0

Bestellen kan gewoon. Je pakketje wordt contactloos bezorgd

Anaal Douches

De Classic Anale Douche van B-vibe is een 4-delige set met instructies voor anaal plezier en een opberg- en droogzak. De Classic Anale Douch..

€ 24,90

Nexus - Douche Bol 250 ml Anale Speeltjes

De Nexus Douche Bol is een anale douche gemaakt van een hoge kwaliteit rubber en ABS plastic. Met de Nexus Douche Bol reinig je jezelf op een vei..

€ 17,95

De SevenCreations Anale Douche Whirling Spray is een anale douche met een speciale spuitkop welke rondom water spuit. Met deze anaal douche ..

€ 17,90

Met de Anale Douche Kit van SevenCreations reinig je de anus voorafgaand aan anale seks. De Anal Douche Kit is voor hem en haar. Vul het reservoi..

€ 19,90

Geweldig accessoire voor alle anale liefhebbers, vrouwen en mannen! Deze dildo kunt u met een universele meegeleverde metalen slang aan tussen uw..

€ 39,90

De Unisex Anale Douche van Fetish Fantasy Elite is ontworpen om zowel plezier te geven als praktisch te zijn. Deze silicone water bulb is comfort..

€ 34,90

De Renegade Body Cleanser Large is de perfecte accessoire voor persoonlijke hygiene. De kop is gemakkelijk in te brengen en te verwijderen en dan..

€ 24,90

De Colt Anal Douche is een makkelijk te gebruiken anaal douche systeem. U vult de bol met water, brengt deze in en knijpt zodat het water eruit komt. ..

€ 24,90

De Bum Buddy Anale Douche van Colt is een anale douche met een extra grote pomp waar je veel water in kunt doen waarmee je verzekerd bent van een..

€ 39,90

Nexus - Douche Pro Anale Douche Anale Speeltjes

De Douche Pro Anale Douche van Nexus helpt je bij het anaal reinigen en laat je tegelijk ook een beetje genieten. De Douche Pro Anale Douche..

€ 24,90

De Hydrodouche van Bathmate is een anale douche en gemaakt van hoogwaardige materialen om zo het beste in uw behoefte te voorzien. De Hydrodouche is n..

€ 118,90

De Ultimate Anal Kit van CalExotics is een complete set bestaande uit een anale douche en drie butt plugs: small, medium en large. Deze anale kit..

€ 54,90

De Hydro Rocket Anale Douche van Bathmate is een hygienisch product om te gebruiken voor anale reiniging. De anale douche wordt in de douche gebr..

€ 29,90

Met de Uni-Sex Anal Douche van SevenCreations reinig je gemakkelijk en hygienisch de anus door de douche met water te vullen, in te brengen en het wat..

€ 19,90

Perfecte voorbereiding voor anale sex die iedere anale sex liefhebber in huis zou moeten hebben. Het beginners enema van Fetish Fantasy reinigt de anu..

€ 29,90

Buttplug met sproeireservoir, om jezelf te verwennen met een inwendige douche. Het buttplug gedeelte is stevig en toch flexibel en voorzien van stimul..

€ 27,90

Als je nog weinig ervaring hebt is de EZ-Clean Enema precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! Schoonm..

€ 34,90