Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Colt - Shower Shot Anale Douche

1 beoordelingen

€ 39,90
Op voorraad

Geweldig accessoire voor alle anale liefhebbers, vrouwen en mannen! Deze dildo kunt u met een universele meegeleverde metalen slang aan tussen uw bestaande douchekop en de kraan. De dildo heeeft net als een douchekop allemaal kleine gaatjes waar het water uit komt spuiten maar deze dildo douchekop verdwijnt heerlijk tussen uw billlen. Geniet van een warme of koude anale douche, kies je eigen warmte, het is nog eens bijzonder hygienisch ook! een aanrader. Voor vrouwen is er natuurlijk ook nog..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Pjur - Back Door Glide 100ml

€ 17,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml


Voor 10:00 besteld, Vrijdag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Geweldig accessoire voor alle anale liefhebbers, vrouwen en mannen! Deze dildo kunt u met een universele meegeleverde metalen slang aan tussen uw bestaande douchekop en de kraan. De dildo heeeft net als een douchekop allemaal kleine gaatjes waar het water uit komt spuiten maar deze dildo douchekop verdwijnt heerlijk tussen uw billlen.
Geniet van een warme of koude anale douche, kies je eigen warmte, het is nog eens bijzonder hygienisch ook! een aanrader.

Voor vrouwen is er natuurlijk ook nog eens de keuze uit anaal of vaginaal, houdt uw intieme lichaamsdelen schoon en geniet van een interne heerlijke douche met deze Colt Shower Shot Dildo!!!

De lengte van de dildo is 15.5 centimeter.
De diameter is 2 centimeter.
De lengte van de slang is maar liefst 1 meter.
De kleur van de dildo is beige.

Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten