0

Bekijk onze Nieuwe Site Sale!

Vibrators

De Lush 2.0 Smartphone Bullet Vibrator van Lovense is de vernieuwde en verbeterde versie van de Lovense Lush 1 Bullet Vibrator. De Lovense Lush 2.0 Bullet Vibrator is het ultieme s..

€ 109,90

De Liberty van Womanizer is een seksspeeltje voor dames waarmee op unieke, en zeer effectieve, wijze de clitoris gestimuleerd wordt. De Liberty is de vervanger van de door vel..

€ 99,90

Nieuw
We-Vibe - Moxie Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes We-Vibe - Moxie Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Moxie App Bestuurbare Clitoris Vibrator van We-Vibe is een zoals de naam al doet vermoeden een seksspeeltje voor dames welke je aan de voorkant van je ondergoed draagt ter stimu..

€ 129,90

Nieuw
Crave - Vesper Vibrator Necklace Zilver Vrouwen Speeltjes Crave - Vesper Vibrator Necklace Zilver Vrouwen Speeltjes

De Vesper Vibrator Necklace Zilver van Crave is een luxe USB-Oplaadbare clitoris vibrator en de eerste in zijn soort. Vesper is te dragen als ketting, maar dankzij het elegant..

€ 79,90

Nieuw
CalExotics - California Dreaming Malibu Minx Vrouwen Speeltjes CalExotics - California Dreaming Malibu Minx Vrouwen Speeltjes

De California Dreaming Malibu Minx van CalExotics is een zeer veelzijdige vibrator welke zowel de G-Spot en de Clitoris. De California Dreaming Malibu Minx is voorzien van een memo..

€ 99,90

Nieuw
Satisfyer - White Temptation Lay-On Vibrator Vrouwen Speeltjes

De White Temptation Lay-On Clitoris Vibrator van Satisyfer is een opleg vibrator welke comfortabel in de palm van je hand ligt terwijl je geniet van prettige vibraties. De vib..

€ 29,90

Nieuw
Crave - Vesper Vibrator Necklace Rose-Gold Vrouwen Speeltjes Crave - Vesper Vibrator Necklace Rose-Gold Vrouwen Speeltjes

De Vesper Vibrator Necklace Rose-Gold van Crave is een luxe USB-Oplaadbare clitoris vibrator en de eerste in zijn soort. Vesper is te dragen als ketting, maar dankzij het eleg..

€ 89,90

Nieuw
Satisfyer - Sweet Sensation Lay-On Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Sweet Sensation Lay-On Clitoris Vibrator van Satisyfer is een opleg vibrator welke comfortabel in de palm van je hand ligt terwijl je geniet van prettige vibraties. De vibrator ..

€ 39,90

De Virtual Rabbit van PornHub is ontworpen om al je fantasieën tot leven te brengen. Deze rabbit is meer dan een vibrator door de geavanceerde technologie waardoor je interactie ku..

€ 119,90

Nieuw
Pipedream - Classix Siliconen Fun Vibe Roze Vrouwen Speeltjes Pipedream - Classix Siliconen Fun Vibe Roze Vrouwen Speeltjes

De Classix Siliconen Fun Vibe Roze van Pipedream is een kleine clitoris vibrator en perfect voor beginners. Deze ultra-smooth sliconen Fun Vibe laat je genieten van een kracht..

€ 24,90

Nieuw
Irresistible By Shots - Invincible Airwave Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes Irresistible By Shots - Invincible Airwave Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes

De Invincible Airwave Clitoris Stimulator uit de Irresistible collectie van Shots is een Airwave stimulator die zich naar de vorm van het lichaam beweegt om zo optimaal de cli..

€ 99,90

De Kip van Dame is een kleine ergonomisch ontworpen siliconen USB-oplaadbare clitoris vibrator. De siliconen bovenkant heeft lichtelijk de vorm van een cup waardoor je de clitoris ..

