0
  • Intimate Earth - Gentle Clitoral Arousal Serum 30 ml Accessoires

Intimate Earth - Gentle Clitoral Arousal Serum 30 ml

  • € 24,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

In stock: Directly Available

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door gebruik te maken van organische extracten wordt het plezier en de veiligheid optimaal. Jouw gezondheid en het behouden van je seksspeeltjes staan voorop en daarom word in de producten van Intimate Earth nooit gebruik gemaakt van: parabenen, synthetische menthol, aluminium sulfaat, benzocaine of lidocaine, dierlijke/bio glycerine en aspartaam. Tijdens het genieten hoef je je met Intimate Earth geen zorgen te maken en kun je volop genieten.

Het Gentle Clitoral Arousal Serum 30 ml van Intimate Earth is een stimulerende gel die de gevoeligheid van je Clitoris vergroot. De stimulerende gel bevat Japanse Pepermuntolie waardoor de clitoris extra gevoelig wordt. We raden je aan om een klein druppeltje ter grote van een erwt aan serum op de clitoris aan te brengen voor het beste effect.

Kenmerken
Inhoud: 30 ml
Extracten: Pepermuntolie
Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Ea..

€ 24,90