Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
-17%
Lovense - Lush 2.0 Smartphone Bullet Vibrator Vrouwen Speeltjes Lovense - Lush 2.0 Smartphone Bullet Vibrator Vrouwen Speeltjes
Hot Stuff's Keuze
De Lush 2.0 Smartphone Bullet Vibrator van Lovense is de vernieuwde en verbeterde versie van de Lovense Lush 1 Bullet Vibrator. De Lovense Lush 2.0 Bu..

€ 99,90 € 119,90

De Tango X van We-Vibe is één van de meest krachtige bullet vibrators ter wereld. Deze vibrator gebruik je ter stimulatie van de clitoris. We-Vib..

€ 88,90

Nieuw
Swan - The Mini Swan Rose Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes Swan - The Mini Swan Rose Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes
De The Mini Swan Rose van het luxe seksspeeltjes merk Swan is een clitoris stimulator met echte power. De vibrator heeft een slank en simpel desi..

€ 39,90

De Zee Bullet Vibrator Lapis van Dame is een discrete clitoris vibrator die je perfect mee kunt nemen op reis. De vibrator is USB-Oplaadbaar en l..

€ 29,90

De Edeny van Svakom is een app bestuurbare clitoris vibrator en perfect wanneer je in een lange afstand relatie hebt of gewoon wanneer je next-level p..

€ 89,90

De Tilt Duaal Vibrerende Verwarmde Plug van Lora DiCarlo is een multifunctioneel seksspeeltje dat je kunt gebruiken voor G-spot tot P-Spot stimul..

€ 154,90

De Aer van Dame Products is een elegante orale luchtdruk stimulator. Aer creëert pulserende trillingen van lucht dat met een zachte ronde mond he..

€ 94,90

-20%
Dame - Kip USB-Oplaadbare Siliconen Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes Dame - Kip USB-Oplaadbare Siliconen Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes
De Kip van Dame is een kleine ergonomisch ontworpen siliconen USB-oplaadbare clitoris vibrator. De siliconen bovenkant heeft lichtelijk de vorm van ee..

€ 79,90 € 99,90

Hot Stuff's Keuze
De Ferri Powerful Magnetic App Bestuurbare Panty Vibrator is het nieuwste op afstand bestuurbare seksspeeltje voor vrouwen van Lovense. Ferri is ..

€ 108,90

De Touch X van We-Vibe is een lay-on clitoris vibrator. Deze vibrator gebruik je ter stimulatie van de clitoris, maar is ook fijn om te gebruiken voor..

€ 98,90

-20%
Satisfyer - Curvy+1 Bluetooth Luchdruk Stimulator Vrouwen Speeltjes Satisfyer - Curvy+1 Bluetooth Luchdruk Stimulator Vrouwen Speeltjes
De Curvy+1 Bluetooth Luchtdruk Stimulator van Satisfyer is een ergonomisch ontworpen luchtdruk clitoris stimulator die je met de telefoon via de ..

€ 39,90 € 49,90

De Ferro Stainless Steel van Nexus is een USB-oplaadbare vibrerende (roestvrij) metalen bullet. Ferro laat je de kracht van vibratie en metaal zi..

€ 54,90

De Nyx van Magic Motion is een slim seksspeeltje dat je op afstand (wereldwijd) via een app kunt (laten) besturen. Nyx is een clitoris (en v..

€ 59,90

Ontdek Drift van Lora DiCarlo! Deze luxe bullet vibrator met verwarmingsfunctie laat je genieten van al jouw favoriete sensaties. Het rond gevormde de..

€ 104,90

De DiGiT van Hot Octopuss is een USB-oplaadbare siliconen vingervibrator. De DiGiT is een veelzijdig ergonomisch ontworpen seksspeeltje dat ..

€ 48,90

De Fin Finger Vibrator van Dame is een zeer discreet seksspeeltje voor vrouwen. De Fin is klein, veelzijdig en wordt tussen de vingers gedragen o..

