0
  • Anal Fantasy - Double Trouble Anale Dildo Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Double Trouble Anale Dildo Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Double Trouble Anale Dildo Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Double Trouble Anale Dildo

  • € 24,90
Maak je bestelling compleet:
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

Water Basis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml

Antibacterial Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

Glijmiddel & Toy Cleaner 150ml

€ 18,90

Op voorraad: Direct Leverbaar

Merk:

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog weinig ervaring hebt is de Double Trouble precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen! 

Met deze Double Trouble strap-on kunt u, zonder de tussenkomst van een andere partner, de sensatie van dubbele penetratie ervaren! De TPR ring aan de bovenkant werkt als een prestatie verhogende cockring, terwijl de grotere onderste lus rond zijn ballen zorgt voor een super-strakke verwikkeling. De dildo is voorzien van een taps toelopende top voor gemakkelijke toegang en is volledig naadloos. Het is stevig genoeg, zodat het niet buigt tijdens de penetratie, maar nog steeds heerlijk aanvoelt tegen de huid. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen gemak in comfort en opruimen achteraf. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anal desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.

Inbrengbare Lengte: 13,4 cm
Breedte: 2,5 cm

Laatst Bekeken

Als je nog weinig ervaring hebt is de Double Trouble precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!  M..

€ 24,90