0
Nieuw
Lovense - Diamo Vibrerende App Bestuurbare Cock Ring Mannen Speeltjes Lovense - Diamo Vibrerende App Bestuurbare Cock Ring Mannen Speeltjes
De Diamo Vibrerende App Bestuurbare Cock Ring is het eerste externe seksspeeltje van Lovense voor mannen dat app bestuurbaar is. Diamo is een han..

€ 118,90

De Power Clit Vibrerende Cockring van Marc Dorcel is een leuk seksspeeltje voor mannen en is zowel geschikt voor beginners als gevorderde cockring dra..

€ 14,90

-11%
The Screaming O - Charged You Turn Plus Mannen Speeltjes The Screaming O - Charged You Turn Plus Mannen Speeltjes
De Charged You Turn Plus van The Screaming O is een oplaadbare vibrerende ring, een seksspeeltje voor hem en haar. De Charged You Turn Plus ..

€ 39,90 € 44,90

De Winni Krachtig Smart Remote Control Vibrerende Penisring van Svakom is een seksspeeltje speciaal ontworpen voor stellen. De vibrerende penisri..

€ 74,90

Satisfyer - Ring 2 USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
De Ring 2 USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook kan het..

€ 29,90

Satisfyer - Ring 1 USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
De Ring 1 USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook kan het..

€ 29,90

De BCharmed Basic Plus Duale Vibrerende Cock Ring  van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter bevordering van de erectie en het uithoud..

€ 19,90

De Verge Perineum Stimulerende Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens..

€ 99,90

De Pivot Krachtig Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens We-Vibe. De ..

€ 88,90

De Tammy Vibrerende Penis Ring van Svakom is een seksspeeltje voor hem en haar. Hij draagt de Tammy Vibrerende Penis Ring om zo een extra st..

€ 64,90

Magic Motion biedt jou; Penisring Dante!'s Werelds meest geavanceerde en hoogkwalitatieve penisring. Dante is het eerste speeltje dat gebruik maa..

€ 54,90

De Bcharmed Classic Cockring van B Swish is een silicone waterproof masserende penis ring met maar liefst 5 vibratie patronen. Door het dragen van een..

€ 19,90

De Charged Remote Control Bullet en Ring van The Screaming O is een oplaadbare vlinder vibrerende cockring. De Charged Remote Control Bullet..

€ 49,90

-13%
Svakom - Tyler All-Round Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes Svakom - Tyler All-Round Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
De Tyler All-Round Vibrerende Cockring van Svakom is een waar all-round seksspeeltje voor stellen die dol zijn op een avontuurlijke lif..

€ 69,90 € 79,90

De Oplaadbare Power Clit Vibrerende Cockring van Dorcel is de vernieuwde en verbeterde versie van de originele Power Clit vibrerende cockring. In..

€ 34,90

De Charged Monarch Butterfly Vibe van The Screaming O is een oplaadbare vlinder vibrerende cockring. De Charged Monarch Butterfly Vibe verwe..

€ 44,90

Screaming O Plus is al voor bijna een decennium lang de favoriete penisring van koppels met een handig wegwerp ontwerp dat het leuk en makkelijk maakt..

€ 6,90

De O Wow vibrerende erectie ring is voorzien van een superkrachtige bullet om koppels de ultieme intieme ervaring voor wederzijdse tevredenheid te gev..

€ 14,90

Met de Charge Ohare Rabbit Vibe van Screaming O is een oplaadbare dubbele cockring. De Charge Ohare is een seksspeeltje voor mannen, maar laat oo..

€ 44,90

De Ultieme Stellen Vibrerende Cage van Pipedream is een seksspeeltje dat hem en haar beide voorziet van heerlijke vibraties. De Ultieme Stel..

€ 49,90

Als je een steuntje nodig hebt om je dat beetje extra te geven is The Wingman vibrating cock ring het speeltje voor jou! De cock ring is gemaakt van s..

€ 19,90

De Remote Pleasure Ring van CalExotics is een seksspeeltje voor mannen waarmee je geniet van 12 verschillende vibratie opties. De bovenzijde van ..

€ 49,90

The Screaming O Vibrating Ring is het originele bekroonde vibrerende seksspeeltje voor stellen dat de mogelijkheid voor vrouwen verbetert om een orgas..

€ 6,90

De Ohare XL Vibrerende Cockring van Screaming O geeft je dubbel zo veel genot. De cockring heeft een dubbele ring waardoor je ook één ring om de balle..

€ 24,90

Je Joue - Mio Cockring Mannen Speeltjes
Zoekt u een cockring met de power van een normale luxe vibrator zoek dan niet verder. Een absoluut genot voor beide doordat de penis harder&..

€ 89,90

Gedeeld plezier en intensievere stimulatie voor jullie beiden komt in de vorm van deze siliconen vibrerende cockring. Glijdend rond zijn schacht, grij..

€ 19,90

De Thor Vibrerende USB-Oplaadbare Cockring van FeelzToys is een seksspeeltje voor mannen ter versterking van de erectie en tegelijk voor extra pl..

€ 29,90

De Apollo USB-Oplaadbare Siliconen Power Ring van CalExotics is een flexibel erectie bevorderend seksspeeltje dat tegelijk ook de dames voorziet ..

€ 19,90

De Magic Touch Vibrerende Cockring is een flexibele cockring met twee afzonderlijk geplaatste krachtige motoren en een diameter van 4 centim..

€ 29,90

De Remote Orgasm Ring van CalExotics is een seksspeeltje voor mannen waarmee je geniet van 12 verschillende vibratie opties. De bovenzijde van de..

€ 59,90

De Luz Eclipse Vibrerende Penisring van ToyJoy is een krachtig vibrerende cockring met een zeer krachtige motor waardoor de vibraties als het war..

€ 49,90

ToyJoy - Ladou Luxure Viberende Cockring Mannen Speeltjes
De Ladou Luxure Viberende Cockring is een spannend seksspeeltje uit de Ladou lijn van ToyJoy. De Ladou Luxure is een cockring met een krachtige motor ..

€ 34,90