Patty | December 31, 2022

Erotische nieuwjaarsvoornemens: Verbeter je seksleven in het nieuwe jaar

Als het nieuwe jaar nadert, denken velen van ons na over het afgelopen jaar en over de veranderingen die we het komende jaar willen doorvoeren. Goede voornemens zoals afvallen, geld besparen en stoppen met roken zijn allemaal goed en wel, maar waarom zou je niet overwegen om je seksleven wat pittiger te maken? Het maken van een erotisch nieuwjaarsvoornemen kan niet alleen spanning en intimiteit in je relatie brengen, maar het kan je ook helpen om je zelfverzekerder en lekkerder in je vel te voelen.

Hier zijn enkele ideeën voor erotische nieuwjaarsvoornemens die jij en je partner kunnen uitproberen:

Experimenteer met nieuwe standjes en technieken:

Als jij en je partner zich in de slaapkamer aan dezelfde oude routine hebben gehouden, waarom dan niet eens wat anders doen? Er zijn tal van nieuwe standjes en technieken om uit te proberen, of je nu op zoek bent naar extra opwinding of naar meer intimiteit. Overweeg samen een boek te lezen of een video te bekijken om de verschillende technieken en standjes te leren kennen, en probeer ze dan om de beurt uit.


Verken je fantasieën:

Velen van ons hebben fantasieën die we nooit hebben gedeeld met onze partners, uit angst voor afwijzing of gewoon omdat we niet zeker weten hoe we ze ter sprake moeten brengen. Het maken van een erotisch nieuwjaarsvoornemen om je fantasieën te verkennen kan een geweldige manier zijn om de communicatie met je partner te openen en een nieuw niveau van intimiteit in je relatie te brengen. Begin met met je partner te praten over je fantasieën en kijk waar het gesprek toe leidt.


Probeer nieuwe speeltjes en accessoires uit:

Seksspeeltjes en accessoires kunnen een heel nieuw niveau van plezier toevoegen aan je seksleven. Of je nu vibrators, handboeien, blinddoeken of iets anders wilt uitproberen, er is voor ieder wat wils. Als je aarzelt, overweeg dan om klein te beginnen met iets als massageolie of een bullet vibrator.


Neem een rollenspel op in je seksleven:

Rollenspel kan een leuke en spannende manier zijn om wat afwisseling toe te voegen aan je seksleven. Of je nu een nieuw personage wilt uitproberen of een fantasiescenario wilt verkennen, een rollenspel kan een geweldige manier zijn om je fantasie de vrije loop te laten en wat spanning aan je relatie toe te voegen.


Maak tijd voor intimiteit:

Met drukke schema's en eisen aan onze tijd, kan het gemakkelijk zijn om intimiteit aan de kant te schuiven. Het maken van een erotisch nieuwjaarsvoornemen om prioriteit te geven aan intimiteit kan een geweldige manier zijn om ervoor te zorgen dat jij en je partner tijd voor elkaar maken en de vonk levend houden. Dit kan betekenen dat je een vaste afspraakavond maakt of dat je je gewoon inspant om meer aanwezig en aandachtig te zijn als jullie samen zijn.


Volg een cursus of workshop:

Als je op zoek bent om wat nieuwe vaardigheden toe te voegen aan je repertoire, overweeg dan om samen een les of workshop te volgen. Er zijn genoeg opties, of je nu geïnteresseerd bent in het leren over BDSM, tantrische seks of iets anders. Je leert niet alleen iets nieuws, maar je krijgt ook de kans om een band met je partner op te bouwen en nieuwe aspecten van jullie relatie te verkennen.

Patty

Hey, hallo! Mijn naam is Patty en ik werk al 7 jaar bij Hot Stuff. Ik ben een manusje van alles en je vind me dan ook in de winkel als je langs komt, regel ik van alles voor de webshop zoals teksten schrijven, sale, nieuwe sextoys en kun je mij en onze seksshop mascotte Dude volgen op Instagram via meid_mop_en_een_seksshop Ik heb een spw4 diploma en studeerde communicatie, filmstudies en filosofie. Voor Hot Stuff had ik een eigen wedding planner bedrijf. Wat ik belangrijk vind is dat je altijd moet doen wat goed voelt en zo leidde mijn pad naar Hot Stuff. Ik help je graag bij het vinden van seksspeeltjes en met mijn jarenlange ervaring en open benadering weet ik iedereen op diens gemak te stellen en ga je altijd tevreden en blij naar huis. Schrijven doe ik ook graag. Volg vooral al mijn schrijfsels hier op de Hot Stuff blog en onze instagram voor alle ins en outs over alles wat met seks te maken heeft.

0 Opmerkingen


Start de discussie...


Als u een opmerking wilt achterlaten of op berichten wilt reageren, alstublieft log in