0

10% Korting op ALLES met code: hot10

Klassieke Vibrators

-17%
Fun Toys - G Vibe 2 Anatomical Massager Vrouwen Speeltjes Fun Toys - G Vibe 2 Anatomical Massager Vrouwen Speeltjes

De vernieuwde G Vibe 2 behoort tot de stilste en meest veelzijdige vibratoren ter wereld en beschikt nu over 100% sterkere vibraties. Daarnaast heeft ..

€ 74,90 € 89,90

Nieuw
Fun Toys - Gvibe 3 Multifunctionele Vibrator Vrouwen Speeltjes Fun Toys - Gvibe 3 Multifunctionele Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Gvibe 3 Multifunctionele Vibrator behoort tot de stilste en meest veelzijdige vibratoren ter wereld en sterke vibraties. Daarnaast heeft de Gvibe 3..

€ 89,90

Zalo is een luxueus merk dat seksspeeltjes voor dames ontwerpt en produceert in eigen atelier. De seksspeeltjes zijn de perfecte combinatie tussen kwa..

€ 149,90

-6%
Fun Factory - Stronic G Penetrerende Pulsator Vrouwen Speeltjes Fun Factory - Stronic G Penetrerende Pulsator Vrouwen Speeltjes

De Stronic G Penetrerende Pulsator van Fun Factory is een spannend seksspeeltje voor vrouwen waarbij penetratie nagebootst wordt. De Stronic..

€ 149,90 € 159,90

Verlicht uw liefdesleven met de Luminate van de LUZ by ToyJoy Lovelight Collectie. De Luminate is een zachte G-Spot en Clitoris Vibrator met 7 on..

€ 49,90

De Big Boss G5 Vibrator is een indrukwekkende waterproof en compleet USB-oplaadbare vibrator. De krachtige motor zorgt voor krachtige vibrat..

€ 94,90

De Osci Oscillerende G-Spot Vibrator van Lovense is het eerste oscillerende seksspeeltje voor vrouwen waardoor je kunt genieten van een pinpoint ..

€ 109,90

Vibrerende stimulator met prachtige design print. Langdurige, krachtige en verfijnde PowerBullet. 3 snelheden, draadloos en waterproof. Lengte: ..

€ 14,90

De Magnum Opus Thruster Vibrator van ToyJoy is een penetrerende vibrator met een bereik van maar liefst 8 centimeter. De Magnum Opus Thruste..

€ 84,90

Nog spannender dan zijn naamgenoot, is Charlie Tango een supergladde klassieke vibrator klaar om je naar nieuwe hoogten van genot te brengen. De stevi..

€ 34,90

Met de G5 Vibe Tiger Vibrator van Fun Factory, een krachtige waterproof USB-oplaadbare vibrator voor clitorale stimulatie, heeft u een krachtig en ste..

€ 94,90

Deze verbeterde Bgood Deluxe Curve vibrator is voor elk wat wils. Uitstekend te gebruiken voor stimulatie van de G-Spot door haar lichaamsvolgende cur..

€ 44,90

De Crush Mi Amor Ish Siliconen Clitoris Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een bescheiden formaa..

€ 29,90

De Abby G Vibrator is een compleet nieuw seksspeeltje van Fun Factory en behoort tot de Battery+ lijn. Fun Factory voorziet je met de Essential H..

€ 79,90

De Classique Vibe Clitorale Vibrator van Rianne S is een klassieke Clitorale Vibrator waar je een leuk bijpassend tasje bij krijgt om je vibrator in o..

€ 34,90

De King Cock 24 cm Vibe Stiffy  van Pipedream is een goed geschapen vibrerende dildo met een lengte van 24 centimeter en diameter van 6..

€ 29,90

De King Cock 16.5 cm Vibe Stiffy  van Pipedream is een goed geschapen vibrerende dildo met een lengte van 16.5 centimeter en diameter v..

€ 19,90

De Crush Honey Siliconen G-Spot Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimuleer..

€ 44,90

De Crush Cupcake Siliconen G-Spot Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een mooi formaat en stimule..

€ 39,90

De MyLover G-Spot Thrusting Vibrator van My Toys is een penetrerende vibrator om zo de G-Spot optimaal te stimuleren. De vibrator maakt een op en..

€ 89,90

De perfecte staafvibrator Uma van Je Joue. Volgt de curve van het vrouwelijke lichaam perfect zowel intern wanneer u op zoek bent naar de G-Spot of ui..

€ 84,90

De Stronic Surf Pulsator van Fun Factory is een pulsator welke speciaal ontworpen is voor een diepe massage. Dit kan een G-Spot massage zijn voor..

€ 154,90

Met de G5 Vibe Patchy Paul vibrator haalt u een sterke oplaadbare en waterproof vibrator in huis waar u zeker weten van zult gaan genieten. De krachti..

€ 84,90

De Real Vibration S G-Spot Vibrator  van Dorcel is een semi-realistiche siliconen vibrator en daarmee een perfect seksspeeltje voor vrouwen ..

€ 44,90

ToyJoy - Ladou Seduction Waterproof Mini Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Seduction Waterproof Mini Vibrator is een ondeugend seksspeeltje uit de Ladou lijn van ToyJoy. De Ladou Seduction geeft een krachtige vibratie af w..

€ 34,90

De King Cock 30.5 cm Vibe Stiffy  van Pipedream is een goed geschapen vibrerende dildo met een lengte van 30.5 centimeter en diameter v..

€ 29,90

De King Cock 21 cm Vibe Stiffy  van Pipedream is een goed geschapen vibrerende dildo met een lengte van 21 centimeter en diameter van 5..

€ 29,90

De King Cock 18.5 cm Vibe Stiffy  van Pipedream is een goed geschapen vibrerende dildo met een lengte van 18.5 centimeter en diameter v..

€ 22,90

De Crush Jelly Bean Siliconen Clitoris Vibrator van Pipedream is een perfecte vibrator voor beginners. Deze vibrator heeft een bescheiden formaat..

€ 29,90

De Mr Boss Vibrator is het nieuwste seksspeeltje van Fun Factory, behoort tot de Battery+ lijn en is feitelijk een kopie van één van de best verk..

€ 79,90

De Freed Oplaadbare Klassieke Golvende Vibrator uit de Fifty Shades Of Grey collectie is een sensationeel seksspeeltje voor dames ter stimulatie ..

€ 64,90

De Silker G Point Curved USB-Oplaadbare Vibrator van Dorr is een volledige waterproof seksspeeltje voor vrouwen met en geweldige Turbo Speed Func..

€ 69,90