Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Het Intens Orgasmic Gel 10 ml van Durex is een gel dat het orgasme voor de dame versterkt.  Masseer tijdens het voorspel een paar druppeltje..

€ 19,90

Sensuva - Lic-o-licious Cotton Candy Oral Delight Cream 50 ml Accessoires
Met de Lic-o-licious Cinnabun Oral Candy Cotton 50 ml van Sensuva is het geven van een blow job net zo'n groot plezier voor jou als voor hem. De ..

€ 19,90

-25%
Sensuva - Sizzle Lips Strawberry Warming Edible Gel 125 ml Accessoires
Met de Sizzle Lips Strawberry Verwarmende Eetbare Gel 125 ml van Sensuva, de eetbare verwarmende gel die warm wordt wanneer je er op blaast, krij..

€ 14,90 € 19,90

De On For Hemp Oil Infused Arousal Oil 5 ml van Sensuva combineert de helende en verzorgende krachten van hemp zaad olie met feromonen. Deze olie..

€ 24,90

-17%
Pjur - Superhero Strong Performance Spray 20 ml Accessoires
Het unieke intieme verzorgingsproduct, speciaal ontworpen voor langdurig genot voor mannen. Geoptimaliseerde formule met meer sterk geconcentreerde in..

€ 24,90 € 29,90

Warm Cream van Viamax is ideaal te gebruiken wanneer u op zoek bent naar een middel dat u helpt de vagina wat meer prikkelbaar te maken. Warm Cream ve..

€ 19,90

Sensuva - ON Arousel Stimulerende Olie voor Haar Accessoires
De ON Arousel Stimulerende Olie voor Haar van Sensuva is een revolutionair en volledig natuurlijke opwindingsformule voor vrouwen. U brengt de olie aa..

€ 24,90

Prikkelende dauwdruppel... Instinctieve reactie, aftastende dialoog, groeiende opwinding, duizeligheid, oh ja! (Externe hulp is welkom en gewaardeerd...

€ 29,90

De Flavored Arousal Gel Sweet Berry Heat 10ml van System Jo is een stimulatie gel op waterbasis voor de clitoris met de heerlijke smaak van aardb..

€ 17,90

Sensuva - Sizzle Lips Butter Rum Warming Edible Gel 125 ml Accessoires
Met de Sizzle Lips Verwarmende Eetbare Gel 125 ml van Sensuva, de eetbare verwarmende gel die warm wordt wanneer je er op blaast, krijgen jij en ..

€ 17,90

Sensuva - ON Arousel Oil For Her Ice Accessoires
Geheel natuurlijk bruisende en verkoelende vrouwelijke stimulerende olie. Sensuva heeft een nieuwe, spannende opwinding olie gemaakt voor vrouwen. ON ..

€ 24,90

Sensuva - ON Arousel Gel for Her Original Accessoires
ON Arousal Gel biedt dezelfde warme, vibrerende sensatie die je voelt met ON Arousal Olie, nu in een gemakkelijk te gebruiken, knoeivrije, veilige for..

€ 29,90

Sensuva - Lic-o-licious Cinnabun Oral Delight Cream 50 ml Accessoires
Met de Lic-o-licious Cinnabun Oral Delight Cream 50 ml van Sensuva is het geven van een blow job net zo'n groot plezier voor jou als voor hem. De..

€ 17,90

Sensuva - Handipop Strawberry Hand Job Massager Gel 125 ml Accessoires
Met de Handipop Strawberry Hand Job Massager Gel 125 ml van Sensuva heb je nu een gel in handen waarmee jij jezelf of je partner verwent met de b..

€ 17,90

-20%
Pjur - MySpray 20 ml Accessoires
Champagnebubbels op de huid! pjur® MySpray is een effectieve en stimulerende intieme spray voor vrouwen. De speciale formule verbetert de doorbloeding..

€ 19,90 € 24,90

Intimate Earth - Discover G-Spot Stimulerend Serum 30 ml Accessoires
Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Ea..