€ 79,90

De Lotos App Bestuurbare Clitoris Mini Vibrator USB-Oplaadbaar van Magic Motion is een seksspeeltje voor vrouwen ter stimulatie van de clitoris, ..

€ 59,90

Hot Stuff's Keuze
Europe Magic Wand: De Sex And The City Wand MassagerDe Europe Magic Wand heeft zijn bekendheid als beste Wand Massager verworven doordat deze het popu..

€ 134,90

De Sila Sonic Clitoris Massager is de nieuwste clitoris stimulator van Lelo met een verbeterd design waarbij de mond dieper, zachter en breder is..

€ 169,00

-30%
Satisfyer Pro 2 - Waterproof Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes Satisfyer Pro 2 - Waterproof Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
Hot Stuff's Keuze
De Waterproof Clitoris Stimulator Satisfyer Pro 2 is een revolutionair clitoraal seksspeeltje voor vrouwen die je verwent met drukgolven en kietelende..

€ 34,90 € 49,90

De Purple Pleasure Lay-On Vibrator van Satisyfer is een opleg vibrator welke comfortabel in de palm van je hand ligt terwijl je geniet van pretti..

€ 29,90

-11%
Screaming O - Vibrerende Slip Met Afstandbediening Vrouwen Speeltjes Screaming O - Vibrerende Slip Met Afstandbediening Vrouwen Speeltjes
De Vibrerende Slip Met Afstandbediening van Screaming O is geeft je pure kracht in handen en verwent jou met een sterke clitorale massage. De kra..

€ 39,90 € 44,90

De Lay-On Vibrator met Edelsteen van La Gemmes is een vibrerende massager met fijne vibraties. Deze multifunctionele vibrator is te gebruiken voo..

€ 49,90

De eerste hands-free, strap-vrije, niet-intrusieve koppels vibrator.Eva II is een hands-free vibrator die vrouwen stimulatie van de clitoris geeft die..

€ 139,90

De One Night Stand van Satisfyer is een seksspeeltje voor dames ter stimulatie van de clitoris door middel van drukgolven. Daarnaast kent de One ..

€ 9,90

-18%
Dame - Pom Flexibele Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes Dame - Pom Flexibele Clitoris Vibrator Vrouwen Speeltjes
De Pom Flexibele Clitoris Vibrator van Dame is een compacte flexibele clitoris vibrator welke prettige in de palm van je hand ligt tijdens gebrui..

€ 89,90 € 109,90

De BodyWand mini wand is een onschuldig ogende maar enorm krachtige clitoris vibrator. Door de grootte van maar 10 centimeter is dit de ideale vibrato..

€ 19,90

-20%
Satisfyer - Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes Satisfyer - Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator Vrouwen Speeltjes
De Pro 2 Vibration Clitoris Stimulator van Satisfyer is een seksspeeltje voor dames waarmee je de clitoris op unieke wijze stimuleert. De Pr..

€ 47,90 € 59,90

De PalmPower Wand Massager van Swan is een vibrator met een krachtige PowerBullet motor. De PalmPower kan gebruikt worden voor een diepe massage van (..

€ 74,90

-30%
Satisfyer - Pro Penguin Next Generation Vrouwen Speeltjes Satisfyer - Pro Penguin Next Generation Vrouwen Speeltjes
Dit handige ontwerp van de Satisfyer Pro Penguin maakt vooral indruk bij nieuwkomers. Door zijn leuke vorm en eenvoudig gebruik is het ideaal voor de ..

€ 34,90 € 49,90

De Stick Vibrator van Iroha by Tenga is een zeer krachtige clitorale vibrator en favoriet van vele vrouwen. De Iroha Stick Vibrator is zeer discr..

€ 19,90

De Starlet 2 Clitoris Stimulator van Womanizer is, net als de populaire Womanizer Liberty en Womanizer Premium, een clitoris stimulator waarbij een or..

€ 89,90