0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Europe Magic Wand

-11% Europe Magic Wand Massager 220v Vrouwen Speeltjes Europe Magic Wand Massager 220v Vrouwen Speeltjes

Europe Magic Wand: De Sex And The City Wand MassagerDe Europe Magic Wand heeft zijn bekendheid als beste Wand Massager verworven doordat deze het popu..

€ 119,90 € 134,90

De Europe Magic Wand Genius G-Spot is een opzetstuk die je simpel aan jouw Europe Magic Wand bevestigd. De Genius heeft een dubbele werking door zijn ..

€ 39,90

Als alternatief kan de Europe Magic wand worden geupgrade met de Genio. Genio is een zacht siliconen hoofdje met verschillende texturen en oppervlakke..

€ 39,90

Europe Magic Wand

De meeste mensen kennen de Europe Magic Wand vanuit de hitserie Sex And The City en nog steeds is dit één van de meest gewenste en gebruikte seksspeeltjes. Dit vrouwenspeeltje is een wand massager die dankzij de sterke motor een heerlijke clitorale massage zal geven. Meer weten over de Europe Magic Wand? Lees dan verder op onze website of neem contact met ons op.

Wat is de Europe Magic Wand?

De Europe Magic Wand is een wand massager met ongekend sterke motor. Dankzij de drukknop kun je makkelijk schakelen tussen de 6 verschillende vibratie snelheden en kun je hem dus instellen zoals jij er het meest van geniet. De Europe Magic Wand is helaas niet draadloos, maar dankzij het lange snoer van 236 centimeter heb je genoeg ruimte om iedere gewenste positie in te nemen en vrij te kunnen bewegen.
Naast de Europe Magic Wand bestaan er ook de Magic Wand Original en de Hitachi Magic Wand. Het verschil is dat de Europe Magic Wand veiliger is en speciaal is ontworpen voor de Europese markt. De Europe Magic Wand is de enige van deze drie die officieel CE gecertificeerd is.

Hoe werkt de Europe Magic Wand?

Dankzij zijn krachtige motor en verschillende vibratie snelheden zorgt de Europe Magic Wand voor een heerlijke clitorale massage. De Europe Magic Wand vibreert tegen de clitoris, wat voor veel vrouwen een heerlijk orgasme te weeg kan brengen. De Europe Magic Wand heeft een ingebouwd koelsysteem om de sterke motor te koelen, waardoor de Europe Magic Wand extra veilig is en langer meegaat
Op de Europe Magic Wand kun je daarnaast twee opzet stukken zetten. Dit zorgt voor extra afwisseling in de vibraties. Zo is er het Genio Opzetstuk, met een ronde knop. Ook de originele knop van de Europe Magic Wand is rond, maar Genio heeft meer hoeken en is belegd met puntjes wat extra stimulatie van de clitoris te weeg brengt. Het Genius Opzetstuk maakt dat de Europe Magic Wand ook als G-Spot stimulator te gebruiken is. 

Samen genieten van de Europe Magic Wand

Natuurlijk kun je de Europe Magic Wand als vrouw zijnde alleen gebruiken, maar samen met je partner kan dit seksspeeltje ook veel plezier te weeg brengen. Geef de Europe Magic Wand eens aan je partner en geef je over aan zijn keuzes. Begin bijvoorbeeld met het los masseren van de spieren, waar de Europe Magic Wand overigens ook zeer geschikt voor is, en werk los naar beneden zodat jouw partner je een heerlijke clitoris massage kan geven met de Europe Magic Wand. 

Kenmerken van de Europe Magic Wand

De Europe Magic Wand is verkrijgbaar voor € 114,90. Het speeltje is gemaakt van silicone en heeft een CE-Certificaat. Bij de Europe Magic Wand zitten de extra opzet stukken niet inbegrepen, deze zijn los verkrijgbaar. Het Genio Opzetstuk is bijvoorbeeld verkrijgbaar op onze website voor 39,90.

Doordat de Europe Magic Wand een vaste stekker heeft, is deze niet te gebruiken in combinatie met water. Dankzij het 236 centimeter lange snoer is de Europe Magic Wand wel te gebruiken in iedere positie en zul je tijdens het bewegen hier geen hinder van ondervinden. 

Contact

Wil je de Europe Magic Wand in het echt zien? Kom dan eens langs in onze winkel aan de Lange Niezel 23 in Amsterdam. Wij zijn elke dag tussen 10:00 en 22:00 geopend. Ook kun je mailen naar onze klantenservice via support@hotstuff.nl of telefonisch contact opnemen met onze medewerkers via 020 - 62 27 333. 

Heb je jouw product voor 23:59 besteld? Dan heb je de Europe Magic Wand de volgende avond al in huis. Ook kunnen wij, wanneer je voor 10:00 bestelt, nog dezelfde dag jouw pakket bezorgen.