Customer Support Support Chat: Offline
Prev
next

Anal Fantasy - Opblaasbare Siliconen Butt Plug

0 beoordelingen

€ 44,90
Op voorraad

Als je al wat meer gevorderd bent, is de Inflatable Silicone Plug precies wat je nodig hebt om je anale stimulatie naar het volgende niveau te brengen! Met een taps toelopende tip om het inbrengen te vergemakkelijken, kan de Inflatable Silicone Plug je anus uitbreiden naar nieuwe extreme breedtes! Hij blaast gemakkelijk op met slechts een paar pompjes van de medische stijl pomp-bal. Probeer de Inflatable Silicone Plug tijdens andere seksuele stimulatie en je zult harder dan ooit tevoren klaar..

Maak je bestelling compleet
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Waterbasis Glijmiddel 150ml

€ 9,90

BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Antibacteriële Toy Cleaner 150ml
BestellenToegevoegd
Hot Stuff - Toy Cleaner & Glijmiddel Pakket 150ml

€ 16,90Voor 10:00 besteld, Maandag avond in huis Avondbezorging tussen 18:00 en 22:30
Veilig en vertrouwd online winkelen. Persoonlijke service en discrete levering!

Merk:

SHARE:

Omschrijving

Als je al wat meer gevorderd bent, is de Inflatable Silicone Plug precies wat je nodig hebt om je anale stimulatie naar het volgende niveau te brengen!

Met een taps toelopende tip om het inbrengen te vergemakkelijken, kan de Inflatable Silicone Plug je anus uitbreiden naar nieuwe extreme breedtes! Hij blaast gemakkelijk op met slechts een paar pompjes van de medische stijl pomp-bal. Probeer de Inflatable Silicone Plug tijdens andere seksuele stimulatie en je zult harder dan ooit tevoren klaarkomen! 

Onze ultra-hygiënische Elite Silicone™ is ftalaat-vrij, hypo-allergeen. Schoonmaken gebeurt in een handomdraai met de meegeleverde Refresh Anti-Bacterial Toy Cleaner en warm water.

Elke doos Anal Fantasy beschikt over een gratis 5-delige Prep Kit om u te helpen de producten in alle comfort te gebruiken en achteraf weer op te ruimen. De kit bevat 2 vinger hoesjes, anale desensibilisatie crème, anaal glijmiddel en toy cleaner.  

Inbrengbare Lengte (onopgeblazen) : 10,75 cm
Breedte (onopgeblazen) : 4,5 cm

Gerelateerde producten