Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Hot Stuff's Keuze
De Edge 2 van Lovense is de vernieuwde en verbeterde versie van de Lovense Edge verstelbare prostaat massager, de eerste op afstand bestuurbare P-Spot..

€ 108,90

Hot Stuff's Keuze
De Hush Smartphone Butt Plug van Lovense is een anaal seksspeeltje dat je op afstand met de mobiele telefoon kunt besturen. De Hush is ontworpen ..

€ 109,00

De Tilt Duaal Vibrerende Verwarmde Plug van Lora DiCarlo is een multifunctioneel seksspeeltje dat je kunt gebruiken voor G-spot tot P-Spot stimul..

€ 154,90

De Plugz Butt Plug Nr. 2 Unisex Siliconen Anale Plug van FeelzToys is een prachtige unisex siliconen buttplug. De buttplug heeft ronde vormen, wa..

€ 14,90

-8%
Nexus - Beat Remote Control Prostaat Thumper Anale Speeltjes Nexus - Beat Remote Control Prostaat Thumper Anale Speeltjes
De Beat Remote Control Prostaat Thumper van Nexus is een prostaat massager die je via de draadloze afstandbediening eenvoudig kan besturen voor h..

€ 174,90 € 189,90

De Aneros Helix Syn Trident is ontworpen met het oog op de mannelijke anatomie om zo de prostaat te stimuleren en daarmee voor meerdere en geweldige o..

€ 69,90

De Vick Neo App Bestuurbare Prostaat Massager van Svakom is een vibrerende prostaat massager die je op afstand via de Svakom App kunt (laten) bes..

€ 69,90

De Booty Call Plugs van Satisfyer is een set anale seksspeeltje voor zowel hem als haar. Elke butt plug heeft een unieke vorm en zorgt op zijn ei..

€ 14,90

Nieuw
Pipedream - 3Some by Pipedream Wall Banger Plug Met Zuignap Vrouwen Speeltjes Pipedream - 3Some by Pipedream Wall Banger Plug Met Zuignap Vrouwen Speeltjes
De Wall Banger Plug uit de 3Some collectie van Pipedream is een multifunctionele unisex krachtig vibrerende plug met afneembare zuignap en magnetische..

€ 99,90

De Plugz Butt Plug Nr. 1 Unisex Siliconen Anale Plug van FeelzToys is een prachtige unisex siliconen buttplug. De buttplug heeft ronde vormen, wa..

€ 14,90

De Plugz Butt Plug Color Siliconen Unisex Anale Plug van FeelzToys is een prachtige unisex siliconen buttplug. De buttplug heeft een kegel vorm m..

€ 19,90

-9%
Aneros - Eupho Classic Prostaat Massager Anale Speeltjes Aneros - Eupho Classic Prostaat Massager Anale Speeltjes
De Eupho Trident Gevorderd Prostaat Massager is een subtiele prostaat massager dankzij de fijn gevormde kleine kop en slankere steel waardoor hij..

€ 49,90 € 54,90

-17%
Anal Fantasy - First Time Fun Anale Beads Anale Speeltjes
Als je nog onervaren bent, zijn de First-Time Fun Beads precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen. De F..

€ 14,90 € 17,90

De Edge Verstelbare Prostaat Massager van Lovense is een anaal seksspeeltje voor mannen welke voorzien is van zeer krachtige duale motoren. Deze ..

€ 109,00

-17%
B Swish - Bfilled Basic Plus Butt Plug Anale Speeltjes B Swish - Bfilled Basic Plus Butt Plug Anale Speeltjes
De Bfilled Basic Plus Butt Plug van B Swish is een unisex butt plug. Deze buttplug is eenvoudig en comfortabel in te brengen door de spitse kop e..

€ 14,90 € 17,90

Nieuw
Pipedream - 3Some by Pipedream Wall Banger P-Spot Plug Met Zuignap Anale Speeltjes Pipedream - 3Some by Pipedream Wall Banger P-Spot Plug Met Zuignap Anale Speeltjes
De Wall Banger P-Spot Plug uit de 3Some collectie van Pipedream is een multifunctionele unisex krachtig vibrerende plug met afneembare zuignap en magn..

€ 99,90

De Plugz Butt Plug Nr. 3 Unisex Siliconen Anale Plug van FeelzToys is een prachtige unisex siliconen buttplug. De buttplug heeft ronde vormen, wa..

€ 14,90

De Small Silicone Plug heeft een taps toelopende top voor makkelijke toegang, een kop die extra sensatie biedt, en een smalle hals die het mogelijk ma..

€ 14,90

-40%
Anal Fantasy - Beginners Anale Bead Kit Anale Speeltjes Anal Fantasy - Beginners Anale Bead Kit Anale Speeltjes
Als je nog onervaren bent, is de Beginner’s Bead Kit precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  B..

€ 14,90 € 24,90

De Plugz Butt Plug Nr. 4 Unisex Siliconen Anale Plug van FeelzToys is een prachtige unisex siliconen buttplug. De buttplug heeft ronde vormen, wa..

€ 14,90

-25%
Anale Douche Whirling Spray Anale Speeltjes Anale Douche Whirling Spray Anale Speeltjes
De SevenCreations Anale Douche Whirling Spray is een anale douche met een speciale spuitkop welke rondom water spuit. Met deze anaal douche ..

€ 14,90 € 19,90

-8%
Nexus - Douche Pro Anale Douche Anale Speeltjes Nexus - Douche Pro Anale Douche Anale Speeltjes
De Douche Pro Anale Douche van Nexus helpt je bij het anaal reinigen en laat je tegelijk ook een beetje genieten. De Douche Pro Anale Douche..

€ 22,90 € 24,90

-25%
Anal Fantasy - Classix Prostaat Stimulator Anale Speeltjes Anal Fantasy - Classix Prostaat Stimulator Anale Speeltjes
Als je nog weinig ervaring hebt, is de Classix Prostate Stimulator precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkenn..

€ 14,90 € 19,90

-25%
FeelzToys - Funkybutts Buttplug Set Met Afstandbediening Anale Speeltjes FeelzToys - Funkybutts Buttplug Set Met Afstandbediening Anale Speeltjes
De Funkybutts Buttplug Set Met Afstandbediening van Feelztoys is een set van 2 vibrerende buttplugs voor stellen. Zo kun je tijdens het vrijen te..

€ 44,90 € 59,90

Ben je op zoek naar de grootste Aneros prostaat massager, maar ben je een beginner en start je liever met zijn kleinere broertje? Dan is de Aneros Pro..

€ 49,90

De Large Silicone Plug heeft een taps toelopende top voor makkelijke toegang, een kop die extra sensatie biedt, en een smalle hals die het mogelijk ma..

€ 29,90

Als je nog weinig ervaring hebt, is de Ribbed P-Spot Vibe precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! ..

€ 19,90

-20%
Anal Fantasy - Beginners Anchor Vibrerende Butt Plug Anale Speeltjes Anal Fantasy - Beginners Anchor Vibrerende Butt Plug Anale Speeltjes
Als je nog onervaren bent, is de Beginner’s Anal Anchor precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen.  ..

€ 19,90 € 24,90

Nieuw
Pipedream - 3Some by Pipedream Wall Banger Beads Plug Met Zuignap Anale Speeltjes Pipedream - 3Some by Pipedream Wall Banger Beads Plug Met Zuignap Anale Speeltjes
De Wall Banger Beads Plug uit de 3Some collectie van Pipedream is een multifunctionele unisex krachtig vibrerende plug met afneembare zuignap en magne..

€ 109,90

De Quattro Remote Control Vibrerende Pleasure Beads van Nexus is een unisex en waterproof vibrerend anaal seksspeeltje. De beads geven je fantast..

€ 74,90

-13%
B Swish - Bfilled Basic Plus Wave Butt Plug Anale Speeltjes B Swish - Bfilled Basic Plus Wave Butt Plug Anale Speeltjes
The Bfilled Basic Plus Wave Butt Plug van B Swish is een unisex masserende anale plug met een stimulerende ribbel structuur en uitdagende contour..

€ 12,90 € 14,90

Nieuw
Anal Fantasy - AssGasm Cockring Anal Beads Anale Speeltjes Anal Fantasy - AssGasm Cockring Anal Beads Anale Speeltjes
Anal Fantasy, een collectie van Pipedream, heeft nu haar best verkochte product (de Ass-Gasm Cockring) uitgebracht in een anale beads variant. De ..

€ 19,90