penis. De vleugels van de Men Wand omhelzen de penis als het ware en..

€ 49,90

De Feel Stroker Vagina van Kiiroo is een manuele masturbator die ook in de Kiiroo Neon Interactieve Automatische Masturbator geplaatst kan worden..

€ 69,90

De Pulse Duo Lux Draadloze Masturbator, is een sensationeel seksspeeltje van Hot Octopuss speciaal ontwikkelt voor mannen, om samen van te genieten. O..

€ 189,90

De Super Wet Travel Beaver Dark Skin Masturbator van Hidden Desire uit de Bangers collectie is een manuele masturbator geproduceerd van het uniek..

€ 19,90

De nieuwe en verbeterde Autoblow 2 Plus XT Masturbator is de eerste realistische masturbator voor mannen. De 2 Plus XT Masturbator is een masturbator ..

€ 149,90

De Quickshot Stamina Vagina & Anus Masturbator van Fleshlight combineert twee populaire Fleshlight Masturbators in één discrete stroker met o..

€ 34,90

De Men Masturbator Heat Vibration van Satisyfer is een seksspeeltje voor piemels waarmee je geniet van een vibrerende masturbatie met een verwarm..

€ 54,90

De TR Masturbator Stamina Trainer van MyHixel is een uniek seksspeeltje (en het enige in zijn soort) voor mannen die meer controle en een langdur..

€ 189,00

Hot Stuff's Keuze
De Keon Duo Pack Inclusief Stroker is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Kiiroo. De Keon Duo is een automatische interactieve masturbator ..

€ 249,90

De Stamina Training Unit STU Vagina Masturbator van Fleshlight is een speciaal ontworpen seksspeeltje voor mensen met een penis om de intense sen..

€ 59,90

De Super Wet Travel Beaver Dark Skin Masturbator van Hidden Desire uit de Bangers collectie is een manuele masturbator geproduceerd van het unieke TPR..

€ 34,90

Winnaar van de 2014 AVN "O" Award for Outstanding Product voor mannen! Maak je klaar voor de meest ongelooflijke, intense, geavanceerde roterende m..

€ 99,90

De Pulse Pulse Solo Essential Masturbator, ook wel "The Guybrator" genoemd, is het nieuwste seksspeeltje voor mannen van Hot Octopuss. De Pulse S..

€ 99,90

De Quickshot Shower Mount Adapter van Fleshlight verbind jouw Quickshot masturbator met de Shower Mount (los verkrijgbaar), zodat je van hands-fr..

€ 11,90

De Flip Orb Strong Masturbator van Tenga is een masturbator welke je laat genieten van explosieve sensaties. De stevige sleeve is aan de binnenka..

€ 69,90

De Onyx 2 Male Masturbator Jessica Drake van Kiiroo is een veelzijdige interactieve bluetooth masturbator welke jou thuis laat genieten van een h..

€ 224,90

Maak je klaar voor de Vibrating Roto-Teazer, de meest ongelooflijke, intense, geavanceerde roterende vibrerende masturbator ooit! Nooit meer pompen of..

€ 74,90

De Mighty Mouth Masturbator van Colt is de perfecte masturbator voor jou wanneer je dol bent op power, meerdere functies en afwisseling. De ..

€ 74,90