Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Hij is ruim 30cm lang, en wie nog steeds denkt dat Size doesn't matter, die moet deze Pipedream Extreme Hollow Strapon uitproberen. Het fungeert teven..

€ 84,90

Big daddy hollow strap-on is de perfecte holle strap-on voor jullie beiden. De comfortable elastische gordel is eenvoudig in te stellen op vrijwel ied..

€ 59,90

De Geribbelde Double Trouble Anale Dildo is een harnas vrije anale strap-on welke gedragen wordt door de man om u een heerlijke dubbele penetratie te ..

€ 27,90

Hier is de perfecte  strap-on voor jullie beiden.  Perfect voor vrouw-naar-vrouw ontmoetingen of die speciale koppel-ervaring.  Veel ..

€ 44,95

-13%
Sportsheets - Menage a Trois for Two Voorbind Dildo Mannen Speeltjes Sportsheets - Menage a Trois for Two Voorbind Dildo Mannen Speeltjes
Heb je wel eens gedroomd van een trio, maar nooit het lef gehad iemand daarvoor uit te nodigen? Regel een trio met deze voorbinddildo. De eerste vo..

€ 64,90 € 74,90

Wil jij ook wel eens weten hoe het voelt om echt goot geschapen te zijn of is dit de stoute droom van uw partner? Dan biedt de Fetish Fantasy blanke h..

€ 36,95

Dit is de perfecte voorbinddildo voor jullie allebei. Perfect voor vrouw-vrouw penetratie of het de speciale minder voorkomende ervaring. Veel mannen ..

€ 36,90

Deze zware holle strap-on beschikt over een 25,5 cm lang, en  5,1cm dik ftalaat-vrij rubberen dong, deze wordt op zijn plaats gehouden door een s..

€ 84,90

Zelfs nadat hij al is gekomen kun je nog seks met hem hebben. De dildo is waterproof en weekmaker vrij. Je kunt de dildo gebruiken met waterbasisglijm..

€ 39,95

Deze strap-on bestaat niet uit een dildo maar uit twee verwen je partner nu anaal en vaginaal tegelijk! Het comfortabele elastische harnas is makkelij..

€ 39,90

De King Cock Strap-On Harnas 22 cm van Pipedream is de perfecte strap on wanneer je op zoek bent naar je eerste strap on met de look en feel van ..

€ 89,90

Verleid je partner met deze extra grote heerlijke strap-on. Succes is gegarandeerd, de vorm, het materiaal en de structuur zijn speciaal ontwikkeld om..

€ 84,90

Verleid je partner met deze extra grote heerlijke strap-on. Succes is gegarandeerd, de vorm, het materiaal en de structuur zijn speciaal ontwikkeld om..

€ 84,90

Strap-ons - Strap-ons zijn te gebruiken als penis verlenger. Hot Stuff heeft verschillende holle strap-ons die je gemakkelijk over de penis draagt en zo heb je zonder gebruik te maken van pillen of extenders direct een grotere penis. De strap-ons zijn uiteraard ook te gebruiken voor vrouwen die ook graag eens een ware penis-beleving willen ervaren. We hebben strap-ons met extra teasers zoals een cockring op de Fetsh Fantasy Double Trouble of vibraties met de Wonderful Wabbit of wie weet kies jij voor een strap-on met dubbele penetratie. Wat je ook kiest, plezier gegarandeerd.