Gratis Satisfyer t.w.v. € 40 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
-15%
The Cowgirl - Premium Riding Sybian Seks Machine Vrouwen Speeltjes The Cowgirl - Premium Riding Sybian Seks Machine Vrouwen Speeltjes
De Premium Riding Sybian Seks Machine van The Cowgirl is een prachtig vormgegeven revolutionair seksspeeltje voor hem en haar dat de stimulatie n..

€ 1.699,90 € 1.999,90

Nieuw
HiSmith - Premium 4 Fuck Machine 2.0 App Bestuurbaar Vibrators HiSmith - Premium 4 Fuck Machine 2.0 App Bestuurbaar Vibrators
De Premium Fuck Machine 2.0 van HiSmith is een app bestuurbare sex machine voor hands-free penetratie genot. De Premium 4 Fuck Machine 2.0 is de ..

€ 694,90

De FMachine Gigolo Fuck Machine van Mister B is een stijlvolle, elegante, gerafineerde en super sexy neukmachine. Dat zijn geen woorden welke u vaak g..

€ 594,90

Als u op zoek bent naar een reis-vriendelijke sex machine die kan werken op alle elektrische stroomaansluitingen in de wereld, is de Fetish Fantasy Se..

€ 349,90

Ga maar eens lekker zitten op de iRide en geniet van handsfree clitoris stimulatie. Nu pas kan je echt genieten van je favoriete standje met de sensat..

€ 149,90

-20%
Fetish Fantasy - Opblaasbare Hot Seat Vrouwen Speeltjes Fetish Fantasy - Opblaasbare Hot Seat Vrouwen Speeltjes
Vibrerende love-chair Voor het ultieme lustgevoel. Maak jezelf in de hoogste staat van opwinding met deze opblaasbare zitting met ingebouwde vibr..

€ 59,90 € 74,53

De Pro Traveler Seksmachine 2.0 Premium met Smart App van HiSmith is een compacte extreem krachtige app bestuurbare sex machine die jou (en je partner..

€ 299,90

Hands Free Seks Met de Sex Machine

De Sex Machine geeft je de mogelijkheid tot hands free seks. Zo geniet je van penetratie zonder dat je zelf de dildo vast hoeft te houden, maar wordt je verwent met een heerlijke penetratie die varieert van hard tot harder. De sex machine is daarom niet alleen leuk voor solo plezier, maar ook als toevoeging voor stellen. Nu hebben jullie beide handen vrij en geniet hij bijvoorbeeld van een blow-job terwijl zij van achter verwent wordt door de sex machine. Hot Stuff heeft zowel elektrische sex machines zoals de Fetish Fantasy Draagbare Veelzijdige Sex Machine in haar assortiment als manuele sex machines zoals de LoveGlider van LoveBotz. De verschillende Sex Machines hebben elk hun eigen sterke punten. Zo is de LoveBotz VersaFuk Veelzijdige Love Machine een handige sex machine als je op zoek bent naar zowel horizontale als verticale penetratie, maar kun je de RoboFuk Love Machine weer gemakkelijk meenemen op reis. Vrijwel elke sex machine wordt geleverd met een bijpassende vibrator en dildo die je gemakkelijk opschroeft.