0

Nexus

De Beat Remote Control Prostaat Thumper van Nexus is een prostaat massager die je via de draadloze afstandbediening eenvoudig kan besturen voor h..

€ 189,90

-25% Nexus - Douche Bol 250 ml Anale Speeltjes

De Nexus Douche Bol is een anale douche gemaakt van een hoge kwaliteit rubber en ABS plastic. Met de Nexus Douche Bol reinig je jezelf op een vei..

€ 14,90 € 19,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel Accessoires

Glijd naar tevredenheid met dit dikke, supergelikte glijmiddel op waterbasis. Speciaal geformuleerd voor anale seks, is Slide ontworpen om lang mee te..

€ 9,95

Nexus - Douche Pro Anale Douche Anale Speeltjes

De Douche Pro Anale Douche van Nexus helpt je bij het anaal reinigen en laat je tegelijk ook een beetje genieten. De Douche Pro Anale Douche..

€ 24,90

Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger Accessoires

Een geurvrije speeltjesreiniger veilig voor gebruik met alle Nexus speeltjes, is Nexus Wash een actieve mix van natuurlijke antibacteriële ingrediënte..

€ 9,95

-8% Nexus - Revo Stealth Draadloze Prostaat Massager Anale Speeltjes Nexus - Revo Stealth Draadloze Prostaat Massager Anale Speeltjes

Nexus Revo Stealth levert discreet en op afstand bedienbaar gericht genot om de prostaat en het perineum verbazingwekkende prostaat orgasmes te bezorg..

€ 169,90 € 184,90

-8% Nexus - Revo Extreme Supersized Roterende Prostaat Massager Anale Speeltjes Nexus - Revo Extreme Supersized Roterende Prostaat Massager Anale Speeltjes

De Revo Extreme Supersized Roterende Prostaat Massager van Nexus is een anaal seksspeeltje voor mannen die op zoek zijn naar roterende grote pros..

€ 169,90 € 184,90

-14% Nexus - Ace Remote Control Vibrerende Buttplug S Anale Speeltjes Nexus - Ace Remote Control Vibrerende Buttplug S Anale Speeltjes

De Ace is een USB-oplaadbare vibrerende buttplug met afstandbediening van Nexus. De klein gevormde vibrerende buttplug is geproduceerd van z..

€ 59,90 € 69,90

-11% Nexus - Clitoris Stimulator Doxy Opzetstuk Vrouwen Speeltjes Nexus - Clitoris Stimulator Doxy Opzetstuk Vrouwen Speeltjes

De Clitoris Stimulator Doxy Opzetstuk van Nexus in samenwerking met Doxy is een opzetstuk waardoor je nu op veel meer manieren van de Doxy No. 3 ..

€ 39,90 € 44,90

-13% Nexus -  Ace Remote Control Vibrerend Butt Plug M Anale Speeltjes Nexus -  Ace Remote Control Vibrerend Butt Plug M Anale Speeltjes

Ace is een luxe butt plug voor diegenen die meer van hun genotsproducten willen. Gemaakt van zijdezachte siliconen, is het gevormd voor comfort met ri..

€ 64,90 € 74,90

-11% Nexus - Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L Anale Speeltjes Nexus - Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L Anale Speeltjes

De Ace is een USB-oplaadbare vibrerende buttplug met afstandbediening van Nexus. De groot gevormde vibrerende buttplug is geproduceerd van zijdezachte..

€ 79,90 € 89,90

-11% Nexus - Sparta Bewegende Prostaat Stroker Anale Speeltjes Nexus - Sparta Bewegende Prostaat Stroker Anale Speeltjes

De Sparta Prostaat Stroker van Nexus is een luxe prostaat stimulator met de unieke stroker technologie in de top van de schacht waardoor de prostaat g..

€ 84,90 € 94,90

De Simul8 Plug Edition Viberende Duale Motor Anale Penis & Ballen Toy van Nexus is een anaal ergonomisch ontworpen seksspeeltje dat elke man ..

€ 74,90

-7% Nexus - Revo Intense Prostaat Massager Anale Speeltjes Nexus - Revo Intense Prostaat Massager Anale Speeltjes

De Revo Intense van Nexus is een USB-oplaadbare en splash proof prostaat massager. De Revo Intense prostaat massager is ontworpen met oog voor de mann..

€ 139,90 € 149,90

Nexus - Excite Anaal Beads Anale Speeltjes

De Excite Anaal Beads van Nexus zijn een perfect anaal seksspeeltje voor beginners. De anale beads zijn vrij klein en daarom eenvoudig in te bren..

€ 19,90

-10% Nexus - Revo 2 Prostaat Stimulator Anale Speeltjes Nexus - Revo 2 Prostaat Stimulator Anale Speeltjes

De Nexus Revo 2 is een volledig oplaadbare prostaat stimulator. Het is de volgende stap in de technologie van plezier voor mannen, ontworpen om het vo..

