Gratis Satisfyer t.w.v. € 40 Cadeau
bij besteding vanaf € 130

Bodywand Wand Massagers

De BodyWand mini wand is een onschuldig ogende maar enorm krachtige clitoris vibrator. Door de grootte van maar 10 centimeter is dit de ideale vibrato..

€ 19,90

Een fantastische uitbreiding voor uw BodyWand massager. Laat uw man of partner ook kennismaken met uw Bodywand. Met dit opzetstuk ..

€ 29,90

De Bodywand USB Oplaadbare Wand Massager is een zeer krachtige vibrator die de clitoris verwent met heerlijke vibraties.Ondaks zijn kra..

€ 59,90

De Original Plug-In Massager van Bodywand is een traditionele wand massager waarbij het seksspeeltje aangesloten is op het stopcontact. Op deze m..

€ 84,90

De Wand 2.0 Massager van Bodywand is een USB-oplaadbare massager. De krachige multifunctionele vibrator is waterproof en ontworpen voor spontante avon..

€ 59,90

De Bodywand Massager Original Plug-in is ongekend krachtig en altijd gereed doordat het is aangesloten op het lichtnet met een ste..

€ 79,90

De Bodywand Massager Midnight Plug-in is ongekend krachtig en altijd gereed doordat het is aangesloten op het lichtnet met een stekker. De vibraties z..

€ 59,90

De USB-Oplaadbare Diamanten Wand Massager van Bodywand is een stralende clitorale vibrator dankzij de met diamanten bedekte body. De USB-Oplaadba..

€ 109,90

Een fantastische uitbreiding voor uw BodyWand recharge en/of midnight massager. Met dit opzetstuk biedt uw wandmassager ineen..

€ 29,90

Een fantastische uitbreiding voor uw BodyWand recharge en/of midnight massager. Met dit opzetstuk biedt uw wandmassager ineen..

€ 29,90

Een fantastische uitbreiding voor uw BodyWand massager. Met dit opzetstuk biedt uw wandmassager ineens veel meer mogelijkheden. St..

€ 29,90

De Bodywand Plug-In Multi Functionele Massager is een krachtige vibrator die de clitoris verwent met heerlijke vibraties. De kop van de massager is fl..

€ 89,90

De Bodywand Oplaadbare Wand Massager is een zeer krachtige vibrator die de clitoris verwent met heerlijke vibraties. De kop van de massager is fl..

€ 74,90

De Bodywand Oplaadbare Wand Massager is een zeer krachtige vibrator die de clitoris verwent met heerlijke vibraties. De kop van de..

€ 89,90

Een fantastische uitbreiding voor uw BodyWand massager. Met dit opzetstuk biedt uw wandmassager ineens veel meer mogelijkheden. Stimuleer de G-spot me..

€ 29,90

De Bodywand Aqua is de klassieke wandvibrator van Bodywand maar dan in een nieuw en verbeterd jasje. De Aqua is perfect voor diegene die van spelen in..

€ 89,90

Bodywand Wand Massagers

Bodywand Wand Massagers zijn super krachtige massagers. Wand Massagers werden vroeger gebruikt bij spierpijn en rugklachten. Tot men erachter kwam dat deze extreem goed werkte bij clitoris stimulatie. Wand Massagers staan bekend om hun diepe rumbling vibraties. De meeste vrouwen zijn dan ook super te spreken over Wand Massagers. Bodywand heeft een complete collectie Wand massagers en accesoires. Zo kun je voor gebruiksgemak draadloze oplaadbare wand massagers kopen. Maar ook vind je hier de extreme sterke plug in massagers. Deze zijn zo sterk dat ze constant aan de stekker moeten hangen. Wij raden Bodywand Wand massagers ook aan tijdens sex. Deze kan je gebruiken voor clitoris stimulatie en bevorderen het orgasme zeker voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen. 

Bodywand Wand Collectie

Bodywand heeft een complete collectie Wand massagers en opzetstukken. De Aqua massagers zijn 100% waterproof en kunnen bijvoorbeeld ook onder de bad en douche gebruikt worden. De Mini wands zijn super leuke pocket size wand massagers die je overal mee kan nemen. Bodywand heeft ook USB oplaadbare wand massagers die je super makkelijk oplaad met elke usb poortje. Hiernaast vind je ook opzetstukken voor de wand massagers, zo kan je van clitoris stimulatie omgaan naar extreme sterke g-spot stimulatie. Wil je nog verder dan kan je ook een Pleasure Beads anale opzetstuk bestellen. Wij raden glijmiddel en Toy cleaner aan bij de opzetstukken.