0
  • Intimate Earth - Massage Olie Naked Unscented 120 ml Accessoires

Intimate Earth - Massage Olie Naked Unscented 120 ml

  • € 14,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk
Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Earth de meest natuurlijke producten en organische extracten in haar massage-olie, glijmiddelen, lustopwekkers en toy cleaners. In Intimate  Door gebruik te maken van organische extracten wordt het plezier en de veiligheid optimaal. Jouw gezondheid en het behouden van je seksspeeltjes staan voorop en daarom word in de producten van Intimate Earth nooit gebruik gemaakt van: parabenen, synthetische menthol, aluminium sulfaat, benzocaine of lidocaine, dierlijke/bio glycerine en aspartaam. Tijdens het genieten hoef je je met Intimate Earth geen zorgen te maken en kun je volop genieten.

De Massage Olie Naked Unscented  120 ml van Intimate Earth is een geurvrije massage oliemix op basis van natuurlijke oliën en gecertificeerde extracten. Pijnlijke spieren worden zo gekalmeerd en er wordt een stimulerende setting voor het lichaam gecreëerd. De olie vlekt niet op lakens en kan dagelijks op de huid gebruikt worden voor een zijdezachte huid.

Kenmerken
Inhoud: 120 ml

Bodysafe: Ja

Laatst Bekeken

Intimate Earth ontwerpt haar producten op basis van de overtuiging dat de natuur het enige en het perfecte alternatief is. Daarom gebruikt Intimate Ea..

€ 14,90