€ 134,90 € 149,90

De Rabbit Doxy Opzetstuk van Nexus in samenwerking met Doxy is een opzetstuk waardoor je nu op veel meer manieren van de Doxy No. 3 Wand Massager..

€ 44,90

De Prostaat Doxy Opzetstuk van Nexus in samenwerking met Doxy is een opzetstuk waardoor nu ook de heren van de Doxy No.3 Wand Massager kunnen gaa..

€ 44,90

De Masturbator Sleeve Doxy Opzetstuk van Nexus in samenwerking met Doxy is een opzetstuk waardoor ook heren van de Doxy No. 3 Wand Massager (excl..

€ 44,90

-20% Nexus - Anal Starter Kit Anale Speeltjes Nexus - Anal Starter Kit Anale Speeltjes

De Nexus Anal Starter kit bestaat uit 3 vaste siliconen butt plugs van verschillende maten, ontworpen voor de gebruiker om klein te beginnen en hun we..

€ 39,90 € 49,90

De introductie van de stijlvolle en mooi vormgegeven Nexus Vibro; de eerste massagestaaf voor de mannelijke G-plek, voorzien van microchiptechnologie...

€ 94,90

We hebben onze roestvrij stalen kogel verbeterd om je een meer intense en discrete ervaring te geven. Met 5 intense vibratie instellingen, laag, ho..

€ 44,95

-11% Nexus - Silo Prostaat Stimulator Zwart Anale Speeltjes

Eindelijk, een prostaatstimulator met een verschil. Mooi op maat gemaakt voor de veeleisende man. Het Nexus Silo speeltje is ontworpen om de mannelijk..

€ 39,90 € 44,90

-14% Nexus - Sceptre Roterende Anale Stimulator Anale Speeltjes Nexus - Sceptre Roterende Anale Stimulator Anale Speeltjes

De Sceptre Roterende Anale Stimulator van Nexus is een anaal seksspeeltje voor heren, maar ook dames zullen hier plezier aan beleven. Voor de heren he..

€ 89,90 € 104,90

-14% Nexus - Ridge Rider Zwart Anale Speeltjes Nexus - Ridge Rider Zwart Anale Speeltjes

Vakkundig vervaardigd van luxe geborsteld siliconen, is de Nexus Ridge Rider voorzien van een dunne schaft, omsloten door zachte randen die samen met ..

€ 59,90 € 69,90

-8% Nexus - Revo Slim Prostaat Massager Anale Speeltjes Nexus - Revo Slim Prostaat Massager Anale Speeltjes

De Revo Slim Prostaat Massager van Nexus is een anaal seksspeeltje voor mannen ter stimulatie van de prostaat. De Revo Slim Prostaat Massage..

€ 169,90 € 184,90

-10% Nexus - Gyro Prostaat Massager Anale Speeltjes Nexus - Gyro Prostaat Massager Anale Speeltjes

De Gyro is een speeltje ontworpen voor de G-spot en met beweging in gedachten. Zo gemaakt dat gebruikers hun weg naar orgasme kunnen ‘ronddraaien’. De..

€ 44,90 € 49,90

De G-Stroker Unisex Stimulator van Nexus is een seksspeeltje waar zowel mannen als vrouwen plezier van kunnen hebben. De G-Stroker zal hem l..

€ 109,90

-7% Nexus - G-Rider Prostaat Stimulator Anale Speeltjes Nexus - G-Rider Prostaat Stimulator Anale Speeltjes

De G-Rider is het ultieme seksspeeltje, gemaakt voor degenen die stimulatie en penetratie in één kwaliteitsspeeltje willen. De G-Rider is ergonomis..

€ 64,90 € 69,90

-19% Nexus - G-Play Trio Set Anale Speeltjes

Introduceer jezelf aan het perfect ontworpen Nexus G-Play Multipack. Deze brengt alle elementen samen die nodig zijn voor een zachte, maar zeer aangen..

€ 64,90 € 79,90

-11% Nexus - G-Play Prostaat Massager Large Anale Speeltjes Nexus - G-Play Prostaat Massager Large Anale Speeltjes

Ideaal voor zowel mannen als vrouwen. Het ergonomische design is speciaal ontworpen voor het vinden van de G-Spot. De sterke en toenemende vibraties z..

€ 39,90 € 44,90

-43% Nexus - Femme Bisous Vibrator Roze Vrouwen Speeltjes Nexus - Femme Bisous Vibrator Roze Vrouwen Speeltjes

Bisous; Frans voor kussen... Iedereen herinnert zich hun eerste kus, het is speciaal, en niets is meer bijzonder dan Bisous. Bisous is ontworp..

€ 84,90 € 149,90

Nexus

Nexus