0

Shop onze sale! Tot 60% Korting

Rocks Off

De Clitoris Vibrator van Rocks Off is een prettige en mooi ogende clitoris vibrator. De vibrator heeft een goede motor die je voorziet van krachtige v..

€ 19,90

De Bamboo Mondri-Anne Clitoris Vibrator van Rocks Off is een kleurrijke artistiek ogende clitoris vibrator. De vibrator heeft een goede motor die..

€ 19,90

Be bamboozled! Discreet en elegant met een vleugje van absolute klasse, zal de 10-speed Bamboo de zintuigen ontsteken en alle echte genieters vol..

€ 19,90

De Golden Balls Vaginale Ballen van Rocks-Off is een seksspeeltje voor vrouwen om de bekkenbodemspieren mee te trainen, een fitness voor de vagin..

€ 29,90

De Coco Rose Gold Clitoris Vibrator van Rocks-Off is een compacte krachtige clitoris vibrator met 10 verschillende vibratie functies. De vibrator..

€ 27,90

De Petite Sensations Vibrerende Buttplug van Rocks-Off laat je anaal genieten van heerlijke vibraties met elke ronding van de buttplug. De buttpl..

€ 29,90

Prostaatvibrator met perineum stimulator voor mannen. Qua design is hij gebaseerd op de beroemde Rude-Boy maar zijn er contouren toegevoegd voor ..

€ 74,90

De Cheeky Boy Intense 10-Speed van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Cheeky Boy van Rocks-Off, maar dit keer is deze g..

€ 89,90

De Petite Sensations Vibrerende Pearls van Rocks-Off laat je anaal genieten van heerlijke vibraties met elke ronding van de anale beads. De beads..

€ 29,90

De Big Boy Intense Prostaat Massager van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Big Boy van Rocks-Off, maar dit keer is dez..

€ 89,90

De Petite Sensations Vibrerende Teazer van Rocks-Off laat je anaal genieten van heerlijke vibraties met elke ronding van de anale beads. De teaze..

€ 29,90

De Petite Sensations Bubbles Buttplug van Rocks-Off laat je anaal genieten van heerlijke vibraties met elke ronding van de buttplug. De buttplug ..

€ 29,90

Rocks Off - Vibrerende Cheeky-Boy Anale Speeltjes

Plezier tussen je billen. Ervaar de drie unieke sensaties van Cheeky-Boy. Gecombineerde prostaat- en perineumstimulatie met een toegevoegde sensa..

€ 74,90

Rocks Off's nieuwste jongen is in de stad en is er zeker van jouw beste slaapkamermaatje te worden. Voor zowel beginners of ervaren P-spot liefhebbers..

€ 49,90

Rocks-Off - Slinky Pinky Roze Vibrator Vrouwen Speeltjes

De Slinky Pinky bewijst dat groot niet altijd beter is! Slinky is een nette en discrete vibrator die je overal makkelijk mee naar toe kunt nemen ..

€ 34,90

De Rude Boy Intense 10-Speed van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Rude Boy van Rocks-Off, maar dit keer is deze gewel..

€ 89,90

Het leven zou een gelukkige balans van geven en nemen moeten zijn en er is geen betere plek dan de slaapkamer om dit te laten gebeuren. Laat de RO-Zen..

€ 34,90

De Ro Zen Pro Cockring Met Prostaat Massager van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Ro Zen van Rocks-Off, maar dit keer..

€ 69,90

De Naughty Boy Intense 10-Speed van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Naughty Boy van Rocks-Off, maar dit keer is deze..

€ 89,90

A seductively beautiful and elegantly streamlined rabbit expertly created to fulfil and delight every- girls' wants, needs and desires. Exquisite desi..

€ 69,90

De Enigma USB-Oplaadbare Vibrator van Rocks-Off is een USB-Oplaadbare vibrator waarmee je zeer effectief de G-Spot en de Clitoris tegelijk stimul..

€ 124,90

De Chaiamo USB-Oplaadbare Clitoris Vibrator van Rocks-Off is een elegante zeer krachtige clitoris vibrator. De vibrator laat je genieten van ster..

€ 49,90

De Bamboo 10-Speed Clitorale Vibrator van Rocks-Off is een clitorale vibrator van klein formaat ter stimulatie van de erogene zones. De Bamb..

€ 24,90

Prostaatvibrator voor mannen. Speciaal voor de stimulering van de P-Spot. Mannen hebben net als vrouwen een zeer gevoelig plekje. Bij vrouwen hee..

€ 74,90

De 'echte' favoriet van iedereen, dat is Little Cocky! Perfect gevormd en precies de juiste pasvorm om al je meest geheime plaatsen te prikkelen en te..

€ 29,90

De Wild Boy Intense 10-Speed van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Wild Boy van Rocks-Off, maar dit keer is deze gewel..

€ 90,63

De Tiffany Teal Clitoris Vibrator van Rocks-Off is een compacte krachtige clitoris vibrator met 10 verschillende vibratie functies. De vibrator h..

€ 27,90

Rocks-Off - Rise Vibrating Masturbator Mannen Speeltjes

De Rise Krachtig Vibrerende Masturbator van Rocks-Off is een automatische masturbator met een krachtige motor. De Rise is de ultieme combinatie tussen..

€ 94,90

De Quest Vibrerende Prostaat Bullet van Rocks-Off is een slanke en vriendelijk ogende prostaat vibrator welke zeer geschikt is voor mannen die ni..

€ 34,90

De Bad Boy Intense Prostaat Massager van Rocks-Off is de nieuwe en verbeterde versie van de originele Bad Boy van Rocks-Off, maar dit keer is dez..

€ 89,90

Voor hem om te dragen en koppels om te delen. • Vibrerende penisring. Aangedreven door de bekroonde 7 speed RO-80mm Bullet • 100% waterdicht • On..

€ 29,90

Rocks Off - Wild Boy Vibrerende Prostaat Massager Anale Speeltjes

De Wild Boy Vibrerende Prostaat Massager van Rocks Off is een slanke prostaat massager met een sensueel uiterlijk en gevoel. Het design van de Wi..

€ 74,90

Rocks Off

Rocks-Off is al 10 jaar een leider op de wereldwijde markt van erotische speeltjes. Wereldwijd ontwerpt en produceert Rocks-Off vanuit zowel het Verenigd Koninkrijk, Europa en China. Met hoofdkantoren in zowel het Verenigd Koninkrijk als de Verenigde Staten, is Rocks-Off wereldwijd een belangrijke leverancier voor alle continenten. Elk product wordt geleverd met een unieke registratiecode die u garantie op het product geeft. Rocks-Off producten worden geproduceerd van lichaamsvriendelijke sillicone en tenzij anders aangegeven op de verpakking zijn alle producten altijd 100% waterproof.