Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
De Jett Sleeve van Hot Octopuss is een seksspeeltje voor de penis welke gebruik maakt van de door Hot Octopuss gepatenteerrde Treble & Bass t..

€ 48,90

De Strong One cock ring van Satisfyer is een flexibele siliconen penis ring die zich aan jouw penis aanpast. Dit zorgt ervoor dat de erectie intensive..

€ 39,90

De Bcharmed Basic Wave Vibrerende Cock Ring van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de erectie. De cock ring voelt flexibe..

€ 14,90

De Rooster Travis Bulky Cock Ring met Vibrerende Mini Bullet van Velv'Or is een robuuste flexibele zacht op de huid aanvoelende siliconen cockring. Je..

€ 24,90

De Power Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook kan..

€ 29,90

De Diamo Vibrerende App Bestuurbare Cock Ring is het eerste externe seksspeeltje van Lovense voor mannen dat app bestuurbaar is. Diamo is een han..

€ 118,90

Een gladde siliconen cockring met ongelooflijk krachtige vibraties, Feel it, Baby! is een must-have speeltje voor koppels. Sterk en elastisch voor een..

€ 19,90

De Rooster Drake Dubbele Ring Design Cock Ring met Vibrerende Bullet van Velv'Or is een dubbele stretchy zacht op de huid aanvoelende siliconen c..

€ 29,90

Satisfyer - Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
De Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook ka..

€ 29,90

De Power Clit Vibrerende Cockring van Marc Dorcel is een leuk seksspeeltje voor mannen en is zowel geschikt voor beginners als gevorderde cockring dra..

€ 14,90

De Charged You Turn Plus van The Screaming O is een oplaadbare vibrerende ring, een seksspeeltje voor hem en haar. De Charged You Turn Plus ..

€ 29,90

De Winni Krachtig Smart Remote Control Vibrerende Penisring van Svakom is een seksspeeltje speciaal ontworpen voor stellen. De vibrerende penisri..

€ 74,90

De BCharmed Basic Plus Duale Vibrerende Cock Ring  van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter bevordering van de erectie en het uithoud..

€ 19,90

De Verge Perineum Stimulerende Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens..

€ 99,90

De Pivot Krachtig Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens We-Vibe. De ..

€ 88,90

De Tammy Vibrerende Penis Ring van Svakom is een seksspeeltje voor hem en haar. Hij draagt de Tammy Vibrerende Penis Ring om zo een extra st..

€ 64,90

Magic Motion biedt jou; Penisring Dante!'s Werelds meest geavanceerde en hoogkwalitatieve penisring. Dante is het eerste speeltje dat gebruik maa..

€ 54,90

De Bcharmed Classic Cockring van B Swish is een silicone waterproof masserende penis ring met maar liefst 5 vibratie patronen. Door het dragen van een..

€ 19,90

De Tyler All-Round Vibrerende Cockring van Svakom is een waar all-round seksspeeltje voor stellen die dol zijn op een avontuurlijke lif..

€ 79,90

De Oplaadbare Power Clit Vibrerende Cockring van Dorcel is de vernieuwde en verbeterde versie van de originele Power Clit vibrerende cockring. In..

€ 34,90

De Charged Monarch Butterfly Vibe van The Screaming O is een oplaadbare vlinder vibrerende cockring. De Charged Monarch Butterfly Vibe verwe..

€ 44,90

Screaming O Plus is al voor bijna een decennium lang de favoriete penisring van koppels met een handig wegwerp ontwerp dat het leuk en makkelijk maakt..

€ 6,90

De O Wow vibrerende erectie ring is voorzien van een superkrachtige bullet om koppels de ultieme intieme ervaring voor wederzijdse tevredenheid te gev..

€ 14,90

Met de Charge Ohare Rabbit Vibe van Screaming O is een oplaadbare dubbele cockring. De Charge Ohare is een seksspeeltje voor mannen, maar laat oo..

€ 44,90

De Ultieme Stellen Vibrerende Cage van Pipedream is een seksspeeltje dat hem en haar beide voorziet van heerlijke vibraties. De Ultieme Stel..

€ 49,90

Als je een steuntje nodig hebt om je dat beetje extra te geven is The Wingman vibrating cock ring het speeltje voor jou! De cock ring is gemaakt van s..

€ 19,90

De Remote Pleasure Ring van CalExotics is een seksspeeltje voor mannen waarmee je geniet van 12 verschillende vibratie opties. De bovenzijde van ..

€ 49,90

The Screaming O Vibrating Ring is het originele bekroonde vibrerende seksspeeltje voor stellen dat de mogelijkheid voor vrouwen verbetert om een orgas..

€ 6,90

-20%
Screaming O - Ohare XL Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes Screaming O - Ohare XL Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
De Ohare XL Vibrerende Cockring van Screaming O geeft je dubbel zo veel genot. De cockring heeft een dubbele ring waardoor je ook één ring om de balle..

€ 19,90 € 24,90

Je Joue - Mio Cockring Mannen Speeltjes
Zoekt u een cockring met de power van een normale luxe vibrator zoek dan niet verder. Een absoluut genot voor beide doordat de penis harder&..

€ 89,90

Gedeeld plezier en intensievere stimulatie voor jullie beiden komt in de vorm van deze siliconen vibrerende cockring. Glijdend rond zijn schacht, grij..

€ 19,90

De Thor Vibrerende USB-Oplaadbare Cockring van FeelzToys is een seksspeeltje voor mannen ter versterking van de erectie en tegelijk voor extra pl..

€ 29,90