0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Rianne S

De French Rose Hartvormige Vibrator van Rianne S is een discrete Clitorale Vibrator waar je een leuke opbergbox bij krijgt om je vibrator in op te ber..

€ 34,90

De Xena Rabbit Vibrator uit de nieuwe collectie van Rianne S is een prachtig gevormd seksspeeltje voor vrouwen. Met zijn natuurlijke rondingen sl..

€ 79,90

Deze booty plugs in medische siliconen komen in drie formaten. De plugs zijn prachtig afgewerkt met een steen en zien er uit als juweeltjes. De ideale..

€ 44,90

De Duo Vibe Stellen Vibrator van Rianne S is een nieuwe innovatie op het gebied van seksspeeltjes voor stellen. De Duo is ontworpen voor stellen ..

€ 79,90

De Pussy Playballs Kegel Trainers van Rianne S is een mooie set vaginale ballen om de bekkenbodem spieren mee te trainen. De set bestaat uit 4 ve..

€ 34,90

Het Masker IV Violaine van Rianne S heeft een prachtige look alsof het uit Venetie komt. Het is mysterieus, stijlvol en onwijs sexy. Het masker kan wo..

€ 14,90

De Classique Vibe Clitorale Vibrator van Rianne S is een klassieke Clitorale Vibrator waar je een leuk bijpassend tasje bij krijgt om je vibrator in o..

€ 34,90

Booty plug in goud 'plated medical grade' staal. Deze booty plugs komen in twee formaten. De plugs zijn prachtig afgewerkt met een steen en zien ..

€ 59,90

Met de Ana's Trilogie Ondeugende Set II van Rianne S brengt u plezier in drie delen en laat u daarom genieten van drie spannende speeltjes. Vernoemd n..

€ 34,90

Met de Ana's Trilogie Ondeugende Set I van Rianne S brengt u plezier in drie delen, maar laat u genieten van vier spannende speeltjes. Vernoemd naar d..

€ 34,90

De Classique Vibe Stud van Rianne S is een waterproof mini vibrator waarmee je op prettige wijze de clitoris stimuleert. De vibrator heeft een si..

€ 29,90

De Moon Waterproof Clitorale Vibrator van Rianne S is mooi seksspeeltje voor vrouwen dat gebruikt wordt voor clitorale stimulatie. De clitorale v..

€ 54,90

Het Masker III Francoise van Rianne S heeft een prachtige look alsof het uit Venetie komt. Het is mysterieus, stijlvol en onwijs sexy. Het masker kan ..

€ 14,90

Het Masker II Brigitte van Rianne S heeft een prachtige look alsof het uit Venetie komt. Het is mysterieus, stijlvol en onwijs sexy. Het masker kan wo..

€ 14,90

Het Masker I Jane van Rianne S heeft een prachtige look alsof het uit Venetie komt. Het is mysterieus, stijlvol en onwijs sexy. Het masker kan worden ..

€ 14,90

De Fembot Body Wand Retro Massager uit de nieuwe collectie van Rianne S is een seksspeeltje voor vrouwen ter stimulatie van de clitoris. Deze spe..

€ 79,90

De Essentials - Kit D'Amour van Rianne S is een intieme Love Kit dat koppels inspireert om intiem te zijn op een spannende elegante manier. Daarn..

€ 28,90

De Classique Vibe Pride van Rianne S is een waterproof mini vibrator waarmee je op prettige wijze de clitoris stimuleert. De vibrator heeft een s..

€ 29,90

De Bella Mini Body Wand Massager is een prachtig seksspeeltje uit de nieuwe collectie van Rianne S. De Bella Mini Body Wand Massager brengt ..

€ 69,90

Met de Ana's Trilogie Ondeugende Set III van Rianne S brengt u plezier in drie delen, maar laat u genieten van vier spannende speeltjes. Vernoemd naar..

€ 34,90

De Classique Vibe Posh French Rose van Rianne S is een special edition van de door dames geliefde Rianne S Classique Vibe. De vibrator is een wat..

€ 29,90

Rianne S

De producten van Rianne S zijn een verfijnde combinatie van seksualiteit, klasse en intelligentie die allen waarmaken wat zij beloven: het prikkelen van uw zintuigen. De Rianne S collectie nodigt u uit om uw seksuele grenzen te verkennen en wie weet te verleggen. Het is tijd om de godin, die elke vrouw in zich heeft, te bevrijden. Rianne S wil dat jij jouw erotische energie aanwakkert en intens geniet. De producten uit de collectie zijn ontworpen om uw sensualiteit te prikkelen, zijn super classy en tevens van hoogwaardige kwaliteit. Elke hedendaagse vrouw zou een product van Rianne S in haar collectie moeten hebben, want Rianne S is een merk dat de vrouwelijkheid hoog in het vaandel heeft en aanmoedigt.