€ 99,90

Nieuw
Crave - Vesper Vibrator Necklace Gold Vrouwen Speeltjes Crave - Vesper Vibrator Necklace Gold Vrouwen Speeltjes

De Vesper Vibrator Necklace Gold van Crave is een luxe USB-Oplaadbare clitoris vibrator en de eerste in zijn soort. Vesper is te dragen als ketting, maar dankzij het elegante ..

€ 174,90

Nieuw
Satisfyer - Purple Pleasure Lay-On Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Purple Pleasure Lay-On Vibrator van Satisyfer is een opleg vibrator welke comfortabel in de palm van je hand ligt terwijl je geniet van prettige vibraties. De vibrator kent..

€ 29,90

Europe Magic Wand: De Sex And The City Wand MassagerDe Europe Magic Wand heeft zijn bekendheid als beste Wand Massager verworven doordat deze het populaire seksspeeltje was in de h..

€ 114,90

-6%
Fun Factory - Stronic G Penetrerende Pulsator Vrouwen Speeltjes Fun Factory - Stronic G Penetrerende Pulsator Vrouwen Speeltjes

De Stronic G Penetrerende Pulsator van Fun Factory is een spannend seksspeeltje voor vrouwen waarbij penetratie nagebootst wordt. De Stronic G Penetrerende Pulsator heeft..

€ 149,90 € 159,90

Nieuw
Satisfyer - Dark Desire Lay-On Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Dark Desire Lay-On Clitoris Vibrator van Satisyfer is een opleg vibrator welke comfortabel in de palm van je hand ligt terwijl je geniet van prettige vibraties. De vibrator..

€ 29,90

De Nora van Lovense is een Oplaadbare Teledildonic Rabbit Vibrator en hoort bij de Max Masturbator, maar voorziet u ook zonder Max van ultiem genot. Nora is een vibrator die u zowe..

€ 109,90

De Sync Flexibele Couples Vibrator is het nieuwste seksspeeltje voor stellen van We-Vibe. De Sync Flexibele Couples Vibrator is een vernieuwde versie van de meest verkoch..

€ 189,90

Met de Lady Bi Duale Tarzan Vibrator van Fun Factory verdubbel je je plezier. De Lady Bi is een elegante duale vibrator met een afmeting waar je zeker van zult genieten. Lady Bi is..

€ 109,90

De Lydia 1 Smartphone Bestuurbare Vibrator van Realov is een uitdagende clitorale vibrator welke u in het bijpassende slipje draagt en bestuurd wordt via een iPhone of Android tele..

€ 59,90

Sona Clitorale Stimulator is het nieuwste en meest revolutionaire seksspeeltje van LELO waarmee je eenvoudig en heel prettig de clitoris gericht kunt stimuleren en zo een orga..

€ 99,90

De Keri USB-Oplaadbare Clitorale Vibrator van Svakom is een luxe vrouwen seksspeeltje voor ultieme clitorale stimulatie. De vibrator heeft een zeer krachtige motor, maar een p..

€ 69,90

Verlicht uw liefdesleven met de Luminate van de LUZ by ToyJoy Lovelight Collectie. De Luminate is een zachte G-Spot en Clitoris Vibrator met 7 ondeugende settings. Deze modern..

€ 49,90

Bi Stronic Fusion Pulsator van Fun Factory is een krachtige penetrerende tarzan vibrator die u intense vibraties laat ervaren via de clitoris en de G-spot verwent met ste..

€ 169,90

Iedereen heeft een fantasie  Klaar voor iets anders? Vibease is een nieuwe, discrete sensuele vibrator. In combinatie met de state-of-the-art smartphone app, heb je de macht ..

€ 99,90

De vernieuwde G Vibe 2 behoort tot de stilste en meest veelzijdige vibratoren ter wereld en beschikt nu over 100% sterkere vibraties. Daarnaast heeft hij nu ook 3 oplaadbare&n..

€ 89,90

De Dubbele Turbo Rabbit Vibrator van ToyJoy is een seksspeeltje voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Deze mooie Rabbit Vibrator heeft roterende pleasure beads en een dubbe..

€ 54,90