Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Spanish Fly Extra

1 beoordelingen

€ 9,90
Op voorraad

Met de Spanish Fly Extra van Cobeco heb je gegarandeerd een passionele vrijpartij voor de boeg. Wanneer je het drankje op hebt zul je meteen een sensueel gevoel ervaren waardroor je jouw partner wilt aanraken, strelen en wilt bespringen. Zelfs de meest sekloze persoon wordt super sexy van Spanish Fly Extra. De Spanish Fly Extra is meer geconcentreerd van de originele Spaanse Vlieg, vandaar het krachtige effect. Zet je daarom schrap voor een vrijpartij waar de vonken vanaf zullen vliegen. Inho..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Shiatsu - Massage Olie Sensuele Jasmijn 250 ml

€ 19,90

BestellenToegevoegd
Fifty Shades Of Grey - Sweet Touch Mini Clitoris Vibrator
BestellenToegevoegd
Shunga - Massagekaars Afrodisiac & Rozen

€ 24,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Met de Spanish Fly Extra van Cobeco heb je gegarandeerd een passionele vrijpartij voor de boeg. Wanneer je het drankje op hebt zul je meteen een sensueel gevoel ervaren waardroor je jouw partner wilt aanraken, strelen en wilt bespringen. Zelfs de meest sekloze persoon wordt super sexy van Spanish Fly Extra. De Spanish Fly Extra is meer geconcentreerd van de originele Spaanse Vlieg, vandaar het krachtige effect. Zet je daarom schrap voor een vrijpartij waar de vonken vanaf zullen vliegen.

Inhoud: 15ml

Let op: Wij kunnen geen resultaten garanderen. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Bij twijfel altijd uw huisarts raadplegen.

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten