• Pipedream Icicles - Glazen Butt Plug No. 75 Anale Speeltjes
  • Pipedream Icicles - Glazen Butt Plug No. 75 Anale Speeltjes

Pipedream Icicles - Glazen Butt Plug No. 75

  • € 34,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

De Glazen Butt Plug No. 75 is een elegante waterproof hand-geblazen buttplug die geproduceerd is met oog op details. Elke hand-geblazen buttplug is uniek en gemaakt voor het echte sensuele werk. Deze luxueuze glazen buttplug is perfect voor anale beginners door zijn toelopende kop. Hierdoor is hij gemakkelijk en comfortabel in te brengen.

De buttplug heeft een smalle kop voor eenvoudig inbrengen gevolgd door een verdikking en een slanke hals. Het uiteinde van de glazen butt plug is voorzien van een pracht vormgegeven hart. Het ergonomische design van de basis zorgt ervoor dat de buttplug goed op zijn plek blijft zitten tussen uw billen en daarom veilig is in gebruik. Glas is hypo-allergeen, non poreus en bodysafe wanneer u uw speeltje goed onderhoud. Zo heeft u een speeltje dat een leven lang mee gaat. Ervaar de heerlijke warme of koude sensatie van de buttplug door hem voorafgaand aan uw gebruik te verwarmen of te koelen.

Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje gemakkelijk met een toycleaner.

Kenmerken
Materiaal: Glas
Lengte: 9.9 cm
Inbrengbare lengte: 7.9 cm
Breedte: 3.3 cm
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja

Laatst Bekeken

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 34,90