Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Sportsheets - Hog Tie & Cuff Set

2 beoordelingen

€ 39,90
Op voorraad

De Hog Tie & Cuff Set van Sportsheets is een 5-delige hoog kwalitatieve bondage set. Met deze set bind je je partner met de benen en armen vast aan bijvoorbeeld het bed en verwen je hem/haar met jou stoute fantasieen. De Hog Tie & Cuff Set is gemakkelijk te bevestigen en veilig, omdat je je partner elke moment ook weer kunt loskoppelen. Sportsheets producten zijn geproduceerd in Amerika en zijn uitsluitend gemaakt van hoogkwalitatieve en zeer veilige materialen. Producten van Sportsheets zull..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Sportsheets - Menage a Trois for Two Voorbind Dildo

€ 74,90

BestellenToegevoegd
Sportsheets - Chain Ball Tickler

€ 14,90

BestellenToegevoegd
Les Petits Bonbons - Blind Passion Mask

€ 9,90Voor 23:59 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

De Hog Tie & Cuff Set van Sportsheets is een 5-delige hoog kwalitatieve bondage set. Met deze set bind je je partner met de benen en armen vast aan bijvoorbeeld het bed en verwen je hem/haar met jou stoute fantasieen. De Hog Tie & Cuff Set is gemakkelijk te bevestigen en veilig, omdat je je partner elke moment ook weer kunt loskoppelen.

Sportsheets producten zijn geproduceerd in Amerika en zijn uitsluitend gemaakt van hoogkwalitatieve en zeer veilige materialen. Producten van Sportsheets zullen een aanvulling zijn op uw (seksuele) relatie.

Dit product bestaat uit: 
4 x hand en voetboeien
1 x verbindingsstuk
Beoordelingen
Ik wil meer zien
Gerelateerde producten