• Anal Fantasy - Opblaasbare Ass Expander Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Opblaasbare Ass Expander Anale Speeltjes
  • Anal Fantasy - Opblaasbare Ass Expander Anale Speeltjes

Anal Fantasy - Opblaasbare Ass Expander

  • € 29,90
Maak je bestelling compleet:
Nexus - Wash Antibacteriële Reiniger

Toy Cleaner 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide Waterbasis Glijmiddel

Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

Nexus - Slide & Wash Glijmiddel en Cleaner 150ml

Glijmiddel & Cleaner 150ml

€ 17,90

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

Merk:

  • Pipedream

SHARE:

Product vergelijk

Als je nog weinig ervaring hebt is de Inflatable Silicone Ass Expander precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan verkennen!

De Inflatable Silicone Ass Expander zal je vullen met dikke stimulatie , opblazen met slechts een paar knijpt van de medisch- stijl pomp bal . Plaats de leeggelopen stuk in je kont voordat pompen tot volle tevredenheid. Probeer de opblaasbare siliconen Ass Expander tijdens andere seksuele stimulatie en je zult harder dan ooit tevoren klaarkomen!

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen, en kan de hele dag gedragen worden voor langdurig plezier. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.  

Inbrengbare Lengte (onopgeblazen) : 7,5 cm
Breedte (onopgeblazen) : 2 cm

Laatst Bekeken

Als je nog weinig ervaring hebt is de Inflatable Silicone Ass Expander precies wat je nodig hebt om de wondere wereld van anale stimulatie te gaan ver..

Beperkt Voorraad: Levering binnen 2-5 dagen

€ 29,90