Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Lovense - USB Bluetooth Adapter Accessoires
De Lovense USB Bluetooth Adapter zorgt ervoor dat je door middel van Bluetooth via je computer of laptop verbinding kunt maken met de Lovense Lush, Hu..

€ 17,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml Accessoires
Na gebruik van uw seksspeeltje is het in verband met hygiene van belang dat u deze reinigt na gebruik. De Antibacteriële Toy Cleaner van Hot Stuf..

€ 9,90

Nieuw
Kheper Games - Mind Body & Soul Chakra Spel Accessoires Kheper Games - Mind Body & Soul Chakra Spel Accessoires
Met het Mind Body & Soul Chakra Spel van Kheper Games ga je samen op reis naar verbinding met jezelf en elkaar. Terwijl je over het speel bor..

€ 19,90

Ontdek de wereld en elkaar! Het prikkelende reisspel voor een gezamenlijk erotisch avontuur. Voor extra erotiek op reis is er nu Ultiem verlangen ‘Tra..

€ 19,90

Weet jij meer dan je medespelers over liefde en seksualiteit? Dan ben jij de sex-expert ofwel de Sexpert! De Tease & Please collectie wordt u..

€ 19,90

Satisfyer - Desinfecterende Spray Toy Cleaner 150 ml Accessoires
De Desinfecterende Spray 150 ml van Satisfyer is een premium toy cleaner waarmee je je favoriete seksspeeltje grondig mee kunt reinigen na gebrui..

€ 12,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml Accessoires
Glijd naar tevredenheid met dit dikke, supergelikte glijmiddel op waterbasis. Speciaal geformuleerd voor anale seks, is Slide ontworpen om lang mee te..

€ 17,90

Libido Femme - Erotische Stimulant Voor Vrouwen 5 Pillen
De Libido Femme Erotische Stimulant Voor Vrouwen 5 Pillen is een 100% natuurlijk product dat de seksuele activiteit stimuleert en zo je seks leve..

€ 49,90

Nieuw
Kheper Games - We've Never Vragen Spel Accessoires Kheper Games - We've Never Vragen Spel Accessoires
De We've Never van Kheper Games is een spannend vragen spel waarbij je als stel op ontdekkingsreis gaat naar de ondeugende avonturen die je samen..

€ 12,90

Nieuw
Kheper Games - Kheper Games - Good Times Here We Cum Accessoires Kheper Games - Kheper Games - Good Times Here We Cum Accessoires
De Good Times Here We Cum van Kheper Games is een sensueel voorspel spel dat jou en je partner meeneemt op reis naar een intens orgasme. Draai aa..

€ 9,90

Neem de controle over je liefdesleven! Bedroom Commands bevat twee kaartspellen met opdrachten. Eén spel is voor de Dirty Daddy en de andere is voor d..

€ 9,90

Je zult altijd een nieuw seksspel om te spelen hebben met 1000 Sex Games! 1000 Sex Games combineert rondes van voorspel, gepassioneerd vrijen, en sexy..

€ 19,90

De Play Nice Vanille Kaars 90 gram van Fifty Shades of Grey geeft een sensuele ambiance aan elke ruimte. De heerlijk zachte vanille geur, geïnspi..

€ 12,90

Het Play Nice Talk Dirty Kaartspel van Fifty Shades of Grey inspireert nieuwe vonken in de slaapkamer. Boost je zelfvertrouwen met quotes uit de Fifty..

€ 14,90

Het Play Nice Date Night Kaartspel van Fifty Shades of Grey brengt de spontaniteit terug in de relatie, maar is ook onwijs leuk om te spelen op een ee..

€ 14,90

Durex - Glijmiddel Naturel 100 ml Accessoires
Het Glijmiddel Naturel 100 ml van Durex is een unieke zachte formule om zo irritaties te voorkomen en dat is perfect voor mensen met een gevoelig..

€ 12,90

Iets dikkere condooms met extra glijmiddel voor meer comfort en het beste gevoel. Deel je gevoel met de Durex Emoji condooms, bespreek condoom ge..

€ 7,90

De Erecta Hard van Devils Candy is een natuurlijke pil op basis van kruiden dat de erectie ondersteund. Deze pil is speciaal ontworpen voor manne..

€ 34,90

Het Vegan Arousal Serum van Dame Products is een ph-gebalanceerde formule met natuurlijke ingrediënten welke de clitoris stimuleert met een warme..

€ 29,90

Nieuw
Dame Products - Hand & Vibe Cleaner 60 ml Accessoires Dame Products - Hand & Vibe Cleaner 60 ml Accessoires
De Hand & Vibe Cleaner 60 ml van Dame Products is een zachte effectieve toy cleaner met een effectiviteit van 99,9% bij het doden van bacteri..

€ 9,90

De Refill Glow in the Dark Silicone van Clone A Willy is een siliconen glow in the dark navulling. Het kan wel eens gebeuren dat je wat meer sili..

€ 24,90

De Ejact Delay Gel 50 ml van Devils Candy is een hulpmiddel waarmee je het orgasme kunt vertragen. Voorafgaand aan seks breng je een dun laagje g..

€ 34,90

De Feel Secure Siliconen Menstruatie Cup Set van Satisfyer is een setje menstruatie cups van medische siliconen kwaliteit. De cups zijn na gebrui..

€ 9,90

Ben jij de uitdaging al aangegaan? Ultiem verlangen is een erotisch spel voor 2 dat je samen beleeft. Ben jij de uitdaging al aangegaan? Het spel..

€ 49,90

De Feel Confident Siliconen Menstruatie Cup Set van Satisfyer is een setje menstruatie cups van medische siliconen kwaliteit. De cups zijn na geb..

€ 9,90

Kheper Games - Fetish Seductions Accessoires
Wil je experimenteren met sploshing, een voetfetish of hete wax? Zoek het uit! Verken op een veilige manier de merkwaardige wereld van fetisjen met de..

€ 22,90

-40%
Kheper Games - 4Play Voorspel Accessoires Kheper Games - 4Play Voorspel Accessoires
Een set van vier prikkelende spellen. Geniet van Rad van Plezier, waar je draait om seksuele fantasieën op je geliefde uit te voeren. Voorspel Dobbels..

€ 11,90 € 19,90

Durex - Sensilube Glijmiddel 40 ml Accessoires
Sensilube is de oplossing voor vaginale droogheid. Sensilube is een vloeibaar glijmiddel op waterbasis dat het lichaamseigen vocht benadert en perfect..

€ 14,90

De Monster Cock Pillen van Devils Candy is een maandelijkse kuur waarbij je dagelijks in de ochtend en avond een tablet neemt met voldoende water..

€ 39,90

Deze Durex condooms zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. - Transparant condoom.  ..

€ 14,90

Fleshlight - Waterbasis Glijmiddel 250 ml Accessoires
Fleshlube Water werd ontworpen om een optimaal zacht en vochtig gevoel te geven, om je genotsmomenten te verbeteren, waardoor ze zo goed als de perfec..

€ 19,90

Durex - Play Tingle Glijmiddel Accessoires
Dit zijdezachte glijmiddel heeft een langdurig effect en geeft je overal waar je het maar aanbrengt een heldere, prikkelende sensatie. Met dit glij..

€ 12,90