€ 24,90

Met geavanceerde en sensuele formule. De harmonie van de EGF, Helix Aspersa Muller en L-arginine zal u doen herleven en uw vitaliteit herstellen ..

€ 29,90

Omdat we altijd wel iets vergeten iedere keer dat we weg gaan, zijn de belangrijkste dingen te vinden in deze verpakking. Heb een weekend met uiterst ..

€ 29,90

Plezier is niet beperkt tot een zin of richting. Het is overal. Het kan worden ingeademd, geluisterd, naar worden gekeken, aangeraakt en geproefd. Dee..

€ 34,90

De Flavored Arousal Gel Mint Chip Chill 10ml van System Jo is een stimulatie gel op waterbasis voor de clitoris met de heerlijke smaak van mint e..

€ 17,90

Je hebt je perfecte reismaatje gevonden. Wanneer je eenmaal de extase van Sliquid O Gel hebt ervaren, ga je nooit meer van huis zonder. De O Gel Cube ..

€ 24,90

Sliquid - Organics O Gel 33 ml Accessoires
Sliquid Stimulating O Gel is een 100% vegan stimulerende clitoris gel. Deze gel is gemaakt van natuurlijke ingredienten en helpt je op weg! Sliquid O ..

€ 24,90

Sensuva - Sizzle Lips Caramel Apple Warming Edible Gel 125 ml Accessoires
Met de Sizzle Lips Verwarmende Eetbare Gel 125 ml van Sensuva, de eetbare verwarmende gel die warm wordt wanneer je er op blaast, krijgen jij en ..

€ 17,90

Sensuva - On Arousel Oil For Her Chocolate 5 ml Accessoires
De On Arousel Olie Voor Haar Chocolade 5 ml van Sensuva is een op chocolade smaak gebaseerd stimulatie product geproduceerd uit de unieke mix van..

€ 24,90

Sensuva - ON Arousel Gel for Her Ice Accessoires
ON Arousal Gel biedt dezelfde warme, vibrerende sensatie die je voelt met ON Arousal Olie, nu in een gemakkelijk te gebruiken, knoeivrije, veilige for..

€ 29,90

Sensuva - ON Arousel Gel for Her Coffee Cake Accessoires
ON Arousal Gel biedt dezelfde warme, vibrerende sensatie die je voelt met ON Arousal Olie, nu in een gemakkelijk te gebruiken, knoeivrije, veilige for..

€ 29,90

De natuurlijke ON Arousal Balsem Voor Haar is een revolutionair, volledig natuurlijke vrouwelijke opwindingsformule perfect voor alle vrouwen die hun ..

€ 24,90

Sensuva - Handipop Green Apple Hand Job Massager Gel 125 ml Accessoires
Met de Handipop Green Apple Hand Job Massager Gel 125 ml van Sensuva heb je nu een gel in handen waarmee jij jezelf of je partner verwent met de ..

€ 17,90

Sensuva - Handipop Cotton Candy Hand Job Massage Gel 125 ml Accessoires
Met de Handipop Cotton Candy Hand Job Massager Gel 125 ml van Sensuva heb je nu een gel in handen waarmee jij jezelf of je partner verwent met de..

€ 17,90

Pjur - Man Xtend Cream 50 ml Accessoires
De nieuwe combinatie van ginkgo en ginseng extracten biedt speciale huidverzorging voor mannen. Regelmatig gebruik en masseren kan circulatie bevorder..

€ 19,90

Pjur - Man Steel Gel 50 ml Accessoires
De gel voor intensieve massage. Zorgt voor de mannelijke huid en kan ook gebruikt worden in intieme plekken. Het ingrediënt paprika extract verjongt e..

€ 19,90

Pjur - Back Door Serum 20 ml Accessoires
De speciale serum voor impulsieve anale seks. De gel vormt een onzichtbaar, beschermend laagje op de huid en vermindert gevoeligheid zonder verdovende..

€ 24,90