0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Swan

-57% Swan - Touch Solo USB-Oplaadbare Vibrator Vrouwen Speeltjes Swan - Touch Solo USB-Oplaadbare Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Touch Solo USB-Oplaadbare Stimulator van Swan is een ergonomisch vormgegeven tarzan vibrator waarbij het grote oppervlak van de clitoris stimulator..

€ 59,90 € 139,90

De Love Swan USB Vibrator van Swan is een USB-oplaadbare en waterproof vibrator die zowel de G-spot als de clitoris stimuleert. Me..

€ 129,90

De Touch Trio USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator van Swan is een uitdagende tarzan vibrator welke stimuleert met een drievoudige clitoris stimu..

€ 139,90

De Royal Swan is voorzien van twee varianten: rotatie en vibratie. Dit is de enige vibrator in de Swan lijn die een roterend lichaam heeft. Het heeft ..

€ 129,90

De Swan Wand Massager van Swan is een krachtig USB oplaadbare en waterproof vrouwen speeltje dat zowel een wand massager als vibrator is. Met een prac..

€ 139,90

-47% Swan - Touch Duo USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator Vrouwen Speeltjes Swan - Touch Duo USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator Vrouwen Speeltjes

De Touch Duo USB-Oplaadbare Roterende Duale Stimulator van Swan is een sensationele tarzan vibrator welke stimuleert met een twee lange bunny oren en ..

€ 89,90 € 169,90

Deze verzorgende vibrator heeft twee motoren aan één kant om tegelijkertijd meer erogene zones te stimuleren. De twee synthetische vibrators stimulere..

€ 119,90

De Trumpeter Swan is het oorspronkelijke ontwerp in de Swan collectie. Zijn lange en flexibele hals zorgt voor een uitgebreide verscheidenheid van sti..

€ 119,90

Deze romantische vibrator heeft zoveel meer te bieden dan eenvoudige schoonheid. Met twee zeer krachtige motoren en een afgeronde hals, kan de Swan Pr..

€ 119,90

Met de Swan Clutch vaginale kegel ballen brengt u uw kegeltraining naar een heel ander level. Aan en uit te zetten door de vaginale spieren aan te spa..

€ 119,90

De Silver Swan is een sexy alter ego met diepe hypnotische krachten. De geaccentueerde rondingen plagen lichaam en geest, de fenomenale kracht geeft u..

€ 119,90

Beroemd om zijn uitgesproken kop, zorgt deze stille Swan voor een hoop heisa. Trillingen aan beide uiteinden met een flatterende puntige kop maakt de ..

€ 109,90

De Kissing Swan USB Vibrator van Swan is een USB-oplaadbare en waterproof vibrator die zowel de G-spot als de clitoris stimuleert. Met de Kissing Swan..

€ 129,90

Laat niks tussen jullie in komen met de Eternal Swan voorbinddildo van Swan. Zonder harnas te gebruiken door het korte deel in de vagina in te brengen..

€ 129,90

De Adore Petite Beauty Oplaadbare Vibrator van Swan is een USB-oplaadbare en waterproof vibrator die zowel de G-spot als de clitoris&nb..

€ 139,90

Gladde vibrator met prima afmetingen, drie stimulatieribbels op vaginaopening-niveau en clitorisstimulator. Je kunt de roterende schacht apart laten t..

€ 149,90

De Adore Elegance Oplaadbare Vibrator van Swan is een USB-oplaadbare en waterproof vibrator die zowel de G-spot als de clitoris st..

€ 139,90

Swan

Swan is een merk uit de keuken van Stephan Bannister en BMS Factory en met Swan produceren zij de meest hoogwaardige silicone speeltjes. Met het design van de Swan speeltjes geven zij de moderne vrouw een speeltje in handen die maar liefst 100% meer in huis heeft dan reguliere speeltjes vanwege het aanbrengen van een groter werkend oppervlak op het speeltje. Waardoor je niet geniet van slechts een deel van de vibrator, maar de vibrator is zijn geheel. De gehele Swan-collectie maakt gebruik van hoge standaarden op het gebied van efficiëntie, opladen en waterproof-mogelijkheden. Tevens zijn alle Swan vibrators geproduceerd van 100% silicone en zijn daardoor lichaamsvriendelijk. Swan vibrators zijn elastisch en geven sterke vibraties af dankzij het gebruik van de Powerbullet als motor. Swan is een fenomenale luxe vibrator en een ware must voor elke vrouw.