Gratis Satisfyer t.w.v. € 40 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
De Hex Condooms Original 3 Pack van LELO is een condoom dat geen compromissen maakt op het gebied van plezier, sterkte of veiligheid. De Hex..

€ 9,90

De Hex Condooms Original 12 Pack van LELO is een condoom dat geen compromissen maakt op het gebied van plezier, sterkte of veiligheid. De He..

€ 19,90

Lelo Hex: meest comfortabele condooms ooitDe HEX condooms van LELO zijn unieke condooms met een hexagon ontwerp. Na 7 jaar testen heeft Lelo het condo..

€ 34,90

Vrijen met een Wingman in plaats van met een gewoon condoom betekent minder onderbreking, lekkerder gevoel en veiliger gebruik. • Makkelijker: in 2..

€ 11,90

-15%
Durex - Real Feeling Condooms 10 St Accessoires Durex - Real Feeling Condooms 10 St Accessoires
Deze Durex Real Feeling condooms zijn extra dunne condooms voor een speciaal huid-op-huid gevoel. Real Feeling condooms hebben een Easy-On-pasvorm met..

€ 16,90 € 19,90

-13%
Durex - Extra Safe Condooms 20 st Accessoires Durex - Extra Safe Condooms 20 st Accessoires
De Extra Safe Condooms 20 st van Durex zijn speciaal gevormd om makkelijker aan te brengen en geven een beter gevoel tijdens het vrijen. De ..

€ 19,90 € 22,90

Lelo - Hex Condoms Respect XL 36 Pack Accessoires
De Hex Condooms Respect XL 12 Pack van LELO is een condoom dat geen compromissen maakt op het gebied van plezier, sterkte of veiligheid. De ..

€ 34,90

Lelo - Hex Condooms Respect XL 12 Pack Accessoires
De Hex Condooms Respect XL 12 Pack van LELO is een condoom dat geen compromissen maakt op het gebied van plezier, sterkte of veiligheid. De ..

€ 19,90

De condooms van Mister Size zijn verkrijgbaar in 7 verschillende maten, zodat jij precies de juiste maat kunt kiezen voor jouw penis. Door een co..

€ 4,90

Speciale Condooms - Voor mensen die naast veiligheid ook graag wat extra's willen toevoegen aan condoomgebruik hebben we een ruim assortiment aan condooms met een speciale toevoeging. We hebben speciale condooms van de merken Durex, Pjur, Wingman, Fifthy Shades of Grey en JimmyJane.