Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
-13%
Durex - Natural Condooms 12 St Accessoires Durex - Natural Condooms 12 St Accessoires
Deze Durex condooms zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. - Transparant condoom.  ..

€ 12,90 € 14,90

Vrijen met een Wingman in plaats van met een gewoon condoom betekent minder onderbreking, lekkerder gevoel en veiliger gebruik. • Makkelijker: in 2..

€ 11,90

Durex - Invisible Extra Lubricated Condooms 10 st Accessoires
Durex Invisible condooms zijn de dunste condooms die ooit door Durex zijn ontwikkeld. Deze condooms zijn ontworpen om een maximaal gevoel te geven en ..

€ 19,90

Durex - Invisible Condooms 10 st Accessoires
Durex Invisible condooms zijn de dunste condooms die ooit door Durex zijn ontwikkeld. Deze condooms zijn ontworpen om een maximaal gevoel te geven en ..

€ 19,90

-10%
Durex - Classic Natural Condooms 20 st Accessoires
De Classic Natural Condooms 20 st van Durex zijn ultra dunne transparante condooms met een anatomische vorm. De condooms zijn geproduceerd van na..

€ 17,90 € 19,90

Durex - Topsafe Condooms 12 St Accessoires
Durex Topsafe condooms met glijmiddel. Durex condooms zijn nu speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vri..

€ 14,90

-13%
Durex - Extra Safe Condooms 20 st Accessoires Durex - Extra Safe Condooms 20 st Accessoires
De Extra Safe Condooms 20 st van Durex zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. De ..

€ 19,90 € 22,90

Durex - Comfort XL Condooms 12 St Accessoires
Durex Comfort XL is een condoom met ruimere pasvorm voor extra comfort en plezier. Durex condooms zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen ..

€ 14,90

De Hex Condooms Original 3 Pack van LELO is een condoom dat geen compromissen maakt op het gebied van plezier, sterkte of veiligheid. De Hex..

€ 12,90

De Hex Condooms Original 12 Pack van LELO is een condoom dat geen compromissen maakt op het gebied van plezier, sterkte of veiligheid. De He..

€ 24,90

Normale Condooms - Hot Stuff biedt je een groot assortiment aan normale condooms. Met normale condooms bedoelen we condooms zonder enige poespas zoals smaakjes of texturen. Hier vind je normale condooms van de merken Durex, Pjur en Wingman. Hot Stuff verkoopt de volgende varianten: van Durex vind je hier de ultra sensitive, comfort XL, natural, fetherlite en topsafe varianten. Pjur heeft de Sensitive 12st variant en Wingman heeft slechst 1 variant maar komt in verschillende hoeveelheden. Kies het condoom die bij je past en remember: Enjoy, but better safe than sorry!