Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
Hot Stuff's Keuze
Wat zijn Libido 7 Penis Vergroting Pillen?De Libido 7 Penis Vergroting Pillen geven je de mogelijkheid de penis binnen een relatief korte periode met ..

€ 59,90

Hot Stuff's Keuze
De Max 2 Gender Neutrale Teledildonic Masturbator van Lovense is de vernieuwde en verbeterde versie van de Lovense Max Teledildonic Masturbator. ..

€ 108,90

-10% Nieuw
Hot Octopuss - Pulse Solo Lux Masturbator Mannen Speeltjes Hot Octopuss - Pulse Solo Lux Masturbator Mannen Speeltjes
De Pulse Solo Lux van Hot Octopuss is een masturbator welke de penis stimuleert met krachtige oscillaties dankzij de gepatenteerde wetenschappeli..

€ 134,90 € 149,90

De Jett Sleeve van Hot Octopuss is een seksspeeltje voor de penis welke gebruik maakt van de door Hot Octopuss gepatenteerrde Treble & Bass t..

€ 48,90

STUD 100 Delay Spray Voor Mannen Mannen Speeltjes
Hot Stuff's Keuze
De STUD Delay Spray Voor Mannen helpt u met het vertragen van de zaadlozing. De STUD sprayt u eenvoudig over de penis waarbij deze een licht verd..

€ 29,90

De Rooster Floki Pack van Velv'Or is een set van drie stevige siliconen cock ringen. De ringen zijn zeer sterk, maar ook comfortabel tijdens het ..

€ 34,90

De Spinner Masturbator Beads van Tenga is een seksspeeltje voor heren waarmee je geniet van een spannende stimulatie. De Beads Masturbator is zo ..

€ 29,90

Nieuw
Tenga - Aero Masturbator Mannen Speeltjes Tenga - Aero Masturbator Mannen Speeltjes
De Aero masturbator is het nieuwste seksspeeltje voor de penis van Tenga. Met deze masturbator ben jij volledig in controle over de zuigkracht en..

€ 69,90

De Strong One cock ring van Satisfyer is een flexibele siliconen penis ring die zich aan jouw penis aanpast. Dit zorgt ervoor dat de erectie intensive..

€ 39,90

De gepatenteerde MaleEdge Penis Vergroter Pro Versie is een 100% veilig en pijnloos penis verlenging systeem. De penis wordt blootgesteld aan een lich..

€ 149,90

Kiiroo - Keon Single Pack Interactieve Automatische Unit Mannen Speeltjes
De Keon Single Pack is een uniek en innovatief automatisch seksspeeltje voor piemels van Kiiroo. De Keon Single Pack is een automatische interact..

€ 199,90

De FeelNatalia van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Natalia Starr's vulva. De buitenzijde van de sleeve ..

€ 78,90

De FeelKenzie van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Kenzie Taylor's vulva. De buitenzijde van de sleeve i..

€ 78,90

De FeelBritney van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Britney Amber's vulva. De buitenzijde van de sleeve ..

€ 78,90

De FeelApolonia van Kiiroo is de enige masturbator (stroker) ter wereld met het uiterlijk van Apolonia Lapeidra's vulva. De buitenzijde van de sl..

€ 78,90

-10%
Fleshlight - Quickshot Vantage Combo Pack Mannen Speeltjes Fleshlight - Quickshot Vantage Combo Pack Mannen Speeltjes
De Quickshot Vantage Combo Pack is een voordeel set met daarin een Quickshot, Fleshlight waterbasis glijmiddel en de Fleshwash toy cleaner. De di..

€ 44,90 € 49,90

-14%
Fleshlight - Quickshot Riley Reid Compact Utopia Masturbator Mannen Speeltjes Fleshlight - Quickshot Riley Reid Compact Utopia Masturbator Mannen Speeltjes
De Quickshot Riley Reid Compact Utopia Masturbator van Fleshlight is een doorzichtige masturbator waarbij je zelf kunt zien hoe je penis dwa..

€ 29,90 € 34,90

De Bhandy Classic Discrete Masturbator van B Swish is een discrete masturbator waarmee je een stevige grip hebt op intense orgasmes met een zijde..

€ 29,90

De Bcharmed Basic Wave Vibrerende Cock Ring van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de erectie. De cock ring voelt flexibe..

€ 14,90

De Eclipse Masturbator van Nexus is een seksspeeltje voor piemels dat ontworpen is om zich compleet te richten op het meest gevoelige stukje hier..

€ 104,90

De Stamina Training Unit STU Anus Masturbator van Fleshlight is een speciaal ontworpen seksspeeltje voor mensen met een penis om de intense sensa..

€ 67,90

De Men Wand Vibrerende Masturbator van Satisfyer is een seksspeeltje voor de penis. De vleugels van de Men Wand omhelzen de penis als het ware en..

€ 49,90

De Rooster Travis Bulky Cock Ring met Vibrerende Mini Bullet van Velv'Or is een robuuste flexibele zacht op de huid aanvoelende siliconen cockring. Je..

€ 24,90

De Feel Stroker Vagina van Kiiroo is een manuele masturbator die ook in de Kiiroo Neon Interactieve Automatische Masturbator geplaatst kan worden..

€ 69,90

-11%
Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch Mannen Speeltjes Fleshlight Vibro - Pink Lady Touch Mannen Speeltjes
Fleshlight Vibro toont de meest recente ontwikkeling in nieuwe en innovatieve merkproducten van Fleshlight. Terwijl de buitenkant nagenoeg identi..

€ 79,90 € 89,90

De Stoya Destroya uit de Fleshlight Girls lijn, de meest populaire Fleshlight ooit, is terug van weg geweest. Dit geweldige seksspeeltje voor mannen i..

€ 79,90

De Pulse Duo Lux Draadloze Masturbator, is een sensationeel seksspeeltje van Hot Octopuss speciaal ontwikkelt voor mannen, om samen van te genieten. O..

€ 189,90

De Super Wet Travel Beaver Dark Skin Masturbator van Hidden Desire uit de Bangers collectie is een manuele masturbator geproduceerd van het uniek..

€ 19,90

De nieuwe en verbeterde Autoblow 2 Plus XT Masturbator is de eerste realistische masturbator voor mannen. De 2 Plus XT Masturbator is een masturbator ..

€ 149,90

De Rooster Ragnar Lasso Design Siliconen Verstelbare Cock Ring van Velv'Or. Deze cockring is helemaal van siliconen gemaakt, zeer stevig en heeft..

€ 14,90

De O-Ring Set van Sportsheets bestaat uit een set van 4 cockringen in 4 verschillende maten uitlopend van klein tot groot. Op deze manier kunt u voor ..

€ 9,90

De Power Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook kan..

€ 29,90