Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
De Winni Krachtig Smart Remote Control Vibrerende Penisring van Svakom is een seksspeeltje speciaal ontworpen voor stellen. De vibrerende penisri..

€ 74,90

Magic Motion biedt jou; Penisring Dante!'s Werelds meest geavanceerde en hoogkwalitatieve penisring. Dante is het eerste speeltje dat gebruik maa..

€ 54,90

De Diamo Vibrerende App Bestuurbare Cock Ring is het eerste externe seksspeeltje van Lovense voor mannen dat app bestuurbaar is. Diamo is een han..

€ 118,90

De Power Clit Vibrerende Cockring van Marc Dorcel is een leuk seksspeeltje voor mannen en is zowel geschikt voor beginners als gevorderde cockring dra..

€ 14,90

Satisfyer - Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring Mannen Speeltjes
De Rocket Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook ka..

€ 29,90

De Tammy Vibrerende Penis Ring van Svakom is een seksspeeltje voor hem en haar. Hij draagt de Tammy Vibrerende Penis Ring om zo een extra st..

€ 64,90

De Power Ring USB-Oplaadbare Vibrerende Cockring van Satisfyer is een ring die je rondom de penis draagt ter stimulatie van de erectie en ook kan..

€ 29,90

De Charged You Turn Plus van The Screaming O is een oplaadbare vibrerende ring, een seksspeeltje voor hem en haar. De Charged You Turn Plus ..

€ 29,90

-25%
B Swish - BCharmed Basic Plus Duale Vibrerende Cock Ring  Mannen Speeltjes B Swish - BCharmed Basic Plus Duale Vibrerende Cock Ring  Mannen Speeltjes
De BCharmed Basic Plus Duale Vibrerende Cock Ring  van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter bevordering van de erectie en het uithoud..

€ 14,90 € 19,90

De Verge Perineum Stimulerende Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens..

€ 99,90

De Pivot Krachtig Vibrerende Cockring is het nieuwste seksspeeltje van We-Vibe en daarbij het eerste seksspeeltje voor mannen namens We-Vibe. De ..

€ 88,90

Met de Charge Ohare Rabbit Vibe van Screaming O is een oplaadbare dubbele cockring. De Charge Ohare is een seksspeeltje voor mannen, maar laat oo..

€ 44,90

De Oplaadbare Power Clit Vibrerende Cockring van Dorcel is de vernieuwde en verbeterde versie van de originele Power Clit vibrerende cockring. In..

€ 34,90

De Bcharmed Classic Cockring van B Swish is een silicone waterproof masserende penis ring met maar liefst 5 vibratie patronen. Door het dragen van een..

€ 19,90

-13%
Satisfyer - Strong One App Bestuurbare Cock Ring Mannen Speeltjes Satisfyer - Strong One App Bestuurbare Cock Ring Mannen Speeltjes
De Strong One cock ring van Satisfyer is een flexibele siliconen penis ring die zich aan jouw penis aanpast. Dit zorgt ervoor dat de erectie intensive..

€ 34,90 € 39,90

De Tyler All-Round Vibrerende Cockring van Svakom is een waar all-round seksspeeltje voor stellen die dol zijn op een avontuurlijke lif..

€ 79,90

The Screaming O Vibrating Ring is het originele bekroonde vibrerende seksspeeltje voor stellen dat de mogelijkheid voor vrouwen verbetert om een orgas..

€ 6,90

De Ultieme Stellen Vibrerende Cage van Pipedream is een seksspeeltje dat hem en haar beide voorziet van heerlijke vibraties. De Ultieme Stel..

€ 49,90

-11%
Hot Octopuss - Jett Sleeve met Treble & Bass Technologie Mannen Speeltjes Hot Octopuss - Jett Sleeve met Treble & Bass Technologie Mannen Speeltjes
De Jett Sleeve van Hot Octopuss is een seksspeeltje voor de penis welke gebruik maakt van de door Hot Octopuss gepatenteerrde Treble & Bass t..

€ 39,90 € 44,90

Gedeeld plezier en intensievere stimulatie voor jullie beiden komt in de vorm van deze siliconen vibrerende cockring. Glijdend rond zijn schacht, grij..

€ 19,90

De Charged Monarch Butterfly Vibe van The Screaming O is een oplaadbare vlinder vibrerende cockring. De Charged Monarch Butterfly Vibe verwe..

€ 44,90

De O Wow vibrerende erectie ring is voorzien van een superkrachtige bullet om koppels de ultieme intieme ervaring voor wederzijdse tevredenheid te gev..

€ 14,90

De Ohare XL Vibrerende Cockring van Screaming O geeft je dubbel zo veel genot. De cockring heeft een dubbele ring waardoor je ook één ring om de balle..

€ 24,90

Als je een steuntje nodig hebt om je dat beetje extra te geven is The Wingman vibrating cock ring het speeltje voor jou! De cock ring is gemaakt van s..

€ 19,90

De Remoji Lifeguard Bluetooth Cockring van PicoBong, dochterbedrijf van het welbekende LELO, is een ondeugend seksspeeltje voor hem, een bluetoot..

€ 99,90

De Thor Vibrerende USB-Oplaadbare Cockring van FeelzToys is een seksspeeltje voor mannen ter versterking van de erectie en tegelijk voor extra pl..

€ 29,90

De Apollo USB-Oplaadbare Siliconen Power Ring van CalExotics is een flexibel erectie bevorderend seksspeeltje dat tegelijk ook de dames voorziet ..

€ 19,90

De Remote Pleasure Ring van CalExotics is een seksspeeltje voor mannen waarmee je geniet van 12 verschillende vibratie opties. De bovenzijde van ..

€ 49,90

-13%
B Swish - Bcharmed Basic Wave Vibrerende Cock Ring Mannen Speeltjes B Swish - Bcharmed Basic Wave Vibrerende Cock Ring Mannen Speeltjes
De Bcharmed Basic Wave Vibrerende Cock Ring van B Swish is een seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de erectie. De cock ring voelt flexibe..

€ 12,90 € 14,90

De Rooster Travis Bulky Cock Ring met Vibrerende Mini Bullet van Velv'Or is een robuuste flexibele zacht op de huid aanvoelende siliconen cockring. Je..

€ 24,90

Screaming O Plus is al voor bijna een decennium lang de favoriete penisring van koppels met een handig wegwerp ontwerp dat het leuk en makkelijk maakt..

€ 6,90

Je Joue - Mio Cockring Mannen Speeltjes
Zoekt u een cockring met de power van een normale luxe vibrator zoek dan niet verder. Een absoluut genot voor beide doordat de penis harder&..

€ 89,90

Een vibrerende cockring is eigelijk een twee in een speeltje, de cockring zelf zorgt ervoor dat een man zijn orgasme makkelijker kan uitstellen en het vibrerende stuk is er voor om een vrouw heerlijk te verwennen!