Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130
De Nexus Douche Bol is een anale douche gemaakt van een hoge kwaliteit rubber en ABS plastic. Met de Nexus Douche Bol reinig je jezelf op een vei..

€ 19,90

De SevenCreations Anale Douche Whirling Spray is een anale douche met een speciale spuitkop welke rondom water spuit. Met deze anaal douche ..

€ 19,90

De Douche Pro Anale Douche van Nexus helpt je bij het anaal reinigen en laat je tegelijk ook een beetje genieten. De Douche Pro Anale Douche..

€ 24,90

Met de Anale Douche Kit van SevenCreations reinig je de anus voorafgaand aan anale seks. De Anal Douche Kit is voor hem en haar. Vul het reservoi..

€ 19,90

Als je nog weinig ervaring hebt is de EZ-Clean Enema precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! Schoonm..

€ 34,90

-13%
Colt - Shower Shot Anale Douche Anale Speeltjes Colt - Shower Shot Anale Douche Anale Speeltjes
Geweldig accessoire voor alle anale liefhebbers, vrouwen en mannen! Deze dildo kunt u met een universele meegeleverde metalen slang aan tussen uw..

€ 34,90 € 39,90

De Classic Anale Douche van B-vibe is een 4-delige set met instructies voor anaal plezier en een opberg- en droogzak. De Classic Anale Douch..

€ 24,90

De Colt Anal Douche is een makkelijk te gebruiken anaal douche systeem. U vult de bol met water, brengt deze in en knijpt zodat het water eruit komt. ..

€ 24,90

-17%
Bathmate - Hydro Rocket Anale Douche Anale Speeltjes Bathmate - Hydro Rocket Anale Douche Anale Speeltjes
De Hydro Rocket Anale Douche van Bathmate is een hygienisch product om te gebruiken voor anale reiniging. De anale douche wordt in de douche gebr..

€ 24,90 € 29,90

De Renegade Body Cleanser Large is de perfecte accessoire voor persoonlijke hygiene. De kop is gemakkelijk in te brengen en te verwijderen en dan..

€ 24,90

De Bum Buddy Anale Douche van Colt is een anale douche met een extra grote pomp waar je veel water in kunt doen waarmee je verzekerd bent van een..

€ 39,90

Met de Uni-Sex Anal Douche van SevenCreations reinig je gemakkelijk en hygienisch de anus door de douche met water te vullen, in te brengen en het wat..

€ 19,90

De Unisex Anale Douche van Fetish Fantasy Elite is ontworpen om zowel plezier te geven als praktisch te zijn. Deze silicone water bulb is comfort..

€ 34,90

Perfecte voorbereiding voor anale sex die iedere anale sex liefhebber in huis zou moeten hebben. Het beginners enema van Fetish Fantasy reinigt de anu..

€ 29,90

Buttplug met sproeireservoir, om jezelf te verwennen met een inwendige douche. Het buttplug gedeelte is stevig en toch flexibel en voorzien van stimul..

€ 27,90

De Ultimate Anal Kit van CalExotics is een complete set bestaande uit een anale douche en drie butt plugs: small, medium en large. Deze anale kit..

€ 54,90