Gratis Satisfyer t.w.v. € 50 Cadeau
bij besteding vanaf € 130

Bathmate Penis Pompen

De Hydro Rocket Anale Douche van Bathmate is een hygienisch product om te gebruiken voor anale reiniging. De anale douche wordt in de douche gebr..

€ 29,90

De Anaal Waterbasis Glijmiddel 93 ml van Bathmate is een dikke lang werkend glijmiddel dat speciaal ontworpen is voor anaal gebruik. Dit glijmidd..

€ 12,90

De Bathmate Hydro 7 Penis Pomp is de eerste originele wereldwijd gepatenteerde Hydropomp penisverlenger. Deze penisverlenger is ideaal voor beginners ..

€ 79,90

De Hydrodouche van Bathmate is een anale douche en gemaakt van hoogwaardige materialen om zo het beste in uw behoefte te voorzien. De Hydrodouche is n..

€ 118,90

De Bathmate Shower Strap werd ontworpen met de gebruiker van de douche in het achterhoofd, waardoor het gemakkelijk en comfortabel is de Bathmate te g..

€ 24,90

De Vibe Ring Tickle Vibrerende Cockring van Bathmate is een intieme ring voor stellen waarbij je samen geniet van heerlijke vibraties. Daarnaast ..

€ 39,90

De Vibe Ring Stretch Vibrerende Cockring van Bathmate is een cockring welke bedoeld is om een strakker gevoel rondom de penis te geven waardoor h..

€ 39,90

De Vibe Ring Strength Vibrerende Cockring van Bathmate is een cockring welke bedoeld is om een strakker gevoel rondom de penis te geven waardoor ..

€ 39,90

De Vibe Ring Eight Vibrerende Cockring van Bathmate is een cockring die zowel rondom de penis als ballen gedragen kan worden. Daarnaast stimuleer..

€ 39,90

De Bathmate Cleaning kit wordt geleverd vol verrassingen. De kit bevat een speciaal ontworpen borsteltje met reserve spons, twee hoge kwaliteit handdo..

€ 34,90

De Hydroxtreme11 Penispomp van Bathmate is een tool ter vergroting van de penis en is de grootste penispomp ter wereld. Deze grote penispomp is p..

€ 264,90

De Hydroxtreme 7 Penispomp Wide Boy van Bathmate is een penis pomp waarmee je in mum van tijd een harde en grote penis creëert. De Hydroxtre..

€ 289,90

De Hydromax3 Micro Penis Pomp van Bathmate is de enige en eerste micropenis pomp beschikbaar en is tevens ook direct de best ontworpen penis pomp. De&..

€ 99,90

De Hydromax X30 Wide Boy Penis Pomp van Bathmate is een penis vergrotende penis pomp en de vernieuwde en verbeterde versie van de Bathmate Hydrom..

€ 139,90

De 10 Speed Prostaat Vibe van Bathmate is een krachtige ergonomisch ontworpen prostaat massager welke ontworpen is voor ultiem prostaat en perine..

€ 59,90

Bathmate Penis Pompen

Bij Hot Stuff vindt je de complete collectie Bathmate Penis Pompen. Deze worden in UK gemaakt en hebben al miljoenen exemplaren verkocht. De Bathmate penis pomp heeft een ongekende werking gezien deze met water vacuum werkt. Waarbij een normale penis pomp een lucht vacuum zuigt vult een Bathmate pomp zich met water. Hierdoor wordt er meer druk gebruikt voor een beter resultaat. De Bathmate penis pompen worden gemaakte van hoge kwaliteit Bayer plastic en hebben een NASA kwaliteit rubber voor ongekende comfort. 


Bathmate Sex Speeltjes

Naast Penis pompen maakt Bathmate sinds kort ook sex speeltjes. Zo hebben ze sinds kort ook Anale training sets voor beginners op het anale gebied. De speeltjes van Bathmate worden gemaakt van Body Safe siliconen en zijn 100% waterproof. Hiernaast heeft Bathmate sinds kort ook mannen speeltjes als cockringen en prostaat massagers. De Bathmate sex speeltjes worden geheel discreet verzonden. Vergeet niet glijmiddel erbij te bestellen voor extra conformt.